Sassuolo – Inter 3:1 (kon.) | Udinese – Juventus 0:0 (kon.) | Cesena – Lazio 2:1 (kon.)
Chievo – Neapol 1:2 (kon.) | Bergamo – Cagliari 2:1 (kon.) | Palermo – Hellas Verona 2:1 (kon.)
Turín – Sampdoria 5:1 (kon.) | AC Miláno – Parma 3:1 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
3:1 (2:0)
Inter Miláno
Nedeľa 01.02.2015, 12:30 • Stadio Città del Tricolore • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, prekvapivo sa dnešným víťazom stáva domáci tím. Záver zápasu bol naozaj hektický, Icardi najprv zdramatizoval zápas znižujúcim gólom, nasledovali červené karty na oboch stranách a premenená penalta Berardiho.

    Po dnešnom zápase tak Sassuolo v tabuľke preskočí Inter a predbežne zotrvá na 8. mieste tabuľky. To či tam zostane aj naďalej sa rozhodne v ostatných zápasoch 21. kola.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok dňa. (14:25:17)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Inter mal v samom závere k dispozícii priamy kop, center však skončil iba na hlave domáceho obrancu, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    90+5
    Diváci na tribúnach už predčasne oslavujú veľké, historické víťazstvo, pretože doteraz Sassuolo vo svojej histórii nielen že nezískalo proti Interu ani len bod, navyše až do dnešného zápasu Milánu nestrelilo ani len gól.
     
    90+4
    Hostia sa ešte snažia o prekonanie domáceho gólmana, no hráči sú už rozhádzaní, nedokážu sa sformovať a čas im rýchlo plynie.
    BERARDI - 3:1
     
    90+3
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól! Je rozhodnuté, loptu si na biely bod postavil DOMENICO BERARDI, ktorý nechytateľnou strelou k ľavej tyči prekonáva Handanoviča.
     
    90+3
    Donkor navyše vidí druhú žltú kartu v zápase, takže aj on sa predčasne porúča pod sprchy.
     
    90+2
    Zaza s zbehol do pokutového územia, ledva sa stihol dotknúť lopty, Donkor ho poslal k zemi, hlavný rozhodca neváha a nariaďuje pokutový kop!
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nám signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa bude hrať ešte úctyhodných 6 minút navyše.
     
    90
    Po súboji pri postrannej čiare Sansone neudržal nervy na uzde, pustil sa do Shaqiriho, v momente sa na ihrisku strhla strkanica a domáci hráč vidí červenú kartu!
     
    89
    Domáci hráči hrajú umne, nesnažia sa o bezhlavé útočenie, skôr udržujú loptu na súperovej polovici po čo najdlhší čas.
     
    88
    Consigli postupne rozohral cez Brighiho na Zazu, ten sa dostal až do šestnástky súpera, no ideálny okamih na zakončenie preváhal a jeho strela z uhla bola zrazená na roh.
     
    87
    Až teraz sa hra trošku ukľudnila, po útočnom faule Kovačića bude rozohrávať Consigli, ktorý si s rozohrávkou dáva poriadne na čas.
     
    86
    Puşcaş aktivitou v útoku získal pre svoj tím priamy kop, ten však zostal nevyužitý, Sassuolo už iba bráni.
     
    85
    Na ihrisku začínajú svoju úlohu zohrávať aj nervy, za faul zozadu je ďalším potrestaným hráčom Berardi.
     
    84
    Kartový trest neobíde ani druhého účastníka strkanice Sansoneho.
     
    84
    Icardi sa okamžite po strelenom góle dostal do potyčky so Sansonem, hlavný rozhodca neváha a ukazuje mu žltú kartu.
    ICARDI - 2:1
     
    83
    Inter dal gól! Tak žeby sme sa dočkali drámy? Obrana Sassuola na chvíľu zaspala, Magnanelli pod tlakom prihrával svojmu gólmanovi, čo využil MAURO ICARDI, ten túto malú domov výborne vystihol, obohral si Consigliho a zakončil do prázdnej brány.
     
