Graafschap – Willem II 2:2 (kon.) | Feyenoord – Zwolle 2:0 (kon.) | Den Haag – Excelsior 3:3 (kon.)
Twente – Kerkrade 2:1 (kon.)
koniec
HFC ADO Den Haag
3:3 (1:1)
SBV Excelsior
cz Nedeľa 27.09.2015, 14:30 • Kyocera Stadion, Den Haag • Holandská Eredivisie • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je konce! HFC ADO Den Haag vedl v dnešním zápase hned třikrát, nicméně SBV Excelsior vždy vyrovnal, a utkání skončilo 3:3 !

    První poločas na Kyocera Stadion nabídl velmi zajímavou podívanou! Domácí celek se dostal již v sedmé minutě do vedení, když skóroval Mike Havenaar. Následně mohl zahrozit také Excelsior, nicméně střelu Kuwase vytáhl brankář Hansen na rohový kop. Ve 28. minutě se zase předvedl brankář Kurto, který vytáhl hlavičku Wormgoora nad břevno! V závěru se však radoval hosté z vyrovnání! Za vápnem se opřel do míče Adil Auassar, jehož ránu tečoval Kristensen, a ta skončila v síti!

    Hned po třech minutách druhého poločase domácí dostali zásluhou Gianni Zuiverloona do vedení! Excelsior však za čtvrtnáct minut srovnal, když se prosadil Adil Auassar. Krásné utkání pokračovalo! O tři minuty později poslal domácí znovu do vedení Mike Havenaar! V 81. minutě však na konečných 3:3 srovnal krásnou střelou Bradley Kuwas!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:29:54)
     
    90+7
    Konec zápasu.
    90+6. Marengo trefuje břevno
     
    90+6
    Na útočné polovině však vybojoval důležitý hlavičkový souboj Duplan, následně se míč odrazil k Kastaneerovi. Na hranici vápna se však do míče opřel Marengo, který tvrdou ranou trefil břevno!
     
    90+5
    Den Haag se ještě pokouší v samotném závěru utkání rozhodnout o svém vítězství, nicméně se zatím nemůže dostat na dostřel hostující branky!
     
    90+4
    Střídání v týmu SBV Excelsior: ze hřiště odchází Daryl van Mieghem, přichází Nigel Hasselbaink.
     
    90+3
    Excelsioru však závěru utkání vychází z taktické stránky na jedničku. Obrana pracuje výborně, a domácí celek se do zakončení nemůže dostat.
     
    90+2
    Standardní situace se dočkal také hostující celek, které se ujal Stans. Jeho centr však skončil přímo v rukavicích brankáře Hansena, který rychle rozehrává.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem šest minut nad rámec základní hrací doby, což je způsobeno hlavně ošetřováním brankáře Filipa Kurta!
     
    90
    Domácí celek zahrával z pravé strany zajímavou standardní situaci, které se ujal Duplan. Centr francouzského středopolaře našel ve vápně hlavu Zuiverloona, jehož hlavičku však brankář Muyters lapil.
     
    89
    Excelsior se pokouší udržet remízový výsledek, neboť po průběhu dnešního utkání by měl bod pro hosty cenu zlata!
     
    88
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Ruben Schaken, přichází Ludcinio Marengo.
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Roland Alberg, přichází Gervane Kastaneer.
     
    87
    Hru přerušil hostující středopolař Rick Kruijs, který taktickým faulem zastavil postup domácího Danny Bakkera. Den Haag připravuje další střídání!
     
    86
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Thomas Kristensen, přichází Danny Bakker.
     
    85
    Následný dlouhý výkop brankáře Matina Hansena dolétl až na útočnou polovinu, kde si však míč zpracoval hostující van Nieff, a Excelsior míří do útoku!
     
    84
    Exekuce následné standardní situace se ujal hostující Adil Auassar, jehož dlouhý centr našel na zadní tyči Karamiho, kterému však hlavička nesedla, a míč skončil mimo branku.
     
