Bologna – Sampdoria 3:1 (kon.) | Parma – AS Rím 2:0 (kon.) | Turín – Inter 1:2 (kon.)
Cagliari – Juventus 1:3 (kon.) | AC Miláno – Neapol 0:1 (kon.)
koniec
FC Turín
1:2 (0:0)
Inter Miláno
cz Nedeľa 14.03.2021, 15:00 • Stadio Olimpico, Turín (Itálie) • Talianska Seria A • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:4.
    Střely mimo: 1:5.
    Rohy: 1:8.
    Ofsajdy: 0:2.
    Fauly: 12:12. (16:59:47)
     
    Druhý poločas je u konce a dnešní zápas tedy vyhrává Inter Milán. Ve druhé půli jsme viděli tři branky, na starost je měli z hostů klasická dvojka Lautaro+Lukaku, za hosty se trefil Sanabria. Inter byl jasně lepším týmem a tak si tři body zapíše zaslouženě. V tabulce tak prozatím navýší náskok nad AC Milánem už na devět bodů, AC Milán svůj zápas tohoto kola ale ještě neodehrál. Turín FC zůstává na osmnácté pozici s dvaceti body, ovšem stále má oproti ostatním týmům ještě dva zápasy k dobru.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Neúnavný Lukaku sprintoval za míčem až k čáře na konci hřiště. Tam ho ale nezískal, když byl faulován jedním z domácích hráčů.
     
    90+1
    Inter se snaží držet míč na svých kopačkách a hrát v klidu na své polovině tak, aby nepustil protihráče do nějakého nebezpečného postavení.
     
    90
    Sudí k tomuto zápasu nastaví ještě tři minutky nad standardní hrací dobu poločasu.
     
    89
    Vecino napadal hodně vysoko. Laynco si ale s Bremerem poradili a nepustili čerstvého útočníka k míči před vlastním vápnem.
     
    88
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Matías Vecino.
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Achraf Hakimí, přichází Matteo Darmian.
    86. Lautaro MARTÍNEZ - 1:2
     
    86
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté jdou opět do vedení, tentokrát už ze hry! Velký vliv na gól měl před chvílí příchozí Sanchéz, který vyslal parádní centr přímo na hlavu LAUTARA MARTÍNEZE, jenž dokázal hlavičkovat ke vzdálenější tyči a opět svůj tým poslat do vedení. Asistence: Alexis Sánchez.
     
    84
    Inter si svou útočnou snahou na konci hřiště vybojoval alespoň rohový kop. Ten opět rozehrál Eriksen, ale nedokázal míč opět dostat míč ke svým spoluhráčům.
     
    83
    Eriksen ale nyní skvěle vybojoval míč zpátky. Sudí však naznačuje, že se u toho dopustil faulu a okamžitě píská. Za žlutou kartu to ale nebude.
     
    82
    Christian Eriksen si vzal na starost rohový kop místo již vystřídaného Brozoviće. Nepodařilo se mu ale uspět a míč poslal jen na hlavy hráčů soupeře.
     
    80
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází Alexis Sánchez.
     
    79
    Mandragora se snažil zavést míč k pokutovému území. TO se mu nakonec povedlo a na jeho hranici vyslal pas k Zazovi, který ale nezvládl zakončit.
     
    78
    Další pokus měl na svědomí Barella. Ten nasměroval centr k pravé tyči, kde ale bez problémů zasáhl brankář Salvatore Sirigu.
     
    77
    Ani Eriksen svou šanci nakonec nedovedl do zakončení. Míč si zpracoval, přichystal ke střele, ale když chtěl vypálit, přiběhl k němu soupeř a Eriksen už jen kopl naprázdno.
     
    76
    Ani Ashleymu Youngovi to nevyjde. Ten si totiž naběhl za obranu moc brzo a v době přihrávky stál v pozici ofsajdové. Míč se tedy vrací na kopačky domácích.

    Jiří Polášek

    Góly: 70. A. Sanabria – 63. R. Lukaku (pen.), 86. Lautaro Martínez (Alexis Sánchez)

    Karty:   53. Gagliardini (INM)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:12.
    FC Turín: Sirigu – Izzo, Lyanco, Bremer – Vojvoda, Lukić, Mandragora, Baselli (49. Linetty), Murru (67. Ansaldi) – Verdi (66. Zaza), A. Sanabria.
    Náhradníci: V. Milinković-Savić, Ujkani – Ansaldi, Belotti, Bonazzoli, Buongiorno, Ferigra, Gojak, Linetty, Ricardo Rodríguez, Zaza.

    Inter Miláno: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí (87. Darmian), Barella, Brozović (80. Alexis Sánchez), Gagliardini (56. Eriksen), Perišić (55. Young) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (88. Vecino).
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – D'Ambrosio, Darmian, Eriksen, Kolarov, Pinamonti, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi, Vecino, Young.

    Rozhodca: P. Valeri (Itálie)