    83
    Tak toto sú naozaj hektické momenty, čo je však dôležitejšie, Sassuolo si stále drží dvojgólový náskok a Interu sa čas na vyrovnanie rýchlo míňa.
     
    82
    Terranova pre zranenie jednoznačne dohral, na poslednú cca desaťminútovku nastúpi Brighi.
     
    81
    Na ihrisko okamžite vybehol lekársky tím, ktorý už domáceho hráča ratuje, vyzerá to na zlé došliapnutie a Terranova opúšťa ihrisko na nosidlách.
     
    80
    Tlak hostí sa stupňuje, Icardi nebezpečne vypálil z hranice pokutového územia, Consigli opäť perfektne vyrazil. Hra je však prerušená, pretože Terranova sa z ničoho nič zložil k zemi a nehýbe sa.
     
    79
    Nasledujestriedanie na strane hostí, ihrisko opúšťa Palacio, ktorého nahradí Puşcaş.
     
    78
    Hroziacu kontru domáceho tímu následne musel aj za cenu žltej karty faulom zastaviť Donkor.
     
    77
    Sám Dodô nemôže uveriť tomu čo práve videl. Brankár Sassuola akoby chytil loptu až za svojim chrbtom úplne na hranici bránkovej čiary.
     
    76
    Perfektný zákrok Consigliho teraz zachránil Sassuolo od inkasovaného gólu! Dodô totiž hlavičkoval z takmer 100% pozície, no čarovný zákrok domáceho gólmana gólu zabránil.
     
    75
    Zrejme kvôli svalovým problémom prichádza striedanie Missiroliho, opačným smerom vybieha čerstvý Antei.
     
    74
    Do útoku sa tentoraz vydal Donkor, lopta mu však pri prechode vpred ušla za postrannú čiaru čo neušlo pozornosti postranného rozhodcu.
     
    73
    Striedajúci Icardi sa pokúšal o samostatný prechod až do šestnástky Sassuola, proti štvorici brániacich hráčov ale nemal nárok.
     
    72
    Sassuolo následne zahrávalo priamy kop, prudká strela ale k bráne neprešla, opäť ju dobre zablokovala obrana Interu Miláno.
     
    71
    Ďalším stredajúcim hráčom je Vidić, ktorého na ihrisku vymení Brozović.
     
    70
    Z takmer identickej pozície tentoraz pálil Dodô, ktorý sa vydal na útočný výlet. Obranca hostí však bol včas zdvojený a obrancov neprestrelil.
     
    69
    Opäť individuálna akcia Shaqiriho, ten opäť nebezpečne vypálil z ľavej strany, lopta však minula ľavú šibenicu zhruba o pol metra.
     
    68
    Priamy kop zahrával Vrsaljko, jeho delovka ale stroskotala na bielom múre pred ním. O pokračovanie útoku sa ešte snažil Gazzola, lopta mu však ušla za čiaru.
     
    67
    Ten istý hráč však následne fauloval jedného z protihráčov, Sassulo získava priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti od brány a Vidić kartu žltej farby.
     
    66
    Až teraz sa podarilo domácemu tímu vyštartoval do v podstate prvého útoku v druhom polčase, Sansone vysunul Zazu, ten ešte vracal loptu pred bránu, no zachytil ju Vidić.
     
    65
    Shaqiri sa už na to nemohol pozerať, z viac ako dvadsiatich metrov vypálil poriadnu bombu, ktorá však iba opečiatkovala ľavú tyč!
     
    64
    Ďalšia vzdušná prihrávka do pokutového územia Sassuola, tam ale kraľuje domáca defenzíva, priestor je prehustený hráčmi v zeleno-čiernych dresoch.
     
    63
    Shaqiri z pravej strany posielal ďalší center pred bránu, Terranova bol proti a hlavou poslal loptu do bezpečnej vzdialenosti od brány.
     
    62
    V hre sa po dlhšej dobe opäť pokračuje, prestávka určite prišla vhod domácemu tímu, ktorý sa stihol vydýchať a skoncentrovať na poslednú polhodinu zápasu.
     
