NY Rangers – Pittsburgh 5:0 (kon.) | Washington – Columbus 4:2 (kon.) | NJ Devils – Minnesota 3:1 (kon.)
NY Islanders – Colorado 6:0 (kon.) | Montreal – Winnipeg 3:0 (kon.) | Florida – San Jose 4:1 (kon.)
St. Louis – Buffalo 6:1 (kon.) | Nashville – Edmonton 3:2 (kon.) | Chicago – Tampa Bay 3:2 (1:0 po s.n.)
Arizona – Dallas 3:4 (kon.) | Vancouver – Ottawa 4:3 (po pr.)
koniec
Florida Panthers
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
San Jose Sharks
cz Streda 12.11.2014, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Joe THORNTON - 4:1
     
    50:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    První světlé svitnutí San Jose v zápase, překvapivě právě ve chvíli, kdy bychom to my i diváci v hale nejméně čekali. Alespoň se potvrdilo, že v jednoduchosti dokáže být krása. Nahozený puk směrem na brankoviště usměrnil za rozhozeného Roberta Luonga tahoun Žraloků JOE THORNTON, jenž zmírňuje ztrátu svého mančaftu ve třetí třetině. Ale Žraloci ještě mají co dohánět. Asistence: Brent Burns.
    Tomáš FLEISCHMANN - 4:0
     
    43:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Nyní už budou moci domácí hrát s větším klidem na hokejkách, protože jejich další příležitost na startu závěrečné dvacetiminutovky už končí vstřelenou brankou. Český útočník TOMÁŠ FLEISCHMANN přesně nastavil hokejku do dráhy kotouče, jenž si to zamířil do branoviště. Pro Fleischmanna jde o vůbec úvodní gól sezóny, takže i on se dočkal. Asistence: Shawn Thornton.
    Derek MACKENZIE - 3:0
     
    26:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Zase je na slunečném poloostrově o něco vesleji, přestože ani dnes nesledujeme diváky naplněné hlediště na Floridě. Hned po vhazování nastala zmatečnost poblíž svatyně Anttiho Niemiho, jako první se dostal po střele k odraženému kotouči od brankáře San Jose DEREK MACKENZIE, jenž neměl už tolik složitou úlohu trefit volný prostor v brance. Asistence: Aaron Ekblad.
    Aleksander BARKOV - 2:0
     
    12:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Studená sprška pro Žraloky pokračuje, jejich obrana dostává pořádně tvrdé úlohy během právě plynoucích vteřin zahajovací dvacetiminutovky. Také nyní se povedlo domácím detailně rozebrat hráče soupeře, ALEKSANDER BARKOV tím pádem zakončoval z levé strany do poloviny odkrytého zařízení. Radost ale přišla až později, protože puk se odrazil z branky zpátky ven tak rychle, že to šlo jen těžko pozorovat. Asistence: Scottie Upshall, Tomáš Kopecký.
    Jimmy HAYES - 1:0
     
    10:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Tohle ale nebyla vůbec špatná branka pro oko hokejového diváka. Doposud jsme moc technické krásy a povedených fines nesledovali, jenže úvodní trefa zápasu přeci jen trochu napravuje dojem ze samotného úvodu střetnutí Floridy a San Jose. JIMMY HAYES přijmul na pravé straně krásnou přihrávku přímo na hokejku a zavěsil do sítě nestíhajícího Anttiho Niemiho. Asistence: Vincent Trocheck, Jussi Jokinen.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 11. Hayes (Trocheck, Jokinen), 13. Barkov (Upshall, Kopecký), 27. MacKenzie (Ekblad), 44. Fleischmann (Thornton) – 51. Thornton (Burns)


    Florida Panthers: Luongo – Ekblad, Mitchell, Robak, Campbell, Gudbranson, Olsen – Upshall, Barkov, Kopecký – Boyes, Bjugstad, Huberdeau – Hayes, Trocheck, Jokinen – Thornton, McKenzie, Fleischmann
    San Jose Sharks: Niemi – Braun, Vlasic, Burns, Mueller, Demers, Hannan – Pavelski, Thornton, Hertl – Wingels, Couture, Marleau – Kennedy, Sheppard, Nieto – Burish, Desjardins, Goodrow

    Rozhodca: L'Ecuyer, Martell – Kovachik, Nowak

    Diváci: 8 075