Košice – B. Bystrica 2:4 (kon.) | Skalica – Žilina 5:6 (kon.) | Zvolen – Piešťany 3:8 (kon.)
Poprad – Trenčín 5:4 (po pr.) | Nitra – Martin 5:3 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
5:4 (2:1, 1:3, 1:0 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 19.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:38
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali v predĺžení počas presilovej hry skórovať a rozhodli o víťazstve v tomto zápase! Mlynarovič najskôr zakončoval z ľavej strany, no trafil len pozorného Čerešňáka, ktorého sa týmto zakončením zbavil. Následne SAMUEL MLYNAROVIČ potiahol puk po ľavom krídle pred trenčianskú bránu, nahodil ho pred gólmana Lašáka, kde si ho Novajovský stečoval do vlastnej brány. Bez asistencií.
     
    50:32
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa napokon dokázali gólovo presadiť a vyrovnávajú gólový účet tohto stretnutia! Tomáš Sýkora sa dostal k puku za trenčianskou bránou, následne si obkorčuľoval ľavý kruh, zbavil sa trenčianských obrancov a skvelým švihom prekonal bezmocného gólmana Lašáka. Asistenciu si pripisuje Juris Stals.
     
    39:50
    Poprad dal gól!
    Popradské tribúny napokon ožili 10 sekúnd pred koncom druhej tretiny! Po skvelej krížnej prihrávke z ľavej strany od Mareka Nagya sa k puku na pravej strane dostal MATÚŠ PALOČKO, ktorý si puk stiahol pred gólmana Lašáka a napokon ho pekným švihom do hornej časti trenčianskej brány aj prekonal. Asistenciu si pripisuje Marek Nagy.
     
    35:01
    Trenčín dal gól!
    Je to asi neuveriteľné, no je tu tretí trenčianský gól v oslabení! Po peknej prihrávke od Tomáša Klímu sa k puku na pravom kruhu dostal ONDREJ MIKULA, ktorý bol takmer nebránený, jeho prvú strelu síce gólman Masalskis zachytil, no na gólovú dorážku už nemal nárok a inkasoval. Asistenciu si pripisuje Tomáš Klíma.
     
    22:33
    Trenčín dal gól!
    Trenčianskí hokejisti pridávajú vo svojom oslabení aj druhý gól a dostávajú sa do vedenia! Po parádnej prihrávke od Ondreja Mikulu sa k puku na pravom krídle dostal TOMÁŠ KLÍMA, ktorý si nakorčuľoval na hranicu pravého kruhu a svojim skvelým švihom nedal gólmanovi Sidorovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Ondrej Mikula.
     
    21:37
    Trenčín dal gól!
    Je vyrovnané! Trenčianskí hokejisti dokázali využiť nepresnosť v popradskej rozohrávke a vyrovnávajú počas oslabenia. DÁVID BUC zachytil puk po nepresnej popradskej prihrávke v strednom pásme, následne si nakorčuľoval až pred gólmana Sidora, kde ho svojim pekným švihom v samostatnom nájazde prekonal. Bez asistencií.
     
    18:21
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" dokázali využiť svoju presilovú hru už po 17 sekundách! Arne Kroták potiahol puk za trenčianskú bránu, následne skvelou prihrávkou pred gólmana Lašáka našiel JURISA STALSA, ktorý svojim švihom nasmeroval puk nechytateľne k pravej žŕdke trenčianskej svätyne. Gólman Lašák nemal takmer žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Arne Kroták a Štefan Fabian.
     
    02:47
    Trenčín dal gól!
    Je vyrovnané! Popradskí "kamzíci" tentokrát poriadne prepadli v defenzíve a inkasujú! Po peknej prihrávke od Liptáka sa k puku na pravom krídle dostal Ondrej Rusnák, ktorý dlho neváhal a skvelou prihrávkou našiel JAKUBA ŠIMÍČEKA. Ten bol na ľavej strane osamotený, nakorčuľoval si pred Sidorovu bránu a peknou strelou pomedzi jeho betóny vyrovnal. Asistencie si pripisujú hráči Ondrej Rusnák a Tomáš Lipták.
     
    02:20
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa po rýchlom ofenzívnom presadení dostávajú do vedenia! Paukovček sa dostal k puku na pravej strane, následne ho pretlačil na SAMUELA TAKÁČA, ktorý bol na pravom kruhu veľmi dobre bránený, no dokázal sa odpútať od trenčianských obrancov a pekným švihom ponad Lašákove ľavé rameno posiela Poprad do vedenia. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Paukovček a Jakub Drábek.

    Góly a asistencie: 3. S. Takáč (Paukovček, Drábek), 19. Stals (Kroták, Fabian), 40. Paločko (M. Nagy), 51. Sýkora (Stals), 64. Mlynarovič – 3. Šimíček (Rusnák, Lipták), 22. D. Buc, 23. T. Klíma (Mikula), 36. Mikula (T. Klíma.)


    HK Poprad: Sidor (23. Masalskis) – Gaborčík, D. Brejčák, Kurali, Fabian ("A"), Makovský, Dinda – Sýkora, Stals, Kroták ("C") – Paukovček, S. Takáč, Paločko – Drábek, Mlynarovič, M. Nagy – Gápa, Belluš
    HK DUKLA Trenčín: Lašák (A. Nagy) – Bobček, Pozník ("A"), Čerešňák, Novajovský, Nemčík, Habšuda, Ryzák, Nemček – Komínek, Petrovický ("C"), Mikula – D. Buc, Troliga ("A"), Kútny – Šišovský, T. Klíma, Hudec – Lipták, Rusnák, Šimíček

    Rozhodca: Rudolf Lauff, Peter Jonák – Tomáš Holienka, Miroslav Valach

    Diváci: 1842