    61
    Longhi napokon opustil hraciu plochu na nosidlách, do hry už nezasiahne, nakoľko jeho miesto zaujme Gazzola.
     
    60
    Na trávniku ešte zostáva ležať Longhi, ktorému po vzdušnom súboji nepríjemne na nohu stúpil Shaqiri. Na trávniku sa už nachádza aj lekársky tím.
     
    59
    Neúspešné dobývanie domácej brány pokračuje aj naďalej, Shaqiri reklamuje hru rukou jedného z domácich hráčov, no neúspešne. Zaza medzitým odkopol loptu do bezpečia.
     
    58
    Hostia operovali na ľavom krídle, hráči to ale trošku prekombinovali, zbytočne akciu naťahovali, až pokiaľ nebola jedna z ich prihrávok zablokovaná.
     
    57
    Zo zeme sa medzitým postupne pozviechal Missiroli, ktorý v súboji s Vidićom inkasoval nepríjemný úder do chúlostivých partii.
     
    56
    Prichádza prvé striedanie v zápase, Podolskeho na trávniku nahradí Icardi.
     
    55
    Donkor z pravej strany posielal center k vzdialenejšej žrdi, tam ale chýbali hráči v bielych dresoch, Consigli môže zostať v kľude.
     
    54
    Skoro všetci domáci futbalisti sú zapojení do obrannej hry, na stredovej čiare zostáva vysunutá iba dvojica útočníkov Zaza – Sansone pripravená bleskovo vyštartovať do kontry.
     
    53
    Hostia sa už usadili na svojej útočnej polovici, k strele na bránu sa však stále nedostávajú, Sassuolo už takmer výhradne iba bráni.
     
    52
    Nakopávané lopty stále neslávia úspech, je vidieť, že domáci celok sa v druhom polčase oveľa viac orientuje na obrannú činnosť.
     
    51
    Hostia si loptu vymieňajú len na svojej vlastnej polovici ihriska, do toku sa príliš nehrnú. Do výmeny sa zapája aj brankára Handanoviča.
     
    50
    Na prvú útočnú akciu druhej polovice zápasu stále čakáme, ani jednému z tímov akosi nevychádzajú prihrávky.
     
    49
    O loptu sa bojuje najmä v okolí stredového kruhu, tam momentálne nemá vyslovene navrch ani jeden z tímov.
     
    48
    Dlhočizným passom sa o vysunutie snažili aj hráči Interu, ale takýto prechod do útoku sa nevydaril ani im.
     
    47
    Druhý polčas sa začal pomerne opatrne, nakopávaná lopta smerujúca na Zazu skončila mimo hracej plochy. Od brány bude odkopávať Handanovič, ktorý na druhý polčas nastúpil aj so šiltovkou na hlave.
     
    46
    Počas prestávky neregistrujeme zmenu v zostave ani jedného z tímov, oba celky tak majú k dispozícii všetky tri striedania.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hráči obidvoch tímov po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    Rozhodca nenadstavoval ani len minútu navyše a tak sa prvý polčas, ktorý patril domácemu celku skončil výsledkom 2:0. Sassuolo, ktoré doteraz ani len neskórovalo proti Interu Miláno vedie vďaka gólom Sansoneho a Zazu. Hostia sa taktiež snažili o strelenie gólu, no treba povedať, že domáci tím bol v prvom polčase o niečo lepš. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 13:31.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Na konci ďalšieho signálu bol po zablokovanej strele Sansone, ten sa s loptou ocitol až príliš blízko Handanoviča, ktorý mu loptu spod nôh uchmatol.
     
    44
    Berardi po ďalekonosnom vysunutí výborne zahral v šestnástke súpera, zakončiť už nebolo v jeho silách a tak vybojoval aspoň roh.
     
    43
    Pokus o vysunutie Donkora kolmicou bol neúspešný, hostia však ešte zostávajú na polovici domáceho celku.
     
    42
    Dodô z ničoho nič poslal krížnu prihrávku popred bránu Consigliho, čo zaskočilo očividne aj jeho spoluhráčov, keďže ani jeden z nich na ňu nestihol zareagovať.
     
