Chievo – AC Miláno 0:0 (kon.)
koniec
Chievo Verona
0:0 (0:0)
AC Miláno
Sobota 28.02.2015, 21:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vo Verone gól nepadol, hoci oba tímy vyjadrili snahu rozhodnúť duel nielen v posledných minútach duelu. Šancu tesne po striedaní mal Honda, no trafil brvno, potom sa neraz zaskvel Lopez bravúrnym zákrokom. Tímy si však inak v koncovke príliš nepotykali a borili sa s nedôslednosťou v ofenzíve. Aj preto bezgólová remíza teda znamená ničneriešiace zmeny v tabuľke, body sa delili po vyrovnanej hre. Ja sa s vam nateraz lúčim a za pozornosť ďakujem. Pekný večer. (22:53:58)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Chcelo by to ešte rýchly moment prekvapenia a presnú prihrávku smerom vpred. Zrejme mizne nádej na gól v zápase celkom definitívne.
     
    90+2
    V šestnástke AC sa lopty rozdeľovali jedna radosť, no v žltomodrom sa nikto k zakončeniu nedostal.
     
    90+1
    Je to ešte dostatok času na rozhodujúci a jediný gól duelu, ale aby prišiel, musela by možno prísť kardinálna chyba v obrane.
     
    90
    Arbiter ešte pridáva 4 minúty.
     
    89
    Cerci hneď na to trochu zamestnal obranu únikom, no z uhla skúsil vystreliť skoro a preto aj málo razantne. To pri žrdi Bizzarri ustriehol a nedovolil problémy.
     
    88
    Dainelli perfektne odstavil v šestnástke riskantným, no účinným spôsobom Pazziniho. Ten si pýtal penaltu zbytočne.
     
    87
    Verona už potvrdila, že v záverečných minútach zápasu vie dávať góly. Obavy by teda mohli byť skôr na strane hráčov Milána.
     
    86
    Rozhodca hru veľmi často prerušuje kvôli nedovoleným zákrokom a týmto spôsobom sa teda nedá rátať s rozhodnutím duelu a tzv. zlatým gólom ani náhodou.
     
    85
    Antonelli videl za prehnanú razanciu žltú kartu ako ďalší v poradí.
     
    84
    Za to Inzaghi poslal do hry aj Pazziniho, aj Hondu a ofenzívne sa javí aj Cerci. Napriek tomu sa do siete ani jedna lopta ešte nevošla.
     
    83
    Času na rozhodnutie sa totiž stále míňa a favorita v tomto prípade na víťazstvo už rozhodne len tak ľahko nenájdeme. Vyzerá to, že Chievo by s bodom aj bolo spokojné.
     
    82
    Striedanie sú teda dokonané na oboch stranách po trikrát, teraz je už rad na tých hráčoch, ktorí sú na ihrisku. Buď pretavia svoju snahu aspoň v jeden gól, alebo si tímy body podelia bez korenia futbalu.
     
    81
    Poslednýkrát strieda aj Verona, končí Birsa. Namiesto neho príde Radovanovič.
     
    80
    Do konca duelu ostáva už len desať minút a stále nemáme ani trochu jasno v tom, kto by mohol dnes brať tri body. Naďalej to je vzácne vyrovnané.
     
    79
    Neúspešným zahratím rohového kopu to však nepôjde, Cerci sa nevyznamenal a poslal loptu poza autovú čiaru a aj tak teda len do náručia Bizzarriho.

    Filip Kubaliak

    Góly:

    Karty:   58. Meggiorini (CHV) – 32. Menez (ACM), 73. Alex (ACM), 85. Antonelli (ACM)


    Chievo Verona: Bizzarri – Birsa (81. Radovanovič), Cesar, Dainelli, Hetemaj, Izco, Mattiello, Meggiorini (74. Fetfatzidis), Pellissier (K) (68. Paloschi), Schelotto, Zukanovič.
    Náhradníci: Bardi – Biraghi, Cofie, Fetfatzidis, Gamberini, Christiansen, Paloschi, Pozzi, Radovanovič, Sardo, Seculin, Vajushi.

    AC Miláno: Lopez – Alex, Antonelli, Bocchetti, Bonaventura, Bonera, De Jong (76. Cerci), Destro (65.Pazzini), Menez, Montolivo (K) (46. Honda), Poli.
    Náhradníci: Abbiati – Calabria, Cerci, Essien, Suso, Gori, Honda, Mexes, Muntari, Paletta, Pazzini, van Ginkel.

    Rozhodca: G. Calvarese – C. Rocca, D. Iori