Nancy – Nice 1:0 (kon.) | Toulouse – Bordeaux 0:0 (kon.) | Saint-Étienne – Paríž 2:2 (kon.)
koniec
Toulouse FC
0:0 (0:0)
Girondins Bordeaux
cz Nedeľa 17.03.2013, 17:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Ligue 1 Uber Eats
     
    90
    Po důrazné domluvě dostává hostující ofenzivní hráč Henri Saivet žlutou kartu, za kterou nijak neprotestuje. Hra se pozdrží kvůli ošetření M'Bengueho.
     
    83
    Z následného rohového kopu trefuje hlavičkou Ben Basat pouze dobře postaveného hostujícího brankáře, který nyní musí čelit jedné nebezpečné akci za druhou u vlastní brány.
     
    82
    Velká šance Toulouse FC. Když se dostával do zakončení v samostatném úniku Ben Basat, ale z brankové čáry ještě dokázal vykopnout míč vracející se Marange.
     
    82
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Regattin, přichází Braaten.
     
    69
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Mariano, přichází Marange.
     
    65
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Maurice-Belay, přichází Traore.
     
    65
    Na druhé straně trefuje hostující Diabate na tyč po centru z levé strany. Nyní měli domácí velké štěstí. Hra se začíná otevírat a oba celky pronikají do větších brankových příležitostí.
     
    63
    Po standartní situaci zamířil vlastní hráč Biyogo Poko téměř do vlastní sítě, ale jeho zakončení na vlastního brankáře šlo těsně nad břevno.
     
    60
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Capoue, přichází Hermach.
     
    59
    Franck Tabanou utekl hostující obraně a běžel s míčem sám na Carrassa, který výborně vykryl úhel a domácí ofenzivní hráč trestuhodně pohrdl vedoucí brankou, když poslal míč vedle pravé tyče.
     
    58
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Ben Khalfallah, přichází Tremoulinas.
     
    33
    Zatím největší šanci zápasu zahazuje na zadní tyči domácí Tabanou, který se konečně vyhnul offsidu a střelou z první, nártem netrefuje hostující svatyni.

    Jaroslav Keř

    Góly:

    Karty:   90. Saivet (BOR)


    Toulouse FC: Ahamada - Ninkov, Zebina (C), Abdennour, M'Bengue - Regattin(82.Braaten), Rabiot, Capoue(60.Hermach), Didot, Tabanou - Ben Basat.
    Girondins Bordeaux: Carrasso (C) - Mariano(69.Marange), Henrique, Sane, Poundje - Biyogo Poko, Sertič - Ben Khalfallah(58.Tremoulinas), Saivet, Maurice-Belay(65.Traore) - Diabate.

    Rozhodca: Cailleux - Henninot, Bremont