Bologna – Sampdoria 3:1 (kon.) | Parma – AS Rím 2:0 (kon.) | Turín – Inter 1:2 (kon.)
Cagliari – Juventus 1:3 (kon.) | AC Miláno – Neapol 0:1 (kon.)
koniec
FC Turín
1:2 (0:0)
Inter Miláno
cz Nedeľa 14.03.2021, 15:00 • Stadio Olimpico, Turín (Itálie) • Talianska Seria A • 27. kolo
Predzápasové kurzy
    86. Lautaro MARTÍNEZ - 1:2
     
    86
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté jdou opět do vedení, tentokrát už ze hry! Velký vliv na gól měl před chvílí příchozí Sanchéz, který vyslal parádní centr přímo na hlavu LAUTARA MARTÍNEZE, jenž dokázal hlavičkovat ke vzdálenější tyči a opět svůj tým poslat do vedení. Asistence: Alexis Sánchez.
    70. Antonio SANABRIA - 1:1
     
    70
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají! ANTONIO SANABRIA vstřelil velice slepený gól. Míč se po rohu domácích odrazil k jednomu z hráčů, který vypálil do Handanoviće. Jenže od něj se míč odrazil právě k Sanabriovi a ten už ho do branky dostal. Bez asistence.
     
    63
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Nerazzurri se konečně prosadili. ROMELU LUKAKU si vzal pokutový kop na starost a poslal míč bez většího rozběhu do opačné strany, než skočil Salvatore Sirigu. Míč skončil po pozemní střele v pravém růžku.
    63. Romelu LUKAKU - 0:1

    Jiří Polášek

    Góly: 70. A. Sanabria – 63. R. Lukaku (pen.), 86. Lautaro Martínez (Alexis Sánchez)

    Karty:   53. Gagliardini (INM)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:12.
    FC Turín: Sirigu – Izzo, Lyanco, Bremer – Vojvoda, Lukić, Mandragora, Baselli (49. Linetty), Murru (67. Ansaldi) – Verdi (66. Zaza), A. Sanabria.
    Náhradníci: V. Milinković-Savić, Ujkani – Ansaldi, Belotti, Bonazzoli, Buongiorno, Ferigra, Gojak, Linetty, Ricardo Rodríguez, Zaza.

    Inter Miláno: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí (87. Darmian), Barella, Brozović (80. Alexis Sánchez), Gagliardini (56. Eriksen), Perišić (55. Young) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (88. Vecino).
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – D'Ambrosio, Darmian, Eriksen, Kolarov, Pinamonti, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi, Vecino, Young.

    Rozhodca: P. Valeri (Itálie)