Granada – Barcelona 1:3 (kon.) | Rayo Vallecano – Levante 4:2 (kon.) | Almería – La Coruña 0:0 (kon.)
Malaga – Getafe 3:2 (kon.)
koniec
UD Almería
0:0 (0:0)
Deportivo La Coruña
Sobota 28.02.2015, 20:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos (Almería) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Prvý polčas na Estadio de los Juegos Mediterráneos priniesol zaujímavý futbal s veľkým množstvom gólových príležitostí. Už piatich zahodených šanciach som písal, že sa dnes zrejme gólu nedočkáme a táto veštba sa naplnila. V druhom dejstve sme už videli len jednu zaujímavú príležitosť, keď sa na hrote netradične ocitol stopér dos Santos. Väčšmi zaujali dve vylúčenia na domácej strany, keď sa porúčali Bifouma a Míchel. Dnešní súperi zostávajú na svojich priečkach, no v pondelňajšej dohrávke ich oboch môže preskočiť Celta Vigo. (21:55:20)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Deklaroval to i Oriol Riera, ktorý si nepekne naskočil do gólmana Juliána. Čakáme snáď na niečie zranenie?
     
    90+4
    Prečo to už hlavný arbiter neodpíska? Gólu by sme sa dnes nedočkali ani do rána, zbytočne dohrávame v nesmierne nervóznom závere.
     
    90+3
    Čo je pre domácich ešte horšie, Michel Macedo sa nevyhol ani druhej žltej karte a vzápätí červenej, keď vizuálne naznačil, čo si myslí o verdikte Jesúsa Gila Manzana. Brazílsky bek je v priebehu desiatich sekúnd vylúčený za dve žlté karty!
     
    90+2
    Pravý obranca domáceho mužstva Míchel sa na pravej strane lakťom ohnal po unikajucom Pérezovi a ani on sa nevyhol žltej karte.
     
    90+1
    V ich úvode rohový kop hostí a zaujímavý Costov center z pravej strany, ktorý však pristál len u gólmana Juliána, ktorý sa s rozohrávkou dvakrát neponáhľa.
     
    90
    Z predposlednému zápasu dnešného programu sa budú pridávať ešte tri nadstavené minútky, ktoré pridáva arbiter Manzano.
     
    89
    V úplnom závere stretnutia opúšťa domácu posádku kapitán Corona. Posledným náhradníkom z lavičky bude reprezentant Burkina Faso – Jonathan Zongo.
     
    88
    Costov nebezpečný center z pravej strany mohol nájsť na hrote Rieru, ale strieľaný pokus napokon smeroval do priestoru nikoho.
     
    86
    Hostia naposledy striedajú, keď na hraciu plochu vbehne bosenský stredopoliar Haris Medunjanin. Miesto mu prenechal Álex Bergantiños.
     
    85
    Člen kostarickej senzácie z majstrovstiev sveta v Brazílii – Celso Borges, sa stáva ďalším potrestaným hráčom, keď na pravej strane nedovolene zastavil Luisinha.
     
    84
    Juanfran dostal výborný pas na pravú stranu šestnástky, no jeho prudký center najskôr odvrátil dos Santos a potom už prihrával nepresne.
     
    83
    Juanfran na pravej strane naštartoval Costu, ktorý sa následne snažil na hrote nájsť Rieru, no nad ním vyrástil Trujillo.
     
    81
    Obaja manažéri krátko po sebe striedali. Na domácej strane sa jedná o výmenu Parteya za Soriana. Na druhej strane odstúpil Cuenca, ktorého nahradil Fariňa.
     
    79
    Nemení to ani Rierova hlavička po Juanfranovom centri. Julián si strelecký pokus do stredu bránky poľahky postrážil.
     
    78
    Bezgólová remíza sa stále viac a viac stáva reálnym rozuzlením dnešného večera na Estadio de los Juegos Mediterráneos.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   27. Bifouma (ALM), 54. X. Navarro (ALM), 71. É. Méndez (ALM), 90+2. Míchel (ALM) – 23. Luisinho (DEP), 45. J. Rodríguez (DEP), 85. Borges (DEP)   55. Bifouma (ALM), 90+3. Míchel (ALM)


    UD Almería: Julián – Michel, M. dos Santos, Trujillo, Dubarbier – Verza, Corona (C) – Wellington, Soriano, Bifouma – Hemed
    Náhradníci: Y. Gómez – Vélez, X. Navarro, E. Méndez, Zongo, Partey, Espinosa
    Manažér: Juan Ignacio Martínez (ESP)

    Deportivo La Coruña: Fabri – Juanfran, Sidnei, P. Insua, Luisinho – Borges, Bergantiños (C) – Cuenca, J. Rodríguez, L. Pérez – O. Riera
    Náhradníci: Lux – Pablo, Medunjanin, J. Domínguez, Laure, Fariňa, H. Costa
    Manažér: Víctor Fernández (ESP)

    Rozhodca: Jesús Gil Manzano – M. Martínez, J. Fernández – F. Fernández