Siena – Cagliari 0:0 (kon.) | Pescara – Chievo 0:2 (kon.) | Fiorentina – CFC Janov 3:2 (kon.)
AC Miláno – Palermo 2:0 (kon.) | Neapol – Bergamo 3:2 (kon.) | Turín – Lazio 1:0 (kon.)
AS Rím – Parma 2:0 (kon.)
koniec
SSC Neapol
3:2 (1:1)
Atalanta Bergamo
Nedeľa 17.03.2013, 15:00 • San Paolo • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    81
    Neapol dal gól! Kolotoč v útoku sa domácim predsa len vydaril aj tretíkrát! Lopta sa z ľavého krídla po osi Hamšík - Armero dostala ku PANDEVOVI a zblízka musel Macedónes dať, aj keby nechcel.
     
    73
    Atalanta dala gól! Domáci opäť pykajú! Hrúbka v obrane po presnom pase na DENISA skončila vyrovnávajúcim gólom. Šikovný útočník sa dostal cez obranu i nezmyselne vybehnutého De Sanctisa a do protipohybu prekonal i na čiare stojaceho Cannavara.
     
    65
    Neapol dal gól! Lenže neskôr sa tam nahrávka vrátila a domáci opäť vedú! Najlepšie sa vo vápne zorientoval CAVANI a umiestnenou strelou k žrdi dáva druhý gól.
     
    31
    Atalanta dala gól! Ojedinelý útok Bergama končí gólom! Denis potiahol loptu po pravej strane, predchádzala tomu výborná nahrávka. Center potom servíroval Bonaventurovi, ale ten loptu minul. Odrazila sa však od hlavy CANNAVARA za chrbát bezmocného De Sanctia. Je teda vyrovnané.
     
    4
    Neapol dal gól! CAVANI sa prudkou strelou k žrdi nemýlil a posiela svoj tím do vedenia.

    Góly: 4. Cavani (pen.), 65. Cavani, 81. Pandev – 31. Cannavaro (vla.), 73. Denis

    Karty:   5. Giorgi (BER), 30. Lucchini (BER), 84. Denis (BER), 89. Bonaventura (BER)


    SSC Neapol: De Sanctis - Maggio (78. Insigne), Gamberini (63. Armero), Cannavaro, Campagnaro, Zuniga, Behrami, Džemaili, Hamšík, Pandev (90. Rolando), Cavani.
    Atalanta Bergamo: Consigli - Del Grosso, Stendardo, Lucchini, Raimondi, Biondini (78. Cazzola), Carmona, Maximiliano Moralez (66. Livaja), Bonaventura, Giorgi (59. Canini), Denis.