Siena – Cagliari 0:0 (kon.) | Pescara – Chievo 0:2 (kon.) | Fiorentina – CFC Janov 3:2 (kon.)
AC Miláno – Palermo 2:0 (kon.) | Neapol – Bergamo 3:2 (kon.) | Turín – Lazio 1:0 (kon.)
AS Rím – Parma 2:0 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
3:2 (1:0)
CFC Janov
cz Nedeľa 17.03.2013, 15:00 • Stadio Artemio Franchi, Florencie • Talianska Seria A
     
    77
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Domácí tým ihned Janov zatlačil a z následného rohového kopu jde opět do vedení! Centr od levého rohového praporku poslal do vápna Borja Valero, který jím našel ve vápně nešťastníka MATTIU CASSANIHO, jenž si velmi smolně dává vlastní branku.
     
    69
    Janov právě vstřelil branku!
    Celek kouče Ballardiniho podruhé v utkání vyrovnává! Centr z levé strany v podání Vargase posunul v pokutovém území hlavou Jankovič na LUCU ANTONELLIHO, který z bezprostřední blízkosti prostřeluje bezmocného Viviana, 2:2!
     
    62
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Velká chyba hostujícího brankáře Tzorvase posílá celek Vincenza Montelly do opětovného vedení! Centr Pasqualeho z levé strany sice mířil jen do rukavic hostujícího brankáře, jenže tomu míč vypadl z rukavic, a tak měl JUAN CUADRADO velmi snadnou pozici k zakončení. Z brankové čáry nemohl minout, a tak to máme 2:1!
     
    59
    Janov právě vstřelil branku!
    A pro domácí z celkem zbytečného rohového kopu je vyrovnáno! Od pravého rohového praporku poslal míč do vápna Jorquera, který jím našel hlavičku DANIELA PORTANOVY, jenže nedal prudkým zakončením brankáři domácích šanci.
     
    34
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    A po něm jdou následně domácí hráči do vedení 1:0! První útočná akce Adema Ljajiče končí brankou, když si mladík v domácím dresu dobře převzal nahrávku Saviče a od brankové čáry našel před odkrytou brankou volného spoluhráče. ALBERTO AQUILANI neměl problém z metru rozvlnit síť, a tak jdou hráči z Florencie do zaslouženého vedení.

    Martin Mišovec

    Góly: 34. Aquilani, 62. Cuadrado, 77. Cassani (vla.) – 59. Portanova, 69. Antonelli

    Karty:   81. Valero (FIO) – 45. Antonelli (JAN), 45+1. Bertolacci (JAN), 67. Granqvist (JAN), 75. Bertolacci (JAN), 83. Jorquera (JAN)   75. Bertolacci (JAN)


    ACF Fiorentina: Viviano – Tomovič, Rodriguez, Savič, Pasqual – Aquilani (74. Fernandez), Pizarro, Borja Valero (88. Migliaccio) – Cuadrado, Jovetič, Ljajič (74. Toni).

    Trenér: Vincenzo Montella

    CFC Janov: Tzrovas – Granqvist, Portanova, Moretti – Pisano (46. Jorquera), Kucka, Tözsér (46. Jankovič), Vargas (73. Cassani), Antonelli – Bertolacci – Immobile.

    Trenér: Davide Ballardini

    Rozhodca: Rizzoli – Stefani, Faverani