    83
    Excelsior je i po vyrovnání velmi aktivní! Ve středu hřiště obdržel přihrávku Kruijs, který se pokušel dostat ke střele. Hostujícího hráče však poslal k zemi Zuverloon, který dostává žlutou kartu!
    81. Brandley KUWAS - 3:3
     
    81
    Excelsior právě vstřelil branku!
    Z následné standardní situace domácí celek neudeřil, neboť Alberg poslal míč vysoko nad branku! Excelsior se dostal velmi rychle na útočnou polovinu, kde obdržel přihrávku BRANDLEY KUWAS. Mladý nizozemský útočník prošel středem hřiště, a poslal míč pod břevno! Nádherná branka!
     
    79
    Krásnou individuální akci předvedl Mike Havenaar, který si dokázal před vápnem zpracovat míč, obejít Karamiho, a poslal míč na Douplana, který byl před vápnem faulován. Zajímavá standardní situace pro Den Haag!
     
    78
    Exekuce následné standardní situace se ujal Daryl van Mieghem, který svůj centr poslal do pravé části vápna. Centr byl však také lehce přetažený, a žádný z domácích hráčů na míč nedosáhl!
     
    77
    Druhou žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující Thomas Kristensen, který zastavil taktickým faulem pronikajícího Auassara, který mířil do nebezpečného protiútoku.
     
    77
    Na pravé straně si udělal prostor domácí obránce Tyronne Ebuehi, který svým centrem hledal ve vápně Duplana. Francouzský středopolař se k hlavičce však nedostal.
     
    75
    Na trávníku tentokrát zůstal ležet hostujcíí Daryl van Mieghem, kterého v souboji přistrčil Tyronne Ebuehi. NIzozemský záložník byl malou chvilku ošetřován, následně se však zvedl a pokračuje ve hře!
     
    74
    Hra nyní dále pokračuje! Domácí celek zahrával rohový kop, které se ujal Edouard Duplan. Jeho pokus však skončil v rukavicích střídajícího brankáře Muyrerse.
     
    73
    Filip Kurto dnešní utkání bohužel nedohraje. Na jeho místo přichází belgický brankář Muyters.
     
    72
    Filip Kurto je bohužel stále ošetřovaný, a na hřiště přicházejí lékaři s nosítkami! Na lavičce se již připravuje náhradní brankář Muyters!
     
    70
    To vypadá bohužel hodně špatně! Brankář Filip Kurto předvedl velmi dobrý zákrok, nicméně si při zákroku ublížil, a zůstal ležet na trávníku!
     
    69
    Rozehrávku standardní situace si vzal na starost Roland Alberg, který poslal před branku povedený centr, nicméně hráči domácí hráči se k hlavičce vůbec nedostali.
     
    68
    Na útočné polovině však zabojoval také domácí Ruben Schaken, který dostal do středu hřiště míč od Ebuehiho. Zkušený útočník následně spadl po souboji s Kuwasem, a je z toho standardní sitauce.
     
    67
    Na levé straně se pokoušel uvolnit Edouard Duplan, nicméně výbornou obrannou práci odvedl obránce Khalid Karami, který míč získal.
    65. Mike HAVENAAR - 3:2
     
    65
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Tři minuty potřeboval domácí celek na to, aby se dostal zpět do vedení! Na pravé straně se po přihrávce Schakena krásně uvolnil Dion Malone, který poslal před branku přízemní centr, na ten si naběhl MIKE HAVENAAR, který nedal Kurtovi šanci! Další dvougólový střelec dnešního utkání!
     
    64
    Domácí Den Haag je po vyrovnání opět velmi aktivní, a pokouší se kombinovat před brankou hostujícího celku!
    62. Adil AUASSAR - 2:2
     
    62
    Excelsior právě vstřelil branku!
    Gólové hody na Kyocera Stadion pokračují, a hostující celek podruhé v tomto utkání vyrovnává! Z rohového kopu hosté neudeřili, nicméně Duplan míč na útočné polovině neudržel, a po přihrávce Kuwase se dostal do úniku ADIL AUASSAR. Středopolař Excelsioru zaznamenal druhý gól v tomto utkání po krásném přehození brankáře Hansena!
     
    61
    Aktivní hosté se probojovali k zajímavé standardní situace. Exekuce se ujal Yoell van Nieff, který poslal centr před branku. K hlavičce se dostal Kuwas, jehož pokus přizvedl nad branku Kristensen.
     
