Zenit – FK Krasnodar 4:0 (kon.) | Kubaň Krasnodar – CSKA Moskva 0:1 (kon.)
koniec
Zenit Petrohrad
4:0 (1:0)
FK Krasnodar
cz Sobota 06.12.2014, 14:45 • Stadion Petrovskij, Petrohrad • Ruská Premier Liga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Petrohrad utkání zcela ovládl, a to na všech frontách. Hosté sice v úvodu druhé půle zlepšili svůj výkon, ovšem následně třikrát inkasovali. Prosadili se Witsel, Danny a Smolnikov. Zenit tak v posledním duelu před zimní pauzou zvítězil přesvědčivě 4:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 8:3 (16:41:35)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě si ale hosté zahrají rohový kop, který zapříčinilo Lombaertsovo odvrácení zajímavé akce. Standardní situace ale žádné nebezpečí nepřinesla.
     
    90+3
    Petrohrad má stále větší tlak. Krasnodar se již zcela jsitě nemůže dočkat závěrečného hvizdu, který ukončí jeho trápení.
     
    90+2
    Danny sicel po kopu od rohového praporku dostal balon za Sinicynova záda. Radovat se ale nemůže, neboť se dle pomezního arbitra nacházel v ofsajdu.
     
    90+1
    Hulk poslal z pravé strany centr, který Sigurðsson odhlavičkoval pouze na rohový kop.
     
    90
    K základní hrací době utkání budou nastaveny tři minuty.
     
    89
    V dalším souboji si Hulk pomohl nedovoleným zákrokem, a tak budou rozehrávat hosté, o což se postará Sinicyn. Utkání se již blíží ke svému závěru.
     
    88
    Hulkův volný kop z pravé strany zblokovala ideálně postavená hostující zeď. K dorážce Brazilec nedostal, neboť zapracoval Petrov.
     
    87
    Kop od rohového praporku ale nevnesl do řad Krasnodaru žádné větší nebezpečí. Sinicyn prudký centr vyboxoval do klidných vod.
     
    86
    Danny velmi pěkně potáhl balon, který přihrál Hulkovi. Jeho pas ale poté hosté zblokovali na rohový kop. Postaral se o to konkrétně Granqvist.
     
    84
    Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke svému závěru. Zdá se, že je o vítězi rozhodnuto, domácí ekipa s přehledem kontroluje hru.
     
    83
    Petrohrad měl dobře našlápnuto do další akce, ovšem v rozhodující chvíli utekl Hulkovi balon. Hrát tak mohou fotbalisté Krasnodaru.
     
    82
    Hraje se převážně v okolí středového kruhu, ke ani jedné z družin žádné nebezpečí nehrozí. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    81
    Domácí naposledy střídají. Místo Timoščuka naskočí do utkání Šejdajev.
     
    80
    Tak to bylo vynikající přenesení hry na Dannyho, který směřoval k hostující brance. Poté ale zcela bez zavinění upadl, což hlavní sudí odměnil žlutou kartou.
     
    79
    Smolnikov se pokusil zahrozit z velké dálky. Nepřesná rána ale byla zblokována. Následující akce skončil u Sinicyna, který v poklidu lapil balon.
     
    78
    Další ofenzivní snaha hostujícího celku končí postavením mimo hru. Na lavičce Zenitu se chystá poslední střídání.
     
    77
    Wanderson se zkusil dostat dopředu, což se mu nakonec povedlo. Lodygin poté nepřesným odkopem nabídl Krasnodaru autové vhazování.
    Zenit má dnes spoustu důvodů k radosti. V posledním duelu před zimní přestávkou suverénně vede

    Libor Kucza

    Góly: 11. Garay, 55. Witsel, 62. Danny, 68. Smolnikov (Hulk)

    Karty:   80. Danny (PET) – 42. Mamajev (KRS)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 9:7.
    Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Lombaerts, Garay (67. Neto), Aňukov – Timoščuk (81. Šejdajev), Witsel (72. García) – Fajzulin, Danny (C), Hulk – Rondón.
    Náhradníci: Malafejev, Rudakov – Criscito, Rjazancev, Mogilevec, Aršavin, Neto, Šatov, García, Rodić, Šejdajev.

    FK Krasnodar: Dikan (9. Sinicyn) – R. Sigurðsson, Petrov, Martynovič (44. Burmistrov), Granqvist (C) – Pereyra, Gazinskij – Mamajev (70. Adžindžal), Wánderson, Joãozinho – Ari.
    Náhradníci: Sinicyn – Burmistrov, Adžindžal, Lanin, Batutin.

    Rozhodca: Vilkov – Kobzev, Bogdanov