Caen – Saint-Étienne 1:0 (kon.) | Bordeaux – Guingamp 1:1 (kon.) | Monaco – Lyon 0:0 (kon.)
koniec
AS Monaco
0:0 (0:0)
Olympique Lyon
cz Nedeľa 01.02.2015, 21:00 • Stade Louis II., Monaco • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    ... tohle byla dobrá možnost pro ASM! Kurzawa ve vápně tečoval centr nohou z voleje, od ní se však odrazil nad branku. Lopes se ale mezi třemi tyčemi určitě lekl.
     
    79
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Yassine Benzia, přichází Maxwell Cornet.
     
    76
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Nabil Dirar, přichází Anthony Martial.
    Wallace fair play očividně nezná.

     
    75
    Umtiti se na zemi svíjel v bolestech, jako by mu zlomili nohu. Díky němu byla hra přerušená. Nevypadá to však, že by nyní nemohl běhat. Nakonec se mu ale nemůžeme divit, že ležel na zemi. Tady totiž měla přijít červená karta, Wallace za zády rozhodčího ošklivě šlápl schválně na protihráčovu nohu.
     
    70
    Tohle byla pěkná akce Monaka! Fabinho se dostal ke střele z vápna a mířil na bližší tyčku. Nicméně Lopes u ní dokázal míč fantasticky zkrotit.
     
    69
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Yoann Gourcuff, přichází Rachid Ghezzal.
     
    59
    Velká možnost pro Lyon! Gourcuff poslal balón pod sebe do volného prostoru na Fékira, ten místo, aby střílel, hledal přihrávkou lépe postaveného spoluhráče Benziu. Jenže svou nahrávku dost pokazil. Teď mělo Monako kliku.
     
    54
    Těžko říci, jestli se za tenhle zákrok už penalta přece jenom nemusela pískat. Kurzawa posílal centr do šestnáctky, Rose pak jednoho protihráče dost nešetrně povalil na zem. Rozhodčí Millot ani v tomhle případě na bílý puntík neukázal.
     
    50
    Tak tohle byla dost těžká situace pro rozhodčí! Joao Moutinho poslal míč do šestnáctky a balón doskákal přesně k tyčce. Jenže branka nemohla být uznána, neboť Portugalec rozehrával nepřímý volný kop a žádný z hráčů se míče nedotkl. I když ten možná opravdu lehce tečoval Wallace. Hra byla přesto navázaná kopem od branky.
    Andreu Raggiho musel kvůli zranění nahradit Ricardo Carvalho.

     
    39
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Andrea Raggi, přichází Ricardo Carvalho.
    Subašič znovu podržel Monako
     
    28
    Další Subašičův pěkný zákrok! Tolisso rozehrál standardní situaci velmi slušně, jeho střela nepříjemně plachtila vzduchem. Mířila naštěstí pro chorvatského brankáře doprostřed branky, takže jí mohl vyrazit do autu.
     
    27
    Dirar (ASM) zastavil slibně se rozvíjející akci a také on byl správně potrestaný žlutou kartou.
     
    18
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Milan Biševac, přichází Lindsay Rose.
    Berbatov hlavou orazítkoval jen tyč
     
    17
    Monako málem otevřelo skóre utkání! Biševac se opět chytl za nohu a pak v obraně citelně chyběl. Následně se po centru z levé strany od Fabinha objevil na hranici malého vápna úplně osamocený Berbatov, který hlavou trefil tyčku. Trestuhodné!
     
    16
    Dabo (LYO) ostře zajel do svého protivníka Bernarda Silvy a po právu vyinkasoval žlutou kartu.
     
    15
    Subašič musel vyběhnout z branky! Ferri dostal balón na levou stranu, Wallace ho nedokázal ubránit, takže hostující útočník z úhlu vypálil. Trefil však jen vyběhuvšího gólmana.
     
    10
    První nebezpečnější střela Lyonu! Subašič musel mezi třemi tyčemi zasahovat. Gourcuff napřáhl z dobrých třiceti metrů a mířil pod břevno, rukavice chorvatského brankáře ovšem nakonec zasáhly.

    Patrik Sandev

    Góly:

    Karty:   27. Dirar (ASM) – 16. Dabo (LYO)


    AS Monaco: Subašič – Fabinho, Raggi (39. Carvalho), Wallace, Kurzawa – Dirar (76. Martial), Silva, Toulalan (C), Moutinho, Ferreira-Carrasco – Berbatov.
    Náhradníci: Stekelenburg – Carvalho, Echiejile, A. Diallo, Ocampos, Germain, Martial.

    Olympique Lyon: Lopes – Jallet, Biševac (18. Rose), Umtiti, Dabo – Gonalons (C) – Ferri, Gourcuff (69. Ghezzal), Tolisso – Benzia (79. Cornet), Fékir.
    Náhradníci: Gorgelin – Rose, Malbranque, Mvuemba, Ghezzal, N'Jie, Cornet.

    Rozhodca: Millot – Schurra, Pacelli