Saransk – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Samara – Vladikavkaz 2:1 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Lok. Moskva 0:0 (kon.)
koniec
FK Mordovija Saransk
1:3 (1:0)
FC Volga Nižný Novgorod
cz Sobota 20.04.2013, 11:30 • Start, Saransk • Ruská Premier Liga
     
    86
    Novgorod právě vstřelil branku!
    Sapogov vyslal dopředu ARTURA SARKISOVOVA, který ještě udržel míč na hrací ploše, obhodil si gólmana Jurčenka a z ostrého úhlu posílá svůj tým do tříbrankového vedení.
     
    82
    Novgorod právě vstřelil branku!
    Na centr od rohového praporku si výborně naběhl hostující obránce ALEXANDR BĚLOZEROV, který umístěnou a razantní hlavičkou pod břevno Jurčenkovy brány obrací za necelé dvě minuty hry skóre zápasu!
     
    81
    Novgorod právě vstřelil branku!
    ALEXEJ SAPOGOV umístil střelu k pravé tyči Jurčenkovy brány, který si na míč konečky prstů sáhl, ale jeho prudkou ránu vytáhnout nedokázal. Po nařízené penaltě je stav vyrovnaný.
     
    40
    Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
    Výborný centr z kopačky Pančenka, který našel před bránou úplně volného RUSLANA MUCHAMETŠINA. Tomu již pouze stačilo nastavit kopačku a posílá svůj tým do vedení.

    Jaroslav Keř

    Góly: 40. Muchamětšin Ruslan – 81. Sapogov (pen.), 82. Bělozerov, 86. Sarkisov

    Karty:   35. Pacin (SNK) – 11. Dvorněkovič (NNO)


    FK Mordovija Saransk: Jurčenko – Šitov, Chubutia, Osipov, Bozovič – Bober, Pacin(84.Volas), Dujmovič, Pančenko(77.Kulešov) – Muchametšin Ruslan(C), Oprita(58.Muchametšin Rustem).
    FC Volga Nižný Novgorod: Keržakov – Zajcev, Bělozerov, Bordian, Bulgaru – Dvorněkovič(80. Charitonov), Poljanin, Adjindja (C), Karjaka(65.Kudrjašov) – Pucila(46.Sarkisov), Sapogov.

    Rozhodca: Sergej Kostevič