Bologna – Sampdoria 3:1 (kon.) | Parma – AS Rím 2:0 (kon.) | Turín – Inter 1:2 (kon.)
Cagliari – Juventus 1:3 (kon.) | AC Miláno – Neapol 0:1 (kon.)
koniec
Bologna FC
3:1 (2:1)
Sampdoria Janov
cz Nedeľa 14.03.2021, 12:30Talianska Seria A • 27. kolo
Predzápasové kurzy
    70. Roberto SORIANO - 3:1
     
    70
    Bologna právě vstřelila branku!
    Domácí se pak vydali do otevřené obrany a nyní se v této situaci prosadili a nejspíše potvrdili výhru v dnešním duelu! ROBERTO SORIANO dostal přihrávku do vápna od Svanberga a zblízka překonal vyběhnutého Audera v brance.
    41. Mattias SVANBERG - 2:1
     
    41
    Bologna právě vstřelila branku!
    Domácí si vovšem celkem rychle berou své vedení zpátky! Neuvěřitelnou práci předvedl Barrow, který se s míčem prodral až před vápno, kde jej jen nabídl pro MATTIASE SVANBERGA, který technickým zakončením o tyčku vrací Bologně vedení.
    37. Fabio QUAGLIARELLA¨ - 1:1
     
    37
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno a také hosté se prosazují po centrovaném míči. FABIO QUAGLIARELLA dostal centr lehce nad zemí a stačilo mu jen nastavit nohu a dát již devátou branku v letošním ročníku. Zkušený útočník nezastavuje!
    28. Musa BARROW - 1:0
     
    28
    Bologna právě vstřelila branku!
    Následně se domácí celek z ojedinělé šance prosazuje a jde do jednobrankového vedení! Palacio na pravé straně převzal míč po vhozeném autu a odcentroval do vápna, kde MUSA BARROW v lehkém záklonu nedal hlavičkou brankáři šanci. Asistence: Rodrigo Palacio.

    David Panuška

    Góly: 28. Barrow (Palacio), 41. Svanberg (Barrow), 70. R. Soriano (Svanberg) – 37. Quagliarella (Augello)

    Karty:   32. Palacio (BLG), 79. Skov Olsen (BLG) – 56. A. Ferrari (SMD)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 0:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 16:11.
    Bologna FC: Skorupski – Tomijasu (90+1. De Silvestri), Danilo, Soumaoro, Dijks – Svanberg (84. A. Poli), J. Schouten (69. Domínguez) – Skov Olsen (84. Orsolini), R. Soriano, Barrow – Palacio (69. N. Sansone).
    Náhradníci: A. Da Costa – Hickey, Orsolini, Domínguez, N. Sansone, M'Baye, A. Poli, Medel, Baldursson, Antov, De Silvestri, Vignato.

    Sampdoria Janov: Audero – Bereszynski, A. Ferrari (72. Léris), Jošida, Augello – Jankto (69. Gabbiadini), Thorsby, Ekdal, Damsgaard (69. G. Ramírez) – Candreva – Quagliarella.
    Náhradníci: N. Ravaglia, Avogadri – Adrien Silva, Verre, K. Baldé, G. Ramírez, Askildsen, Regini, La Gumina, Tonelli, Gabbiadini, Léris.

    Rozhodca: Irrati – Bresmes, Miele