Granada – Barcelona 1:3 (kon.) | Rayo Vallecano – Levante 4:2 (kon.) | Almería – La Coruña 0:0 (kon.)
Malaga – Getafe 3:2 (kon.)
koniec
UD Almería
0:0 (0:0)
Deportivo La Coruña
Sobota 28.02.2015, 20:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos (Almería) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Čo je pre domácich ešte horšie, Michel Macedo sa nevyhol ani druhej žltej karte a vzápätí červenej, keď vizuálne naznačil, čo si myslí o verdikte Jesúsa Gila Manzana. Brazílsky bek je v priebehu desiatich sekúnd vylúčený za dve žlté karty!
     
    90+2
    Pravý obranca domáceho mužstva Míchel sa na pravej strane lakťom ohnal po unikajucom Pérezovi a ani on sa nevyhol žltej karte.
     
    85
    Člen kostarickej senzácie z majstrovstiev sveta v Brazílii – Celso Borges, sa stáva ďalším potrestaným hráčom, keď na pravej strane nedovolene zastavil Luisinha.
     
    71
    Édga Méndez si pri spracovaní lopty pomáhal rukou, čo Jesús Gil Manzano nekompromisne ocenil ďalšou kartičkou.
     
    55
    Doposiaľ možno futbalovejšia Almería sa dostáva do obrovského problému, pretože desať minút po zmene strán opúšťa hraciu plochu Thievy Bifouma. Útočník z Konga na ľavej strane prehral súboj s Juanfranom, ktorého následne obdaroval nepríjemným lakťom, ktorý pristál presne na nose španielskeho obrancu. Jesús Gil Manzano dlho nerozmýšľal a za africkým útočníkom rovno bežal so žltou kartou. Po rýchlom semafore bude Almería dohrávať o desiatich!
     
    54
    Ximo Navarro s kurióznou žltou kartou, keď pred rohovým kopom hostí niečo vyčítal postrannému rozhodcovi, ktorý jeho vulgárnu sťažnosť okamžite posunul svojmu nadriadenému.
     
    45
    Práve José Rodríguez vidí na konci prvej časti žltú kartu, keď za pomoci nedovoleného zákroku zastavil rozbehnutého Coronu.
     
    27
    Žltú kartu dostáva Bifouma (UD Almería).
     
    23
    Portugalský ľavý obranca Luisinho sa stáva prvým potrestaným hráčom zápasu, keď v polovici úvodného dejstva zostrelil aktívneho Coronu.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   27. Bifouma (ALM), 54. X. Navarro (ALM), 71. É. Méndez (ALM), 90+2. Míchel (ALM) – 23. Luisinho (DEP), 45. J. Rodríguez (DEP), 85. Borges (DEP)   55. Bifouma (ALM), 90+3. Míchel (ALM)


    UD Almería: Julián – Michel, M. dos Santos, Trujillo, Dubarbier – Verza, Corona (C) – Wellington, Soriano, Bifouma – Hemed
    Náhradníci: Y. Gómez – Vélez, X. Navarro, E. Méndez, Zongo, Partey, Espinosa
    Manažér: Juan Ignacio Martínez (ESP)

    Deportivo La Coruña: Fabri – Juanfran, Sidnei, P. Insua, Luisinho – Borges, Bergantiños (C) – Cuenca, J. Rodríguez, L. Pérez – O. Riera
    Náhradníci: Lux – Pablo, Medunjanin, J. Domínguez, Laure, Fariňa, H. Costa
    Manažér: Víctor Fernández (ESP)

    Rozhodca: Jesús Gil Manzano – M. Martínez, J. Fernández – F. Fernández