Košice – B. Bystrica 2:4 (kon.) | Skalica – Žilina 5:6 (kon.) | Zvolen – Piešťany 3:8 (kon.)
Poprad – Trenčín 5:4 (po pr.) | Nitra – Martin 5:3 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
5:4 (2:1, 1:3, 1:0 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 19.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení tohto zápasu boli napokon úspešnejší popradskí hokejisti, ktorí zásluhou šťastného gólu z hokejky Samuela Mlynaroviča (vlastný gól z hokejky hosťujúceho Novajovského) dokázali vyhrať toto stretnutie.

    Popradčania si teda na svoje konto pripisujú už tretiu výhru proti Trenčínu na domácom ľade a aj dva body do tabuľky. Trenčania po dobrom výkone odchádzajú domov s jedným bodom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:29:17)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:38
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali v predĺžení počas presilovej hry skórovať a rozhodli o víťazstve v tomto zápase! Mlynarovič najskôr zakončoval z ľavej strany, no trafil len pozorného Čerešňáka, ktorého sa týmto zakončením zbavil. Následne SAMUEL MLYNAROVIČ potiahol puk po ľavom krídle pred trenčianskú bránu, nahodil ho pred gólmana Lašáka, kde si ho Novajovský stečoval do vlastnej brány. Bez asistencií.
     
    63:20
    Po skvelej prihrávke od Paločka z pravej strany sa k puku na ľavom krídle dostal Mlynarovič, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa trenčianskej brány!
     
    62:43
    Kroták sa dostal k puku na pravej strane po dobrej prihrávke od Sýkoru, no napokon sa pri ňom pristavil pozorný Novajovský, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    62:13
    Trenčianskí "vojaci" sa počas svojho oslabenia zatiaľ bránia naozaj veľmi dobre. Popradčania sa však stále nevzdávajú a takticky útočia.
     
    61:55
    Popradčania si v predĺžení zahrajú presilovú hru. Na dve minúty si za jasné podrazenie Paločka v popradskom obrannom pásme odchádza sadnúť Dávid Buc.
     
    61:19
    Popradčania si tentokrát poriadne nerozumeli vo svojej ofenzívnej rozohrávke a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od gólmana Masalskisa.
     
    60:42
    Štefan Fabian sa dostal k puku na pravom krídle, následne obkorčuľoval celú trenčianskú bránu a zakončoval z ľavého kruhu, no gólman Lašák puk videl a následne ho svojou hrudnou výstrojou zblokoval do bezpečia.
     
    60:04
    V úvode päťminútového predĺženia sú pri puku hokejisti domáceho Popradu, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť. Trenčania sa však dobre rozmiestnili v strednom pásme.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla opäť veľmi vyrovnaný výkon na oboch stranách, no aktívnejší boli hokejisti domáceho Popradu, ktorým však spočiatku robil poriadne problémy trenčianský gólman Ján Lašák. Následne však Tomáš Sýkora potvrdil svoje herné kvality a vyrovnávajúcim gólom z 51. minúty podržal Popradčanov nad vodou.

    Ktorý z tímov bude v predĺžení piateho vzájomného zápasu v tejto sezóne úspešnejší? Popradčania sú na domácom ľade proti Trenčínu zatiaľ stopercentní!
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:53
    Kroták sa snažil presadiť rýchlym únikom po pravom krídle, no napokon bol dobre odstavený pozorným Habšudom, ktorý poslal puk cez všetky čiary až za popradskú bránu.
     
    59:15
    Paločko sa po dobrej prihrávke od Mlynaroviča dostal k puku na pravom kruhu, no napokon bol dobre bránený hosťujúcim Pozníkom, ktorý ho od puku s prehľadom odstavil.
     
    58:48
    Stals obdržal puk na ľavej strane stredného pásma a následne dobre zakončoval. Jeho projektil však skončil len pri zadnom mantineli za trenčianskou bránou.
     
    58:30
    Juris Stals preveril pozornosť gólmana Lašáka dobrou strelou z hranice pravého kruhu, no ochranca trenčianskej svätyne bol opäť v strehu a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    58:18
    Marek Nagy obdržal puk na ľavom krídle a z ťažkého uhla strieľal. Gólman Lašák si však ustrážil pravú žŕdku svojej brány a puk bez problémov zachytil vo svojej výstroji.
     
    57:45
    Trenčania sa v tejto chvíli previnili jasným ofsajdovým postavením, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.

    Góly a asistencie: 3. S. Takáč (Paukovček, Drábek), 19. Stals (Kroták, Fabian), 40. Paločko (M. Nagy), 51. Sýkora (Stals), 64. Mlynarovič – 3. Šimíček (Rusnák, Lipták), 22. D. Buc, 23. T. Klíma (Mikula), 36. Mikula (T. Klíma.)


    HK Poprad: Sidor (23. Masalskis) – Gaborčík, D. Brejčák, Kurali, Fabian ("A"), Makovský, Dinda – Sýkora, Stals, Kroták ("C") – Paukovček, S. Takáč, Paločko – Drábek, Mlynarovič, M. Nagy – Gápa, Belluš
    HK DUKLA Trenčín: Lašák (A. Nagy) – Bobček, Pozník ("A"), Čerešňák, Novajovský, Nemčík, Habšuda, Ryzák, Nemček – Komínek, Petrovický ("C"), Mikula – D. Buc, Troliga ("A"), Kútny – Šišovský, T. Klíma, Hudec – Lipták, Rusnák, Šimíček

    Rozhodca: Rudolf Lauff, Peter Jonák – Tomáš Holienka, Miroslav Valach

    Diváci: 1842