    60
    Na levé straně si pohlídal situaci domácí Tyronne Ebuehi, kterému se podařilo udržet míč před napadajícím Kuwasem. Následuje odkop od branky brankáře Hansena.
     
    59
    Hodně nebezpečný centr do vápna poslal z levé strany Thomas Kristensen, který hledal dvojici Duplan – Havenaar. Ani jeden se však k míči přes bránící hráče Excelsioru nedostal.
     
    58
    Tyronne Ebuehi dostal na pravou stranu přihrávku od Kristensena, a pokoušel se odcentrovat. Proti sobě měl však obránce Kuiperse, kterému přišel na pomoc i Mattheij. Prvně jmenovaný nakonec dostal míč do zámezí.
     
    57
    U postranní čáry na pravé straně dobře napadal hostující Mieghem, který zabránil domácím Ebuehimu v odkopu míče. Následuje autové vhazování Den Haagu!
     
    56
    Rozehrávky se ujal Yoell van Nieff, který poslal nebezpečný centr před branku. Domácí obrana však dokázala soupeře zablokoval, a míč doskákal až do zámezí.
     
    55
    Den Haagu však vůbec nevyšlo autové vhazování na levé straně. Míč ztratil Meijers, a do protiútoku se dostal Daryl van Mieghem. Toho však poslal k zemi právě Meijers, a je z toho standardní situace.
     
    54
    U postranní čáry na pravé straně bránil míč před napadajícím Kruijsem obránce Meijers. Domácí hráč nakonec skončil na zemi, nicméně se nedovolený zákrok neodpískal. Vhazovat bude Den Haag!
     
    53
    Ve středu hřiště dostal hodně prostoru hostující Brandley Kuwas, který se odhodlal ke střele. Jeho pokus však skončil v náruči brankáře Martina Hansena.
     
    51
    Den Haag dobrým napadáním se dostal k míči na útočné polovině. Dion Malone si však na průnik po pravé straně netroufl, a raději poslal zpáteční přihrávku k obráncům.
     
    50
    Excelsior se dostává k postupné kombinaci na vlastní polovině, nicméně Den Haag je velmi dobře postavený, a svého soupeře na útočnou polovinu nechce pustit.
    49. Gianni ZUIVERLOON - 2:1
     
    49
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Domácímu celku vyšel vstup do druhého poločasu, a dostává se do vedení! Den Haag vybojoval rohový kopl, kterého se ujal Francouz Duplan. Francouzský útočník našel na přední tyči GIANNA ZUIVERLOONA, který poslal míč pod břevno!
     
    46
    Domácí celek velmi rychle rozehrál. Stoper Zuiverloon se pokoušel dlouhým centrem najít Kristensena, ten se však k míči nedostal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas na Kyocera Stadion nabídl velmi zajímavou podívanou! Domácí celek se dostal již v sedmé minutě do vedení, když skóroval Mike Havenaar. Následně mohl zahrozit také Excelsior, nicméně střelu Kuwase vytáhl brankář Hansen na rohový kop. Ve 28. minutě se zase předvedl brankář Kurto, který vytáhl hlavičku Wormgoora nad břevno! V závěru se však radoval hosté z vyrovnání! Za vápnem se opřel do míče Adil Auassar, jehož ránu tečoval Kristensen, a ta skončila v síti!

    Druhý poločas začne za nerozhodného stavu přibližně v 15:32!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Domácí se mohli v závěru poločasu ještě dostat do vedení! Na pravé straně si míč zpracoval Edouard Duplan, jehož centr našel ve vápně Aarona Meijerse, jehož hlavičku vytáhl nad branku brankář Kurto!
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby, což je způsobeno hlavně ošetřování dvou domácích hráčů.
    44. Adil AUASSAR - 1:1
     
    44
    Excelsior právě vstřelil branku!
    V závěru první poločasu přichází vyrovnání! Na levé straně si počínal skvěle obránce Bas Kuipers, jehož centr dostala obrana Den Haagu za vápno. V tomto prostoru se však opřel do míče ADIL AUASSAR, jehož ránu tečoval Kristensen, a míč zaplaval do sítě!
     
