Lokeren – Liége 4:1 (kon.) | Gent – Lierse 3:0 (kon.) | Mons – Kortrijk 2:1 (kon.)
Waasland-Beveren – Charleroi 0:0 (kon.) | Mechelen – Leuven 1:5 (kon.) | Cercle Bruggy – Beerschot 2:1 (kon.)
koniec
Sporting Lokeren
4:1 (2:1)
Standard Liége
cz Sobota 20.04.2013, 18:00 • Daknamstadion, Lokeren • Belgická Jupiler Pro League
     
    76
    Lokeren právě vstřelil branku!

    Neskutečné, co se teď povedlo Harbaouimu. HAMDI HARBAOUI už přišel o míč v souboji s Cimanem, kterému jej však ukopl vracející se spoluhráč Kanu a forvard domácích se dostal znovu k balonu, s velkým štěstím ho nakonec protlačil i přes Kawashimu za brankovou čáru.
     
    70
    Lokeren právě vstřelil branku!

    Hned po střídání hosté inkasují. HAMDI HARBAOUI dostal přihrávku od Mokulua mezi stopery na hranici ofsajdu a z penaltového puntíku z první překonává Kawashimu! Obrovská radost tuniského útočníka.
     
    32
    Standard právě vstřelil branku!

    Je sníženo! Dlouhý míč od stoperů našel Ezekiela, který sklepl míč pro rozběhnutého Batshuayiho. Útočník Lutychu se protáhl po pravé straně a napříč malým vápnem poslal prudký pas, který ve skluzu usměrnil do branky PAUL-JOSÉ M'POKU!
     
    24
    Lokeren právě vstřelil branku!

    Tak to je překvapení! Lokeren vede už o dvě branky. Centr Galitsiose z pravé strany nejprve přeletěl celé vápno až k De Pauwovi, který hlavičkoval vedle. Následně se domácí ihned dostali k další příhrávce zprava, kterou už NILL DE PAUW trefil pravačkou ideálně a i přes skluzující obránce zvyšuje na 2:0.
     
    9
    Lokeren právě vstřelil branku!

    Nenápadná akce a domácí vedou! Centr Trompeta Kawashima nedokázal vyboxovat, Harbaoui jej přeskočil a sklepl hlavou míč na úplně volného BENJAMINA MOKULUA TEMBEHO, pro kterého nebyl problém z penalty trefit prázdnou branku!

    Michal Šíma

    Góly: 9. Mokulu, 24. De Pauw, 70. Harbaoui, 76. Harbaoui – 32. M'Poku

    Karty:   70. Harbaoui (LOK) – 36. M'Poku (STA)


    Sporting Lokeren: Barry – El Mouataz, Mijat Marič, Taravel, Galitsios – Leko (83. Saglik), Overmeire, Trompet (87. Miloš Marič) – De Pauw, Harbaoui, Mokulu (79. Balufo)
    Standard Liége: Kawashima – Opare, Kanu, Ciman, Van Damme – Bulot, Buyens (70. Tucudean), Vainqueur, M'Poku (46. Diabaté) – Batshuayi, Ezekiel (58. Nagai)

    Rozhodca: Verbist – Huens, Cremers