Litvínov – Hradec Králové 2:3 (po pr.) | K. Vary – Plzeň 1:2 (kon.) | Kladno – Liberec 0:3 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 5:4 (po pr.)
Třinec – Sparta Praha 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec po predl.
HC Slavia Praha
5:4 (2:3, 1:0, 1:1 - 1:0)
Piráti Chomutov
cz Streda 13.11.2013, 18:15Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    62:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kombinaci na jeden dotek chtěl střelou zakončit Valach, na poslední chvíli si ale všiml u levé tyčky JAROSLAVA BEDNÁŘE, který měl už před napůl odkrytou klecí lehkou úlohu! Asistence: Juraj Valach a Petr Kadlec.
     
    59:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovu se daří těsně před koncem vyrovnat! Divíšek našel skrz brankoviště DAVIDA HRUŠKU, který se štěstím překonal Furcha! Asistence: Tomáš Divíšek a Luboš Bartečko.
     
    49:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se ihned dostali do rychlého brejku. Sklenář našel přesně rozjetého VLADIMÍRA RŮŽIČKU, který si počkal na pohyb brankáře a po kličce do bekhendu zakončil do prázdné klece! Asistence: Jakub Sklenář a Lukáš Žejdl.
     
    31:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Doležal na modré přenechal puk MICHALU POLETÍNOVI, který se dostal za obránce a přesnou ranou k tyči srovnal! Asistence: Tomáš Doležal a Kyle Wharton.
     
    19:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ihned po buly do puku lehce strčil JAROSLAV SVOBODA a k překvapení mnohých kotouč projel mezi Furchovými betony až do sítě! Bez asistence.
     
    15:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vzápětí ale dokázal puk vybojovat Micka, poté ho přebral Bednář, který ještě přihrál do lepší pozice LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, a ten se zápěstím nemýlil! Asistence: Jaroslav Bednář a Tomáš Micka.
     
    13:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Balej nejdříve nadvakrát neuspěl, poté ale Kubinčák našel Bekhendem DAVIDA HRUŠKU, který se z vrcholu kruhu trefil přesně pod víko! Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    11:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tomica se prodral až za branku Chomutova, odkud zadovkou našel DÁVIDA SKOKANA, který si postrčil kotouč do středu a přesně zacílil! Asistence: Marek Tomica.
     
    06:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Poprvé v zápase udeřila čtvrtá chomutovská formace. Kaše našel zpoza klece volného MARKA RAČUKA, který z první propálil Furcha! Asistence: Ondřej Kaše.

    David Mencl

    Góly a asistencie: 11. Skokan (Tomica), 16. Krenželok (Bednář, Micka), 32. Poletín (Doležal, Wharton), 50. Růžička (Sklenář, Žejdl), 63. Bednář (Valach, Kadlec) – 7. Račuk (Kaše), 14. Hruška (Kubinčák), 20. Svoboda, 60. Hruška (Divíšek, Bartečko)


    HC Slavia Praha: Furch – Kadlec, Štich, Holub, Kolařík, Wharton, Valach, Knot – Krenželok, Bednář, Micka – Sklenář, Růžička, Žejdl – Tomica, Vrdlovec, Skokan – Poletín, Doležal, Klhůfek
    Piráti Chomutov: Kostúr – Malec, Krstev, Půlpán, Mrázek, Kučný, Rutta, Šulák, Bartejs – Hruška, Divíšek, Kubinčák – Balej, Svoboda, Bartečko – Hřebejk, Kůs, Jíra – Kaše, Kämpf, Račuk