    43
    Na druhé straně se do útoku dostal také Excelsior. Brandley Kuwas je v posledních minutách velmi aktivní. Tentokrát však jeho přihrávka na Meighema nebyla přesná. Následně ruply nervy Duplanovi, který se snažil donutit rozhodčího odpískat nedovolený zákrok Krujse. Ten však tak neučinil a dal francouzskému hráči žlutou kartu!
     
    42
    Den Haag se pokoušel dostat do vápna svého soupeře přes levou stranu. Obránce Meijers posílal přihrávku na Duplana, kterému však k zpracování míče dobrý metr chyběl, a míč skončil v zámezí.
     
    41
    ADO však míč na útočné polovině velmi rychle ztratilo, a hru otáčel Brandley Kuwas, který byl však ve středu hřiště faulovaný, a byla z toho standardní situaci. Z té však Excelsior neudeřil.
     
    40
    Domácí celek opět velmi dobře zapracoval v obraně, jmenovitě Vito Wormgoor. Domácí stoper dokázal kreativně rozehrát do středu hřiště, a do dalšího protiútoku míří Den Haag.
     
    38
    Na vlastní polovině dobře zapracoval středopolař Roladn Alberg, který "vyvezl" kotouč na útočnou polovinu, a rotztáhl hru na pravou stranu. Z té odcentroval Ebuehi, který před brankou málem našel Maloneho, ten se však k hlavičce nedostal.
     
    37
    U postranní čáry na levé straně byl tvrdě dohrál domácí obránce Meijers. Nedovoleným zákrokem se provinil Kuwas. Následné standardní situace se ujal Roland Alberg, který však ve vápně nikoho ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    36
    Excelsior se však dokázal velmi rychle přesunout na útočnou polovinu. Na pravé straně dostal prostor Brandley Kuwas, který udělal kličku do středu, a vystřelil. Jeho prudká rána prolétla nad břevnem!
     
    35
    Na druhé straně mohl zahrozit Den Haag! Nejdříve se na hranici vápna odrazil míč k Edouardu Duplanovi, který se do míče opřel, nicméně jeho rána byla zablokovaná. Za vápnem se ke střele dostal i Thomas Christensen, i jeho střelu však hostující obrana zablokovala!
     
    34
    Excelsior dostal příležitost zahrávat zajímavou standardní situaci po nedovoleném zákroku Alberga. Exekuce se zhostil Adil Auassar, jehož dlouhý centr našel na zadní tyči Kuiperse, který poslal míč vysoko nad branku.
     
    32
    Po delší době sledujeme také kombinaci hostujícího celku, který kombinuje na vlastní polovině. Den Haag však velmi důrazně napadá a pokouší se co nejrychleji dostat k míči.
     
    31
    Aaron Meijers si naběhl na levou stranu na přihrávku od Kristensena, následně se pokoušel nasadit jesličky Karamimu, ten si však dal pozor, a poslal míč do zámezí.
     
    30
    Den Haag momentálně kombinuje na polovině hřiště. Hráči domácího celku však rozhodně nikam nepospíchají. I hostující tým nevyvíjí žádnou zvýšenou aktivitu v napadání.
     
    29
    Rozehrávky se i tentokrát ujal Edouard Duplan, kterému se však tento centr příliš nepovedl. Ve vápně nikoho ze spoluhráčů nenašel, a obrana Excelsioru centr odvrátila.
    28. Wormgoorova hlavička protáhla Kurtoho
     
    28
    Následného rohového kopu se ujal Duplan. Centr francouzského hráče našel ve středu vápna VIta Wormgoora, jehož hlavička se snášel do branky, nicméně pozorný Kurta míč vyrazil na roh!
     
    27
    Aktivní Dion Malone si naběhl na pravou stranu, vypadalo to, že míč na hrací ploše nestihne, nizozemský středopolař však míč zachytil na hřišti, a vybojoval dokonce rohový kop!
     
    25
    Pravá strana dnes funguje Den Haagu skutečně na jedničku! Stoper Zuiverloon si naběhl na pravou stranu, a poslal do vápna ideální centr. Na přední tyči hlavičkoval pravý obránce Ebuehi, který však poslal míč mimo!
     
    24
    Mladý stoper Bas Kuipers skončil po hlavičkovém souboji s Havenaarsem na trávníku, a byl lehce otřesený. Bývalý stoper "B" týmu Ajaxu se však po chvilce zvedl, a vypadá to, že je v pořádku.
     
