CFC Janov – AC Miláno 1:0 (kon.) | Bologna – Udinese 1:2 (kon.) | Hellas Verona – Lazio 1:2 (kon.)
Sassuolo – Chievo 1:1 (kon.) | Turín – Palermo 2:1 (kon.) | Inter – Fiorentina 1:4 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:4 (0:3)
ACF Fiorentina
cz Nedeľa 27.09.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu hostující Marcos Alonso, který taktickým faulem zastavil unikajícího Maura Icardiho. Žlutá karta byla v tomto případě zcela zasloužená.
    84. Střelu Kaliniče vyrazil Handanovič
     
    84
    Fiorentina měla v závěru ještě šanci na vstřelení páté branky. Iličić se dokázala dostat na hranici vápna k míči, a podařilo se mu uvolnit ve vápně Kaliniće, který vypálil na vzdálenější tyč. Hanadanovič byl však na svém místě, a míč vyrazil!
     
    82
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Milan Badelj, přichází Matías Fernández.
     
    81
    Další žlutou kartu z domácího celku dostává Gary Medel, který na pravé straně nestíhal střídajícímu Gilbertovi, kterého poslal k zemi. Žlutá karta zcela zasloužená!
    76. Nikola KALINIČ - 1:4
     
    76
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Fiorentina dává čtvrtou branku, a o vítězi je již rozhodnuto! Na začátku útočné akce byl NIKOLA KALINIĆ, který vybojoval míč v souboji s Medelem. Jeho následná přihrávka našla ve vápně Josipa Iličiće, který krásně míč chorvatskému střelci vrátil, a ten poslal míč do odkryté poloviny branky! Kalinić navíc zaznamenal hattrick!
     
    75
    Dnešní utkání bohužel nedohraje hostující Facundo Roncaglia, který skončil na zemi po zákroku Icardiho. Argentinský obránce je odnášen na nosítkách za postranní čáru. Na jeho místo přichází Gilberto!
     
    69
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Jakub Błaszczykowski, přichází Nenad Tomović.
     
    69
    Kalinić se však zanedlouho k míči dostal znovu, nicméně tentokrát zahrál očividně rukou, za což dostává od hlavního rozhodčího žlutou kartu!
     
    61
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišič, přichází Jonathan Biabiany.
    60. Mauro ICARDI - 1:3
     
    60
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter žije! Exekuce standardní situace se ujal Alex Telles, který poslal centr do vápna, kde se dostal k hlavičce Icardi. Míč se odrazil od tyčky před branku, kde byl velmi důrazný právě MAURO ICARDI a dostal míč do sítě!
     
    46
    Roberto Mancini si na začátku druhého poločasu připravil první střídání! Ze hřiště odchází francouzský středopolař Geoffrey Kondogbia, kterého nahrazuje na hřišti Andrea Ranocchia!
    43. Tvrdé dohrání Guarína
     
    43
    Hlavní sudí Antonio Damato zatím při svém 148. utkání v Serii A s kartami opravdu nešetří! Fredy Guarín ve středu hřiště tvrdě dohrál Borju Valera. Následně dostal kolumbijský záložník žlutou kartu!
     
    40
    I rozerhávky této standardní situace se ujal Alex Telles, kterému však centr vůbec nevyšel. Míč dolétl na hranici vápna, kde míč odhlavičkoval Alonso. Následně na druhé straně fauloval Kondogbia, který dostává žlutou kartu!
    36. Nepovedený odkop hostujícího brankáře
     
    36
    No tak teď mohl Inter snížit! Rozhodně se o to však nezasloužili hráči Interu! Gonzalo Rodríguez poslal zpětnou přihrávku k brankáři, a Tătăruşanovi nevyšel odkop, a míč skončil těsně mimo branku!
    32. Červená karta Mirandy
     
    32
    Inter však má velké problémy udržet míč na útočné polovině, a hosté se často dostávají do nebezpečných protiútoku! Tentokrát dostal přihrávku za obranu Matías Vecino, kterého poslal k zemi Miranda. Hlavní rozhodčí udělil rovnou červenou kartu! To už vypadá s Interem hodně špatně!
    23. Nikola KALINIČ - 0:3
     
    23
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Co se to s Interem děje? Fiorentina vede již tříbrankovým rozdílem, a na Giuseppe Meazza se ozývá z tribun pískot! Nádherně to provedl na levé straně Marcos Alosno, který obešel Davide Santona a poslal před brankou nebezpečný centr. V náběhu byl NIKOLA KALNIĆ, kterému stačilo nastavit nohu, a pod tělem Handanoviće dostal míč do sítě!
    18. Nikola KALINIČ - 0:2
     
    18
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Překvapení je na světě! Fiorentina jde po necelých dvaceti minutách do dvoubrankového vedení! Ze střední vzdálenosti vypálil Josip Iličić, jehož ránu vyrazil Handanovič pouze do vzduchu. Hodně pohotový byl NIKOLA KALINIĆ, který míč doklepl ze vzduchu do branky!
    4. Josip ILIČIĆ - 0:1
     
    4
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Fiorentina jde na hřišti vedoucího celku již ve čtvrté minutě do vedení! K penaltovému puntíku se postavil hostující JOSIP ILIČIĆ, který penaltu razantní střelou do horních pater branky proměnil! Handanovič si na míč sáhl, nicméně jej nedokázal vyrazit!
    3. Zákrok Handanoviče na Kaliniče
     
    3
    Tak to je hodně zajímavé! Inter velmi rychle ztratil míč, a do vápna dostal přihrávku Kalinič, kterého však poslal k zemi Handanovič, a je z toho penalta pro Fiorentinu!

    Jan Havlovic

    Góly: 60. Icardi – 4. Iličić (pen.), 18. N. Kalinič, 23. N. Kalinič (Alonso), 76. N. Kalinič (Iličić)

    Karty:   3. Handanovič (INM), 40. Kondogbia (INM), 43. Guarín (INM), 81. Medel (INM) – 69. N. Kalinič (FIO), 90. Alonso (FIO)   32. Miranda (INM)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:11. Střely mimo: 3:2. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:15.
    Inter Miláno: Handanovič – Santon, Miranda, Medel, Telles – Guarín, Melo, Kondogbia (46. Ranocchia) – Perišič (61. Biabiany) – Icardi, Palacio.
    Náhradníci: Carrizo – Jesus, Jovetić, Biabiany, Montoya, Ljajić, Ranocchia, Gnoukouri, Nagatomo, Brozović, Dimarco, Manaj.

    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Roncaglia (75. Gilberto), Gonzalo Rodríguez, Astori, Alonso – Badelj (82. M. Fernández), Vecino – Błaszczykowski (69. Tomović), Valero, Iličić – N. Kalinič.
    Náhradníci: Lezzerini, Sepe – Gilberto, Tomović, Bernardeschi, Rebić, M. Fernández, Mario Suárez, Verdú, Rossi, Babacar.

    Rozhodca: Antonio Damato (Itálie)