Graafschap – Willem II 2:2 (kon.) | Feyenoord – Zwolle 2:0 (kon.) | Den Haag – Excelsior 3:3 (kon.)
Twente – Kerkrade 2:1 (kon.)
koniec
HFC ADO Den Haag
3:3 (1:1)
SBV Excelsior
cz Nedeľa 27.09.2015, 14:30 • Kyocera Stadion, Den Haag • Holandská Eredivisie • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je konce! HFC ADO Den Haag vedl v dnešním zápase hned třikrát, nicméně SBV Excelsior vždy vyrovnal, a utkání skončilo 3:3 !

    První poločas na Kyocera Stadion nabídl velmi zajímavou podívanou! Domácí celek se dostal již v sedmé minutě do vedení, když skóroval Mike Havenaar. Následně mohl zahrozit také Excelsior, nicméně střelu Kuwase vytáhl brankář Hansen na rohový kop. Ve 28. minutě se zase předvedl brankář Kurto, který vytáhl hlavičku Wormgoora nad břevno! V závěru se však radoval hosté z vyrovnání! Za vápnem se opřel do míče Adil Auassar, jehož ránu tečoval Kristensen, a ta skončila v síti!

    Hned po třech minutách druhého poločase domácí dostali zásluhou Gianni Zuiverloona do vedení! Excelsior však za čtvrtnáct minut srovnal, když se prosadil Adil Auassar. Krásné utkání pokračovalo! O tři minuty později poslal domácí znovu do vedení Mike Havenaar! V 81. minutě však na konečných 3:3 srovnal krásnou střelou Bradley Kuwas!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:29:54)
     
    90+7
    Konec zápasu.
    90+6. Marengo trefuje břevno
     
    90+6
    Na útočné polovině však vybojoval důležitý hlavičkový souboj Duplan, následně se míč odrazil k Kastaneerovi. Na hranici vápna se však do míče opřel Marengo, který tvrdou ranou trefil břevno!
     
    90+5
    Den Haag se ještě pokouší v samotném závěru utkání rozhodnout o svém vítězství, nicméně se zatím nemůže dostat na dostřel hostující branky!
     
    90+4
    Střídání v týmu SBV Excelsior: ze hřiště odchází Daryl van Mieghem, přichází Nigel Hasselbaink.
     
    90+3
    Excelsioru však závěru utkání vychází z taktické stránky na jedničku. Obrana pracuje výborně, a domácí celek se do zakončení nemůže dostat.
     
    90+2
    Standardní situace se dočkal také hostující celek, které se ujal Stans. Jeho centr však skončil přímo v rukavicích brankáře Hansena, který rychle rozehrává.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem šest minut nad rámec základní hrací doby, což je způsobeno hlavně ošetřováním brankáře Filipa Kurta!
     
    90
    Domácí celek zahrával z pravé strany zajímavou standardní situaci, které se ujal Duplan. Centr francouzského středopolaře našel ve vápně hlavu Zuiverloona, jehož hlavičku však brankář Muyters lapil.
     
    89
    Excelsior se pokouší udržet remízový výsledek, neboť po průběhu dnešního utkání by měl bod pro hosty cenu zlata!
     
    88
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Ruben Schaken, přichází Ludcinio Marengo.
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Roland Alberg, přichází Gervane Kastaneer.
     
    87
    Hru přerušil hostující středopolař Rick Kruijs, který taktickým faulem zastavil postup domácího Danny Bakkera. Den Haag připravuje další střídání!
     
    86
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Thomas Kristensen, přichází Danny Bakker.
     
    85
    Následný dlouhý výkop brankáře Matina Hansena dolétl až na útočnou polovinu, kde si však míč zpracoval hostující van Nieff, a Excelsior míří do útoku!
     
    84
    Exekuce následné standardní situace se ujal hostující Adil Auassar, jehož dlouhý centr našel na zadní tyči Karamiho, kterému však hlavička nesedla, a míč skončil mimo branku.
     
    83
    Excelsior je i po vyrovnání velmi aktivní! Ve středu hřiště obdržel přihrávku Kruijs, který se pokušel dostat ke střele. Hostujícího hráče však poslal k zemi Zuverloon, který dostává žlutou kartu!
    81. Brandley KUWAS - 3:3
     
    81
    Excelsior právě vstřelil branku!
    Z následné standardní situace domácí celek neudeřil, neboť Alberg poslal míč vysoko nad branku! Excelsior se dostal velmi rychle na útočnou polovinu, kde obdržel přihrávku BRANDLEY KUWAS. Mladý nizozemský útočník prošel středem hřiště, a poslal míč pod břevno! Nádherná branka!

    Jan Havlovic

    Góly: 7. Havenaar, 49. Zuiverloon, 65. Havenaar – 44. Auassar, 62. Auassar, 81. Kuwas

    Karty:   43. Duplan (HAA), 77. Kristensen (HAA), 83. Zuiverloon (HAA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 18:16.
    HFC ADO Den Haag: Hansen – Ebuehi, Zuiverloon, Wormgoor, Meijers – Malone, Alberg (88. Kastaneer), Kristensen (86. D. Bakker) – Schaken (88. Marengo), Havenaar, Duplan.
    Náhradníci: Zwinkels – Derijck, Jansen, Marengo, Gorré, D. Bakker, Kastaneer.

    SBV Excelsior: Kurto (73. Muyters) – Karami, Fischer (C), Mattheij, Kuipers – Auassar, Kruijs, van Nieff – Kuwas, van Weert, van Mieghem (90+4. Hasselbaink).
    Náhradníci: Muyters – van Diermen, Stans, Hasselbaink, Vermeulen, Overtoom, Bovenberg.