    23
    Následného rohového kopu se ujal Francouz Duplan, kterému se však centr moc nepovedl. Na přední tyči naskakoval domácí Meijers, ten se však k hlavičce nedostal.
     
    22
    Ideální centr do vápna dostal domácí Mike Havenaar, kterému však hlavička nesedla. Tu tečoval do zámezí hostující Fischer. Brankář Kurto se pokoušel ještě míč chytiti před čárou, to se však nepovedlo.
     
    21
    Tentokrát to dobře udělal Aaron Meijers, který dokázal míč udržet proti dvojici protihráčů, a následně ho poslal na hranici vápna, kde však promáchl Duplan a ani Havennar se ke střele nedostal.
     
    20
    Stoper Zuiverloon se dostal při rozehrávce pod tlak, vše vyřešil přihrávkou na Ebuehiho. Mladý obránce uvolnil na pravé straně Maloneho, kterému však centr nevyšel, a žádné ohrožení branky z toho nebylo.
     
    18
    Následného rohového kopu se ujal Adil Aussar, kterému se však centr příliš nepovedl. Na zadní tyči jej odvrátil domácí Zuverloon, a dopředu míří Den Haag!
     
    17
    Na levé straně to udělal výborně hostující Kuipers, který si udělal prostor, a odcentroval. Jeho centr našel na zadní tyči Bradleyho Kuwase, jehož střelu však vyrazil výborný Kurta na rohový kop!
     
    16
    Velmi dobře napadal rozehrávajícího Mattheije domácí Duplan, nicméně francouzský útočník se k míči nedostal. Do útoku míří Excelsior!
     
    15
    Hra v posledních minutách lehce ztratila tempo. Excelsior je ve své kombinaci hodně pomalý, a drží se na vlastní polovině. Domácí celek se snaží napadat, nicméně zatím se k míči nedostal.
     
    13
    Excelsior se dostal postupnou kombinací až na útočnou polovinu, nicméně pozorná obrana Den Haagu svého soupeře do zakončení nepustila.
     
    12
    Khalid Karami zůstal ležet na trávníku po kontaktu s domácím Malonem. Karami byl však velmi rychle ošetřený a vypadá to, e bude schopný pokračovat ve hře.
     
    11
    Následně svedl tvrdý souboj o míč na pravé straně domácí Ruben Schaken s Basem Kuipersem. Na zemi skončili oba, nicméně hlavní rozhodčí odpískal nedovolený zákrok domácího hráče.
     
    10
    Aktivní obránce Tyronne Ebuehi si naběhl na pravou stranu, a namířil si to do vápna. Jeho následnou přihrávku pustil Duplan, a míč propadl před branku. Pohotově však zareagoval stoper Mattheij, který míč odkopl.
     
    8
    Excelsior se po rozehrávce dlouho u míče neudržel, a na útočné polovině ho ztratil. Momentálně je v kombinaci domácí celek, který kombinuje na útočné polovině.
    7. Mike HAVENAAR - 1:0
     
    7
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový start domácího celku do tohoto utkání. U postranní čáry na levé straně Meijers uvolnil Edouarda Duplana, který poslal míč na přední tyč, kam si naběhl MIKE HAVENAAR, ten poslal míč mimo brankáře Kurta, který nestihl zareagovat!
     
    6
    Den Haag však po ztrátě míče sympaticky napadal, a na levé straně se dostal k míči. Obránce Meijers následně chytrou přihrávkou našel naběhnutého Diona Maloneho, který hledal na hranici Duplana, ten se však k míči nedostal.
     
    5
    Na druhé straně se domácí celek probojoval k prvnímu rohovému kopu v dnešním utkání. Exekuce se ujal domácí Edouard Duplan, kterému však centr příliš nevyšel, a obrana SBV dokázala centr odvrátit.
     
    5
    První střelecký pokus v dnešním utkání má na svědomí hostující středopolař Rick Kruijs, který vystřelil ze vdzálenosti třiceti metrů. Jeho rána však letěla vysoko nad branku Hansena.
     
    4
    Tentorkát Gianni Zuverloon podnikl zajímavý průnik po pravé straně. Obránce se zkušenostmi z Premier League však nedokázal projtí přes Kuiperse, a míč skončil v zámezí.
     