    41
    Nuž pánom na ihrisku je rozhodca, ten domácemu tímu odoprel dva pokutové kopy v krátkom slede za sebou.
     
    40
    Ďalšie protesty domáceho tímu, po centri takmer od pravej rohovej zástavky Sansone očividne hlavičkoval do ruky Donkora, ale ani v tomto prípade penalta nebude nasledovať.
     
    39
    Berardi sa na opačnej strane prepracoval až do šestnástky Interu, tam po ďalšom súboji padol k zemi, pokutový kop sa nenariaďuje, aj keď by sa pravdepodobne mal.
     
    38
    Čas do konca prvého polčasu rýchlo plynie, Interu sa stále nedarí prejsť cez defenzívne rady Sassuola, domáci tím začína miešať poriadny betón.
     
    37
    Loptu si momentálne viac na kopačkách držia hostia, tí sa určite budú snažiť znížiť ešte v tomto polčase, naopak domáci tím sa viac zameriava na defenzívu.
     
    36
    Tempo hry nám následne mierne pokleslo, hra sa presunula najmä do strednej časti ihriska.
     
    35
    Hostia sa pokúsili zaútočiť cez Podolskeho, jeho ďalekonosná strela prešla cez obranu, no ľavú tyč tesne minula.
     
    34
    Prudký center do šestnástky s prehľadom odvrátil Palacio, Sassuolo ešte získava vhadzovanie blízko šestnástky súpera.
     
    33
    A znova Zaza, ten sa teraz pustil do útoku úplne sám, v šestnástke po súboji s obrancom letel k zemi, pýta si pokutový kop, no nasledovať bude iba ten rohový.
     
    32
    Strelený gól však dal vietor do plachiet domácemu tímu, ktorý sa tak znova tlačí do útoku, no nesmie zabúdať ani na defenzívu.
     
    31
    Inter Miláno tak má veľký problém. Po polhodine hry totiž prehráva už o dva góly a body z dnešného zápasu potrebuje ako soľ.
    SANSONE - 2:0
     
    30
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól! Nacvičený signál po rohovom kope vyšiel domácim hráčom na jednotku! Lopta sa z hranice šestnástky vrátila k NICOLOVI SANSONEMU, ktorý vypálil z ťažkej pozície presne do pravej šibenice, takže Handanovič nemal nárok.
     
    29
    Na opačnej strane sa po rýchlej akcii k strele z ťažkého uhla dostal Sansone, jeho pokus však bol zablokovaný a zrazený na roh.
     
    28
    Hráči Milána sa usadili na útočnej polovici, loptu si však stále vymieňajú veľmi ďaleko od Consigliho svätyne.
     
    27
    Hostia opäť začínajú byť aktívnejší, domáca obrana ich ale stále drží na uzde a do nebezpečnejšej akcie ich nepúšťa.
     
    26
    Po zisku lopty sa dopredu okamžite tlačil Palacio, dlhočiznú prihrávku mu pred nosom uchmatol Consigli, ktorý si pri dopade na zem bolestivo narazil rameno. Napokon to ale nevyzerá tak vážne a v zápase by mal pokračovať.
     
    25
    Ten ale zostal nevyužitý a do rýchleho protiútoku vyštartovali domáci hráči. Tým sa napokon nepodarilo ohroziť bránu, naopak na zemi zostáva po útočnom faule ležať Guarín.
     
    24
    Uvoľniť sa cca 20 metrov od brány snažil Guarín, jeho strela napokon bola tečovaná a tým pádom aj zbrzdená. Inter získava rohový kop.
     
    23
    Loptu si na svojich kopačkách držia hostia, tí si ju vymieňajú na hranici šestnástky, no ani jeden z nich sa neodvážil ísť do zakončenia.
     
    22
    Žltú kartu uvidí aj hráč hostí, Ranocchia v strede ihriska zozadu zostrelil Berardiho.
     
    21
    Hráči Sassuola začínajú byť v útoku naozaj nepríjemní. Sansone si nabehol na dlhočiznú prihrávku, no tá bola prisilná a domáci hráč nestihol včas zakončiť.
     
    20
    Na opačnej strane po rýchlej akcii šťastie z väčšej diaľky skúšal Shaqiri. Jeho pokus ale nebol najpresnejší a lopta letí ponad bránu.
     
