Vigo – Bilbao 0:0 (kon.) | Granada – Sociedad 1:0 (kon.) | Eibar – Villarreal 1:3 (kon.)
Sevilla – Real Betis 1:0 (kon.)
koniec
SD Eibar
1:3 (0:2)
Villarreal CF
cz Nedeľa 14.03.2021, 18:30 • Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) • Španielska LaLiga • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Villarrealu, který svého soupeře porazil výsledkem 3:1. Do druhého poločasu ovšem lépe vstoupil domácí celek, kterému se hned v jeho úvodu povedlo vstřelit kontaktní branku. Eibar měl ještě poměrně dost času na případné vyrovnání, avšak to se mu už nepovedlo. Hosté přesto zápas dohrávali bez vyloučeného Capoueho, jenž si v souboji počínal hodně agresivně. Žlutá ponorka si i v početní nevýhodě dokázala vstřelit třetí branku, na což domácí celek nedokázal reagovat. (20:22:19)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Eibar se poté pustil do jednoho z posledních protiútoků. Ten nakonec na sebe vzal křídelník Gil, jehož technický pokus putoval vysoko nad branku hostujícího celku.
     
    90+1
    Pedraza to poté zkoušel vysokým volným kopem směrem na Morena, kterému se povedlo sklepnout míč pod sebe, avšak tam číhal pouze protihráč.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Villarreal právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu se zdá být rozhodnuto! Domácí obrana totiž nezachytila náběh ALFONSA PEDRAZY, který se přes levé křídlo dostal do úniku. V prvním případě zakončoval pouze do brankáře Dmitroviće, avšak poté se dostal k odraženému míči, který se mu povedlo poslat přesně do prázdné domácí branky.
     
    86
    Je tu další žlutá karta. Brankář Asenjo si totiž dával se svým odkopem od své branky dlouho načas, za což nakonec obdržel žlutou kartu.
     
    85
    Diop poté nepřesně nahrával k hranici pokutového území, kde našel pouze kopačku protihráče. Tomu se povedlo odvrátit míč, jenomže jsme sledovali další faul.
     
    84
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Esteban Burgos, přichází Alejandro Pozo.
     
    83
    U postranní lajny si zřejmě nedovoleným způsobem pomáhal Trigueros, který zavadil o nohu rychlonohého Gila, jenomže sudí nechal pokračovat v zápase.
     
    82
    Žlutá ponorka to bude mít v závěru zápasu ještě hodně složité, dohrává totiž v početní nevýhodě. Nyní jsme ovšem sledovali útočný faul na brankáře Asenja.
     
    80
    Tak pozor! Capoue šel do souboje proti Diopovi velice ostrým skluzem, za což obdržel červenou kartu a tento zápas tak pro něj předčasně končí.
     
    80
    Do vzdušného souboje se poté dostal hostující Moreno, kterému se povedlo odtlačit bránícího protihráče. Následovalo šikovné roztažení hry na Pedrazu.
     
    79
    Asenjo zkontroloval nepřesnou nahrávku soupeře a sám si tak přichystal odkop od své branky, se kterým ani tentokráte nikterak nepospíchal.
     
    78
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Eduardo Expósito, přichází Sergio Álvarez.
     
    78
    Arbilla se poté ještě pokoušel zachytit míč na hrací ploše, což se mu sice nepovedlo. Jako poslední se míče ale dotkl soupeř a Eibar bude moci vhazovat.

    David Suchý

    Góly: 56. Enrich (Expósito) – 1. Moisés Gómez (G. Moreno), 34. Bacca (G. Moreno), 87. Pedraza

    Karty:   51. Arbilla (EIB), 56. Gil (EIB) – 70. Pedraza (VLR), 86. Asenjo (VLR)   80. Capoue (VLR)

    Nepremenená penalta: 43. Burgos (EIB), brankár Asenjo zneškodnil


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:9.
    SD Eibar: Dmitrović – Arbilla, P. Oliveira, Burgos (84. Pozo), Cote (35. Rafa) – Papakouli Diop, Garcia (46. Kévin Rodrígues) – Inuj (46. Enrich), Expósito (78. S. Álvarez), Gil – Kike García (C).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – S. Álvarez, Enrich, Recio, Rafa, Pozo, P. León, Quique, Kévin Rodrígues.

    Villarreal CF: Asenjo – J. Costa (65. M. Gaspar), Foyth, Ra. Funes Mori, Estupiñán – Trigueros (C), Capoue, Parejo – G. Moreno, Bacca (65. Chukwueze), Moisés Gómez (65. Pedraza).
    Náhradníci: Rulli – Alcácer, Baena, Pedraza, Chukwueze, M. Gaspar, Pino, Raba.

    Rozhodca: Medié – Barranco, Méndez