Znojmo – EC-KAC 1:6 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
1:6 (1:1, 0:4, 0:1)
KAC Klagenfurt
cz Nedeľa 19.01.2014, 13:00 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    55:30
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Znojemští hokejisté ledabyle vyhodili puk ze svého obranného pásma. Kotouč se dostal na hůl NICOLASE PAULA, který projel kolem dvou zadáků Znojma a procedil puk mezi betonem a lapačkou Doviny do sítě. Bez asistence.
     
    38:24
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Orli polykají pátou hořkou pilulku. PHILIPP KOCZERA dostal hodně volného prostoru a mohl si bez potíží najet až před Dovinu, kterého překonal ránou ke vzdálenější tyči. Asistence: Patrick Beer.
     
    37:27
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Chyba Znojma posílá hosty do tříbrankového vedení. Orli ztratili před Strojem puk a do samostatného úniku se dostal MARCEL WITTING, jenž překonává Doviny střelou mezi betony. Asistence: Landan Viveiros.
     
    33:08
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    To už začíná se Znojmem vypadat nepěkně. Po střele od modré čáry se puk povaloval před brankovištěm, kde se nejlépe zorientoval PHILIPP KOCZERA a posílá puk po zemi za záda znojemského brankáře. Asistence: Patrick Beer a Marcel Witting.
     
    24:46
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté teď Znojmu ukázali, jak se efektivně využívá přesilovka. Na modré čáře napřáhl NICOLAS PAUL a puk se zastavi až v síti za zády Doviny. Asistence: Philipp Koczera.
     
    12:43
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Znojemská obrana vyrobila obrovskou hrubku, kterou soupeř trestá. Theimer sklepl puk na pomezí znojemského obranného pásma a střední třetiny na hůl MARCELA WITTINGA, který po individuální akci posílá po zemi puk mezi betony Doviny. Asistence: Patrick Beer.
     
    04:06
    Orli právě vstřelili branku!
    Hezká kombinace znojemské útočné trojice. Cerovečki vybojoval puk u mantinelu, přihrál za bránu na hůl Indrucha, který si počkal na vhodou chvíli a přesným pasem před bránu vybídl ke skórování volného MICHALA KACETLA, ten poslal puk kolem pravého betonu k tyčce. Asistence: Marek Indruch a Robert Cerovečki.

    Petra Matůšová

    Góly a asistencie: 5. Kacetl (Indruch, Cerovečki) – 13. Witting (Berr), 25. Paul (Koczera), 34. Koczera (Beer, Witting), 38. Witting (Viveiros), 39. Koczera (Beer), 56. Pau


    HC LERAM Orli Znojmo: Dovina (Sochor) – Theimer, Kruckovyč, Michalica, Švanda, Cílek, Hloupý, Koňařík – Hačecký, Nováček, Žemlička – Horák, Pelikán, Hložek – Kacetl, Cerovečki, Holub – Indruch.
    KAC Klagenfurt: Stroj (Imrich) – Paul, Katnik, Vallant, Viveiros, Müller, Wieser – Witting, Koczera, Berr – Mörtl, Steiner, Cirtek – Kreuzer, Filipic, Grüneis – Bittermann.