CFC Janov – AC Miláno 1:0 (kon.) | Bologna – Udinese 1:2 (kon.) | Hellas Verona – Lazio 1:2 (kon.)
Sassuolo – Chievo 1:1 (kon.) | Turín – Palermo 2:1 (kon.) | Inter – Fiorentina 1:4 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:4 (0:3)
ACF Fiorentina
cz Nedeľa 27.09.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Ve šlágru šestého kola italské ligy domácí Inter Milán prohrál s ACF Fiorentinou vysoko 1:4 !

    Na první poločas by jistě celý Inter Milán velmi rychle zapoměl! Již ve třetí minutě kopala Fiorentina penaltu, kterou proměnil Josip Iličić. To však nebylo ze strany Fiorentiny všechno! V osmnácté minutě vystřelil opět Iličić, jehož ránu vyrazil Handanović do vzduchu, a míč do sítě dorazil Nikola Kalinić. O pět minut později to již bylo o tři branky! Krásný centr do vápna poslal Alonso, a Nikola Kalinić vstřelil svůj druhý gól v zápase! Ve 32. minutě navíc dostal červenou kartu Miranda!

    Druhý poločas toho bohužel příliš nenabídl. Inter se v šedesáté minutě dočkal prvního gólu v utkání, o který se postaral Mauro Icardi. Fiorentina však drama nepřipustila, a Nikola Kalinič upravil na konečných 4:1!

    Na první místo tabulky se tak dostává právě Fiorentina, který má stejně bodů jako Inter, nicméně má lepší skóre!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:40:44)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí se rozhodl ušetřit hráče Interu, a nastavuje pouze dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu hostující Marcos Alonso, který taktickým faulem zastavil unikajícího Maura Icardiho. Žlutá karta byla v tomto případě zcela zasloužená.
     
    89
    Fiorentina drží míč na vlastní polovině, a pokouší se dohrát utkání bez inkasované branky. Napadání Interu již také není tak aktivní, jako třeba na začátku druhého poločasu.
     
    88
    Rozehrávky následného rohového kopu se ujal střídající Fernandéz, který poslal centr na přední tyč, nicméně v tomto prostoru se nacházel Felipe Melo, který míč odhlavičkoval.
     
    87
    Ospalou kombinaci Fiorentiny zrychlil obránce Gonzalo Rodríguez, který poslal na levou stranu do úniku Marcose Alonsa. Španělský obránce se dostal i k centru, ten však zablokoval na roh Ranocchia.
     
    85
    Následného rohového kopu se ujal Josip Iličić, kterému se však centr příliš nepovedl, a míč skončil v náruči brankáře Handanoviče. Inter se ještě pokouší útočit, nicméně Fiorentina se velmi rychle vrátila.
    84. Střelu Kaliniče vyrazil Handanovič
     
    84
    Fiorentina měla v závěru ještě šanci na vstřelení páté branky. Iličić se dokázala dostat na hranici vápna k míči, a podařilo se mu uvolnit ve vápně Kaliniće, který vypálil na vzdálenější tyč. Hanadanovič byl však na svém místě, a míč vyrazil!
     
    83
    Fiorentina se opět přesunula na vlastní polovinu, kde předváděla pomalou kombinaci. Hráči Interu se vysunuli hodně vysoko, nicméně hosté dokázali udržet míč.
     
    82
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Milan Badelj, přichází Matías Fernández.
     
    81
    Další žlutou kartu z domácího celku dostává Gary Medel, který na pravé straně nestíhal střídajícímu Gilbertovi, kterého poslal k zemi. Žlutá karta zcela zasloužená!
     
    80
    Fiorentina se pokouší dnešní utkání dohrát v klidu, a stále kombinuje na vlastní polovině. Inter je již vcelku smířený s prohrou, a je zatažený na vlastní polovině.
     
    79
    Velkou chybu v rozehrávce málem udělal domácí stoper Gary Medel, který nabídl míč Kalinićovi. Chorvatskému útočníkovi však nevyšlo zpracování, a následně fauloval právě Medela!
     
    78
    Fiorentina se dostala hned po rozehrávce k míči, a kombinuje na vlastní polovině.
    76. Nikola KALINIČ - 1:4
     
    76
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Fiorentina dává čtvrtou branku, a o vítězi je již rozhodnuto! Na začátku útočné akce byl NIKOLA KALINIĆ, který vybojoval míč v souboji s Medelem. Jeho následná přihrávka našla ve vápně Josipa Iličiće, který krásně míč chorvatskému střelci vrátil, a ten poslal míč do odkryté poloviny branky! Kalinić navíc zaznamenal hattrick!

    Jan Havlovic

    Góly: 60. Icardi – 4. Iličić (pen.), 18. N. Kalinič, 23. N. Kalinič (Alonso), 76. N. Kalinič (Iličić)

    Karty:   3. Handanovič (INM), 40. Kondogbia (INM), 43. Guarín (INM), 81. Medel (INM) – 69. N. Kalinič (FIO), 90. Alonso (FIO)   32. Miranda (INM)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:11. Střely mimo: 3:2. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:15.
    Inter Miláno: Handanovič – Santon, Miranda, Medel, Telles – Guarín, Melo, Kondogbia (46. Ranocchia) – Perišič (61. Biabiany) – Icardi, Palacio.
    Náhradníci: Carrizo – Jesus, Jovetić, Biabiany, Montoya, Ljajić, Ranocchia, Gnoukouri, Nagatomo, Brozović, Dimarco, Manaj.

    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Roncaglia (75. Gilberto), Gonzalo Rodríguez, Astori, Alonso – Badelj (82. M. Fernández), Vecino – Błaszczykowski (69. Tomović), Valero, Iličić – N. Kalinič.
    Náhradníci: Lezzerini, Sepe – Gilberto, Tomović, Bernardeschi, Rebić, M. Fernández, Mario Suárez, Verdú, Rossi, Babacar.

    Rozhodca: Antonio Damato (Itálie)