Saint-Étienne – Remeš 4:0 (kon.) | Monaco – Rennes 2:0 (kon.) | Guingamp – Nantes 1:0 (kon.)
Lorient – Nice 3:0 (kon.) | Toulouse – Sochaux 5:1 (kon.) | Valenciennes – Lille 0:1 (kon.)
koniec
Toulouse FC
5:1 (2:1)
FC Sochaux
cz Sobota 30.11.2013, 20:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Ligue 1 Uber Eats
     
    90+3
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný vlastenec... Aurierův centr chtěl LIONEL ZOUMA odvrátit do bezpečí, jeho volej ovšem zapadl přesně do horního růžku Pouplinovy branky.
     
    62
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    K pokutovému kopu se postavil WISSAM BEN YEDDER, poslal gólmana na druhou stranu a svou střelou po zemi zkompletoval hattrick!
     
    47
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Už je to o dvě branky a tento gól si brankář Sochaux za rámeček nedá. Střelu FRANCOISE SIRIEIXE sice zasáhl, ale tak nešikovně, že si ho srazil do branky...
     
    45
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Hostující obrana jakoby neexistovala, Toulouse se zcela jednoduše dostalo do kontru, WISSAM BEN YEDDER na hranici vápna posadil Lopyho a pak střelou k tyči nedal Pouplinovi šanci!
     
    28
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Nejenže se hostům nepodařil ani tento přímý kop, ale navíc pustili Toulouse do brejku, který skončil gólem. Braithawaite sice nejprve nezvládl zpracovat centr z pravé strany, ale poté vrátil na malé vápno míč, kde si naběhl WISSAM BEN YEDDER a zblízka překonal Pouplina.
     
    7
    Sochaux vstřelilo branku!
    Hra se opět velice rychle přesunula na druhou stranu, Bakambu si všiml nabíhajícího EMMANUELA MAYUKY, poslal mu přesnou přihrávku a ten zblízka prostřelil Ahamadu!

    Aleš Pur

    Góly: 28. Ben Yedder (Braithwaite), 45. Ben Yedder (Aurier), 47. Sirieix (Braithwaite), 62. Ben Yedder (pen.), 90+3. L. Zouma (vla.) – 7. Mayuka (Bakambu)

    Karty:   28. Ben Yedder (TOU), 49. Sylla (TOU) – 46. L. Zouma (SOC), 67. Boumal (SOC)


    Toulouse FC: Ahamada – Spajić, Zebina (C), Abdennour – Aurier, Chantôme, Sirieix (82. Regattin), Aguilar, Sylla (89. Akpa Akpro) – Braithwaite, Ben Yedder (69. Ben Basat).
    Náhradníci: Blondel – Yago, Akpa Akpro, Ninkov, Didot, Regattin, Ben Basat.

    FC Sochaux: Pouplin – Corchia, Peybernes (C), L. Zouma, Boumal – Prcić, Carlão (C) (42. Kanté), Nogueira, Lopy (46. Contout), Mayuka (68. Faussurier) – Bakambu.
    Náhradníci: Cros – Kanté, Faussurier, Poujol, Doubai, Contout, Camara.

    Rozhodca: Sébastien Desiage – Mathieu Grosbost, Gilles Lang