FK Dinamo Moskva – Zenit 1:1 (kon.) | Tomsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Groznyj 1:0 (kon.)
Machačkala – FK Krasnodar 1:2 (kon.)
koniec
FK Tom Tomsk
1:2 (1:0)
CSKA Moskva
cz Sobota 24.08.2013, 14:00 • Stadion Trud (Tomsk) • Ruská Premier Liga
     
    58
    CSKA právě vstřelilo branku!

    Za třináct minut hry ve druhém poločase je skóre otočeno. Tošič zatáhl míč po pravé straně a jeho střela vypadla Vaškovi přesně na kopačku AHMEDA MUSY a ten neměl problém míč poslat do odkryté brány. Branka hodně podobná té první od Tomsku.
     
    52
    CSKA právě vstřelilo branku!

    A z tlaku přichází i vyrovnání a je třeba říci, že branka to byla opravdu velmi hezká, SEYDOU DOUMBIA si naběhl na centr a v pádu ho dokázal hlavou umístit pod padajícího Vaška. Ten si sice na míč sáhl, ale zachytit ho nedokázal.
     
    30
    Tom Tomsk právě vstřelil branku!

    Z ničeho nic je tu úvodní branka zápasu a obrovská radost na stadionu může propuknout. Nováček nejvyšší ruské soutěže vede nad obhájcem titulu 1:0 a postaral se o to IGOR PORTNYAGIN, který dorazil míč do odkryté sítě. Brankář Akinfeev totiž neudržel střelu z pravé strany a tím se pod inkasovanou brankou výrazně podepsal.

    Jozef Valenčík

    Góly: 30. Portnyagin – 52. Doumbia, 58. Musa

    Karty:   23. Baškirov (TMS), 45. Komkov (TMS), 86. Portnyagin (TMS) – 54. Šennikov (CSK)


    FK Tom Tomsk: Vašek – Milanov, Saláta, Rykov, Bordačev – Starikov (62. Ignatovič), Astafijev (74. Sorokin), Baškirov, Komkov – Pančenko (63. Golyšev) – Portnyagin
    CSKA Moskva: Akinfeev – Nababkin, Berezutski, Ignaševič, Šennikov – Musa, Milanov (46. Tošič), Wernbloom, Zuber (84. Gonzáles) – Dzagojev – Doumbia (76. Cauna)

    Rozhodca: Ivanov – Kharlamov, Stipidi