    19
    Inter sa však musí brániť, pretože do útoku sa znova dostávajú domáci futbalisti, tí síce kombinujú na svojej útočnej polovici, no k strele sa nedostávajú.
     
    18
    Hostia okamžite vyštartovali proti Consiglimu, určite sa budú snažiť gól v čo najkratšom čase.
    ZAZA - 1:0
     
    17
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól! Hra sa z okolia stredového kruhu rýchlo presunula na útočnú polovicu Interu, Missiroli výbornou prihrávkou našiel na hranici pokutového územia SIMONEHO ZAZU, ktorý si spravil miesto a prudkou strelou prekonal Handanoviča.
     
    16
    Ponad pokutové územie Interu preletel vysoký center, no žiaden z hráčov naň nedokázal zareagovať. Hostia loptu následne poslali do strednej časti ihriska.
     
    15
    Peknú útočnú akciu nám teraz predviedli domáci hráči, Vrsaljko vysoký centrom hľadal Zazu, ten sklepol Missirolimu, pred ktorým včas zasiahol Handanovič, ktorý vyrazil loptu na roh.
     
    14
    Ten na rozdiel od predchádzajúcich dvoch nebol pre domácu bránu vôbec nebezpečný, Sassuolo sa bez problémov oslobodilo.
     
    13
    Na pravom krídle tentoraz dobre operoval Palacio, jeho zásluhou získava Inter Miláno už tretí rohový kop v dnešnom zápase.
     
    12
    Rozhodca sa s hráčmi od začiatku stretnutia rozhodne nemazná. Zaza bol pri pressingu až príliš aktívny, súpera fauloval a aj on vidí žltú kartu, kvôli ktorej nebude môcť nastúpiť v najbližšom zápase.
     
    11
    Shaqiri si dobre potiahol loptu po krídle, odkiaľ krížnou prihrávkou hľadal nabiehajúceho si Podolskeho. Toho si však postrážil jeden z domácich stopérov a nedovolil mu zakončiť.
     
    10
    Hra sa rýchlo presunula na opačnú stranu ihriska, Doda nepríjemne k zemi zostrelil Missiroli, hostia získavajú priamy kop, navyše domáci hráč vidí prvú žltú kartu v zápase.
     
    9
    Ten ale zostal nevyužitý, nakoľko prudký center stroskotal na múre tiel pred zahrávajúcim hráčom. Na opačnej strane sa takmer do šance dostal Sansone, ktorý však v dobrej pozícii nedočiahol na letiacu loptu.
     
    8
    Hostia sú čoraz aktívnejší, Shaqiri to skúšal individuálne cez stred ihriska, vypýtal si faul a tým získal priamy kop pre Miláno.
     
    7
    Hráči si tak rohový kop zopakovali, na letiacu loptu si tentoraz najvyššie vyskočil Shaqiri, Consigli musel pri jeho hlavičke vytiahnuť pohotový zákrok.
     
    6
    Ten sa hráčom takmer vydaril, lopta sa aj s poriadnou dávkou šťastia odrazila k Guarínovi, ten však iba nastrelil hráča súpera.
     
    5
    Na opačnej strane o loptu tvrdo bojoval najnovšia posila Interu Shaqiri, pramení z toho prvý rohový kop pre Inter Miláno.
     
    4
    Sansone posielal na bránu strieľanú prihrávku, tá ale nebola najpresnejšia a skončila iba na bočnej sieti. Handanovič tak vôbec nemusel zasahovať.
     
    3
    Naopak, prvý raz sa na útočný výlet vybrali domáci futbalisti a hneď je z toho priamy kop pre Sassuolo. Na ľavom krídle ho vybojoval Sansone.
     
    2
    O druhý pokus o prechod do útoku sa snažil Dodô, jeho spoluhráč však nepochopil jeho úmysel o narážačku a tak sa aj druhý pokus končí neúspechom.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili hráči Milána, tí to na úvod skúšali po pravom krídle, tam ich však zastavila defenzíva Sasuola.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch tímov už vychádzajú na hraciu plochu, domáci tím dnes nastúpi v zeleno-čiernych pruhovaných dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať v bielom.
     