    3
    O dlouhý útočný nákop se pokoušel hostující stoper Sander Fischer, jehož centr však Mieghema za obranou Den Haagu nenašel, a míč skončil u brankáře Hansena.
     
    2
    Na pravé straně však následně chyběl Ebuehi, kterého zastoupil Zuverloon, a zastavil postup hostující Kuwase. Excelsior následně velmi rychle rozehrál, nicméně se vrátil na vlastní polovinu, a kombinuje.
     
    1
    V úvodu utkání je velmi aktivní domácí celek, který se dostal k prvnímu postupnému útoku na polovině soupeře. Na pravé straně si udělal prostor Ebuehi, kterému se však centr nepovedl.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HFC ADO Den Haag: Hansen – Ebuehi, Zuiverloon, Wormgoor, Meijers – Malone, Alberg, Kristensen – Schaken, Havenaar, Duplan.
    Náhradníci: Zwinkels – Derijck, Jansen, Marengo, Gorré, D. Bakker, Kastaneer.

    SBV Excelsior: Kurto – Karami, Fischer (C), Mattheij, Kuipers – Auassar, Kruijs, van Nieff – Kuwas, van Weert, van Mieghem.
    Náhradníci: Muyters – van Diermen, Stans, Hasselbaink, Vermeulen, Overtoom, Bovenberg..
     
    Příjemné nedělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Eredivise o tomto víkendu pokračuje zápasy sedmého kola. My se společně zaměříme na utkání HFC ADO Den Haag proti SBV Excelisoru. Úvodní výkop je naplánován v 14:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    HFC ADO DEN HAAG
    Den Haagu se v probíhající sezóně zatím příliš nedaří. Svěřenci trenéra Henka Frase se momentálně nacházejí na dvanácté pozici se ziskem pěti bodů. Den Haag navíc poslední tři zápasy prohrál! Nejprvě schytal Den Haag tvrdý úder na půdě Ajaxu, kde prohrál 0:4. Následně HFC prohrálo i na v domácím prostředí s Heraclesem 0:1. V posledním ligovém zápase Den Haag vedl na hřišti Zwolle po brance Havenaara, nicméně favorit utkání ve druhém poločase skóre otočil, a zvítězil 2:1. V týdnu navíc ADO vypadlo z ligového poháru, když podlehlo Genemuidenu 4:3 po penaltách! Dokáže se Den Haag zvednout, a zvítězí v domácím prostředí za tři body?
     
    SBV EXCELSIOR
    Excelsioru začátek nové sezóny rozhodně nevyšel. SBV má na svém kontě pouze čtyři body, a nachází se až na patnácté příčce tabulky! Exelsior navíc v posledních dvou zápase prohrál. Nejdříve přijel na hřiště Zwolle, které si však počínalo výborně, a zvítězilo jasně 3:0. I v dalším utkání narazilo SBV na silného soupeře, Ajax Amsterdam. Favorit utkání rozhodl o svém vítězství již v prvním poločase, a vyhrál 2:0. V týdnu si však Excelsior výhru přeci jen připsal, když porazil v ligovém poháru Barendrecht 2:0!

    Jan Havlovic

    Góly: 7. Havenaar, 49. Zuiverloon, 65. Havenaar – 44. Auassar, 62. Auassar, 81. Kuwas

    Karty:   43. Duplan (HAA), 77. Kristensen (HAA), 83. Zuiverloon (HAA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 18:16.
    HFC ADO Den Haag: Hansen – Ebuehi, Zuiverloon, Wormgoor, Meijers – Malone, Alberg (88. Kastaneer), Kristensen (86. D. Bakker) – Schaken (88. Marengo), Havenaar, Duplan.
    Náhradníci: Zwinkels – Derijck, Jansen, Marengo, Gorré, D. Bakker, Kastaneer.

    SBV Excelsior: Kurto (73. Muyters) – Karami, Fischer (C), Mattheij, Kuipers – Auassar, Kruijs, van Nieff – Kuwas, van Weert, van Mieghem (90+4. Hasselbaink).
    Náhradníci: Muyters – van Diermen, Stans, Hasselbaink, Vermeulen, Overtoom, Bovenberg.