Siena – Cagliari 0:0 (kon.) | Pescara – Chievo 0:2 (kon.) | Fiorentina – CFC Janov 3:2 (kon.)
AC Miláno – Palermo 2:0 (kon.) | Neapol – Bergamo 3:2 (kon.) | Turín – Lazio 1:0 (kon.)
AS Rím – Parma 2:0 (kon.)
koniec
AC Miláno
2:0 (1:0)
US Palermo
Nedeľa 17.03.2013, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sa Palermo snažilo s jednogólovým mankom ešte niečo urobiť, no napokon sa to hosťom už nepodarilo. V 66. minúte pridal svoj druhý gól v tomto zápase Mario Balotelli, ktorý nekompromisnou delovkou prekonal bezmocného gólmana Sorrentina. Od tohto momentu hostia úplne vypli a už sa im nepodarilo skórovať. "Rosso-neri" teda vyhrali aj v tomto zápase a do tabuľky si pripisujú ďalšie dôležité tri body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:03:42)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Balotelli to ešte skúšal v posledných sekundách z pravej strany, no jeho delovka napokon minula priestor brány Palerma.
     
    90+2
    Palermo je stále natlačené pred domácou bránou, no delová strela od Fabbriniho napokon skončila zblokovaním od pozorného Zapatu.
     
    90+1
    Viola poslal pred Abbiatiho bránu nedôrazný center a gólman Milána s touto loptou nemal žiadne problémy.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Milánčania sú aj v záverečných minútach tohto zápasu oveľa aktívnejší, no Palermo im už dobre odoláva a nič nenecháva na náhodu.
     
    88
    Z pomerne veľkej diaľky to tentokrát skúsil Balotelli, no hetrik mu ušiel približne o meter! Gólman Sorrentino si musel poriadne vydýchnuť.
     
    87
    Muntari poslal pred bránu Palerma nebezpečný center z pravej strany, no gólman Sorrentino napokon dobre vyskočil a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    86
    Balotelli sa dobre presúval po pravej strane, no jeho následnú delovku zblokoval pozorný Aronica, ktorý sa postavil zoči - voči tejto strele.
     
    85
    Aktuálny prejav a výkon oboch tímov v tomto zápase by som nazval ako "nudný". Ani jednému z celkov sa nedarí ofenzívne presadiť.
     
    83
    Domáci sú opäť pri lopte a s veľkým prehľadom si ju prihrávajú. Tri body majú už takmer isté, no mohli by Balotellimu dopriať hetrik. Čo myslíte?
     
    82
    Je tu aj posledné striedanie na strane hostí. Namiesto Donatiho nastupuje na trávnik oddýchnutý Viola.
     
    81
    Na rade je aj druhé striedanie domácich "rosso-nerov". Namiesto Boatenga nastupuje na trávnik oddýchnutý Traoré.
     
    80
    Dybala sa dobre presúval po pravej strane, no napokon pri postrannej čiare narazil na pozorného Abateho, cez ktorého už hosťujúci útočník neprešiel.
     
    79
    Z veľkej diaľky to tentokrát skúšal domáci Niang, no gólman Sorrentino zasahovať nemusel, keďže Niangova delovka letela len vysoko nad bránu hostí.
     
    77
    Muñoz sa napokon pozviechal a po krátkom ošetrení svojej nohy opäť nastúpil do hry. Zápas sa podľa všetkého už len dohráva.
     
    76
    Muñoz sa nepríjemne zrazil s jedným z domácich hráčov a padol k zemi. Na rade je jeho ošetrovanie. Dúfajme, že tento hráč Palerma bude v poriadku.
     
    75
    Hostia sa v tejto časti zápasu snažia presadiť aspoň z rýchlych protiútokov, no momentálne sa im naozaj veľmi nedarí. Dybalu odstavil pozorný De Sciglio.

    Góly: 8. Balotelli (pen.), 66. Balotelli

    Karty:   31. Zapata (ACM) – 71. Muñoz (PAL)


    AC Miláno: Abbiati - Bonera, Zapata, Abate, De Sciglio, Muntari, Boateng (81. Traoré), Flamini, Montolivo, Balotelli, El Shaarawy (58. Niang)
    US Palermo: Sorrentino - Aronica, Morganella, von Bergen, Muñoz, Garcia (46. Nelson), Donati (82. Viola), Arévalo, Iličić, Kurtič (72. Fabbrini), Dybala

    Rozhodca: S. Peruzzo - M. Viazzi, M. Liberti