Graafschap – Willem II 2:2 (kon.) | Feyenoord – Zwolle 2:0 (kon.) | Den Haag – Excelsior 3:3 (kon.)
Twente – Kerkrade 2:1 (kon.)
koniec
HFC ADO Den Haag
3:3 (1:1)
SBV Excelsior
cz Nedeľa 27.09.2015, 14:30 • Kyocera Stadion, Den Haag • Holandská Eredivisie • 7. kolo
Predzápasové kurzy
    81. Brandley KUWAS - 3:3
     
    81
    Excelsior právě vstřelil branku!
    Z následné standardní situace domácí celek neudeřil, neboť Alberg poslal míč vysoko nad branku! Excelsior se dostal velmi rychle na útočnou polovinu, kde obdržel přihrávku BRANDLEY KUWAS. Mladý nizozemský útočník prošel středem hřiště, a poslal míč pod břevno! Nádherná branka!
    65. Mike HAVENAAR - 3:2
     
    65
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Tři minuty potřeboval domácí celek na to, aby se dostal zpět do vedení! Na pravé straně se po přihrávce Schakena krásně uvolnil Dion Malone, který poslal před branku přízemní centr, na ten si naběhl MIKE HAVENAAR, který nedal Kurtovi šanci! Další dvougólový střelec dnešního utkání!
    62. Adil AUASSAR - 2:2
     
    62
    Excelsior právě vstřelil branku!
    Gólové hody na Kyocera Stadion pokračují, a hostující celek podruhé v tomto utkání vyrovnává! Z rohového kopu hosté neudeřili, nicméně Duplan míč na útočné polovině neudržel, a po přihrávce Kuwase se dostal do úniku ADIL AUASSAR. Středopolař Excelsioru zaznamenal druhý gól v tomto utkání po krásném přehození brankáře Hansena!
    49. Gianni ZUIVERLOON - 2:1
     
    49
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Domácímu celku vyšel vstup do druhého poločasu, a dostává se do vedení! Den Haag vybojoval rohový kopl, kterého se ujal Francouz Duplan. Francouzský útočník našel na přední tyči GIANNA ZUIVERLOONA, který poslal míč pod břevno!
    44. Adil AUASSAR - 1:1
     
    44
    Excelsior právě vstřelil branku!
    V závěru první poločasu přichází vyrovnání! Na levé straně si počínal skvěle obránce Bas Kuipers, jehož centr dostala obrana Den Haagu za vápno. V tomto prostoru se však opřel do míče ADIL AUASSAR, jehož ránu tečoval Kristensen, a míč zaplaval do sítě!
    7. Mike HAVENAAR - 1:0
     
    7
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový start domácího celku do tohoto utkání. U postranní čáry na levé straně Meijers uvolnil Edouarda Duplana, který poslal míč na přední tyč, kam si naběhl MIKE HAVENAAR, ten poslal míč mimo brankáře Kurta, který nestihl zareagovat!

    Jan Havlovic

    Góly: 7. Havenaar, 49. Zuiverloon, 65. Havenaar – 44. Auassar, 62. Auassar, 81. Kuwas

    Karty:   43. Duplan (HAA), 77. Kristensen (HAA), 83. Zuiverloon (HAA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 18:16.
    HFC ADO Den Haag: Hansen – Ebuehi, Zuiverloon, Wormgoor, Meijers – Malone, Alberg (88. Kastaneer), Kristensen (86. D. Bakker) – Schaken (88. Marengo), Havenaar, Duplan.
    Náhradníci: Zwinkels – Derijck, Jansen, Marengo, Gorré, D. Bakker, Kastaneer.

    SBV Excelsior: Kurto (73. Muyters) – Karami, Fischer (C), Mattheij, Kuipers – Auassar, Kruijs, van Nieff – Kuwas, van Weert, van Mieghem (90+4. Hasselbaink).
    Náhradníci: Muyters – van Diermen, Stans, Hasselbaink, Vermeulen, Overtoom, Bovenberg.