    Úvodné zostavy:

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Longhi, Cannavaro, Terranova, Vrsaljko – Missiroli, Magnanelli, Biondini – Sansone, Zaza, Berardi
    Náhradníci: Pomini, Polito – Lodesani, Floccari, Brighi, Sereni, Chibsah, Bianco, Gazzola, Antei

    Inter Miláno: Handanovič – Dodô, Vidić, Ranocchia, Donkor – Medel, Guarín – Palacio, Kovačić, Shaqiri – Podolski
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Kuzmanović, Icardi, Sciacca, Brozović, Hernanes, Puşcaş, Bonazzoli, Obi, Dimarco

    Rozhodca: Valeri – Costanzo, Schenone.

     
    História vzájomných zápasov:

    Inter Miláno 7-0 Sassuolo
    Inter Miláno 1-0 Sassuolo
    Sassuolo 0-7 Inter Miláno

    Je jasné, kto je dnešným favoritom zápasu, keďže v doterajšej histórii sa hráčom Sassuola nepodarilo Interu streliť ani len jediný gól. Uvidíme teda, či sa to v dnešnom dueli zmení.
     
    Pekné nedeľné popoludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 21. kola najvyššej talianskej Serie A. V dnešnom súboji si sily zmerajú U.S. Sassuolo Calcio a Inter Miláno.

    U.S. Sassuolo Calcio

    Dnešnému domácemu tímu po 20tich kolách patrí 12. miesto v tabuľke, na svojom konte má 25 bodov. S rovnakým počtom bodov, no horším skóre mu na chrbát dýcha FC Turín, bod na tieto tímy stráca Hellas Verona. Naopak, v prípade dnešného bodového zisku môže Sassuolo v tabuľke postúpiť nahor, keďže na AC aj Inter Miláno stráca jediný bod. V posledných piatich kolách sa tímu darilo striedavo. Z piatich zápasov dokopy získal 6 bodov. Bolo to za jediné víťazstvo proti milánskemu AC a za tri remízy proti Cesene, Udinese a Janovu. V minulom kole Sassuolo podľahlo súperovi na trávniku Cagliari 1:2.

    Inter Miláno

    Ako už bolo spomenuté vyššie, Inter Miláno má pred svojim dnešným súperom jednobodový náskok, rovnako ako jeho mestský rival AC. Hráči Interu by sa určite radi videli oveľa vyššie v tabuľke, predsa len, momentálne Interu patrí až 10. miesto. V prípade dnešného víťazstva sa im to môže podariť, pretože by v tabuľke mohli preskočiť Udinese, Palermo aj Janov, na ktoré stráca 1 respektíve 2 body. Interu sa v posledných piatich zápasoch darilo v podstate rovnako ako aj jeho dnešnému súperovi. Z piatich zápasov jeden vyhral (3-1 proti Janovu), ďalšie tri zápasy proti Laziu Rím, Juventusu a Empoli sa skončili nerozhodne a v minulom kole Inter podľahol FC Turínu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:30.

    Andrej Marienka

    Góly: 17. Zaza, 30. Sansone, 90+3. Berardi (pen.) – 83. Icardi

    Karty:   10. Missiroli (SAS), 12. Zaza (SAS), 84. Sansone (SAS), 85. Berardi (SAS) – 22. Ranocchia (INM), 67. Vidić (INM), 78. Donkor (INM), 84. Icardi (INM)   90+3. Donkor (INM)   90. Sansone (SAS)


    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Longhi, Cannavaro, Terranova, Vrsaljko – Missiroli, Magnanelli, Biondini – Sansone, Zaza, Berardi
    Náhradníci: Pomini, Polito – Lodesani, Floccari, Brighi, Sereni, Chibsah, Bianco, Gazzola, Antei

    Inter Miláno: Handanovič – Dodô, Vidić, Ranocchia, Donkor – Medel, Guarín – Palacio, Kovačić, Shaqiri – Podolski
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Kuzmanović, Icardi, Sciacca, Brozović, Hernanes, Puşcaş, Bonazzoli, Obi, Dimarco

    Rozhodca: Valeri – Costanzo, Schenone