CFC Janov – AC Miláno 1:0 (kon.) | Bologna – Udinese 1:2 (kon.) | Hellas Verona – Lazio 1:2 (kon.)
Sassuolo – Chievo 1:1 (kon.) | Turín – Palermo 2:1 (kon.) | Inter – Fiorentina 1:4 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:4 (0:3)
ACF Fiorentina
cz Nedeľa 27.09.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu hostující Marcos Alonso, který taktickým faulem zastavil unikajícího Maura Icardiho. Žlutá karta byla v tomto případě zcela zasloužená.
     
    81
    Další žlutou kartu z domácího celku dostává Gary Medel, který na pravé straně nestíhal střídajícímu Gilbertovi, kterého poslal k zemi. Žlutá karta zcela zasloužená!
     
    69
    Kalinić se však zanedlouho k míči dostal znovu, nicméně tentokrát zahrál očividně rukou, za což dostává od hlavního rozhodčího žlutou kartu!
    43. Tvrdé dohrání Guarína
     
    43
    Hlavní sudí Antonio Damato zatím při svém 148. utkání v Serii A s kartami opravdu nešetří! Fredy Guarín ve středu hřiště tvrdě dohrál Borju Valera. Následně dostal kolumbijský záložník žlutou kartu!
     
    40
    I rozerhávky této standardní situace se ujal Alex Telles, kterému však centr vůbec nevyšel. Míč dolétl na hranici vápna, kde míč odhlavičkoval Alonso. Následně na druhé straně fauloval Kondogbia, který dostává žlutou kartu!
    32. Červená karta Mirandy
     
    32
    Inter však má velké problémy udržet míč na útočné polovině, a hosté se často dostávají do nebezpečných protiútoku! Tentokrát dostal přihrávku za obranu Matías Vecino, kterého poslal k zemi Miranda. Hlavní rozhodčí udělil rovnou červenou kartu! To už vypadá s Interem hodně špatně!
    3. Zákrok Handanoviče na Kaliniče
     
    3
    Tak to je hodně zajímavé! Inter velmi rychle ztratil míč, a do vápna dostal přihrávku Kalinič, kterého však poslal k zemi Handanovič, a je z toho penalta pro Fiorentinu!

    Jan Havlovic

    Góly: 60. Icardi – 4. Iličić (pen.), 18. N. Kalinič, 23. N. Kalinič (Alonso), 76. N. Kalinič (Iličić)

    Karty:   3. Handanovič (INM), 40. Kondogbia (INM), 43. Guarín (INM), 81. Medel (INM) – 69. N. Kalinič (FIO), 90. Alonso (FIO)   32. Miranda (INM)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:11. Střely mimo: 3:2. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:15.
    Inter Miláno: Handanovič – Santon, Miranda, Medel, Telles – Guarín, Melo, Kondogbia (46. Ranocchia) – Perišič (61. Biabiany) – Icardi, Palacio.
    Náhradníci: Carrizo – Jesus, Jovetić, Biabiany, Montoya, Ljajić, Ranocchia, Gnoukouri, Nagatomo, Brozović, Dimarco, Manaj.

    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Roncaglia (75. Gilberto), Gonzalo Rodríguez, Astori, Alonso – Badelj (82. M. Fernández), Vecino – Błaszczykowski (69. Tomović), Valero, Iličić – N. Kalinič.
    Náhradníci: Lezzerini, Sepe – Gilberto, Tomović, Bernardeschi, Rebić, M. Fernández, Mario Suárez, Verdú, Rossi, Babacar.

    Rozhodca: Antonio Damato (Itálie)