Michalovce – Bardejov 5:3 (kon.) | Trnava – Detva 2:1 (kon.) | Prievidza – P.H.K. 3b Prešov 0:6 (kon.)
Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | SR 18 – Pov. Bystrica 3:1 (kon.) | Senica – Topoľčany 7:1 (kon.)
koniec
HC Dukla Senica
7:1 (3:0, 2:1, 2:0)
HC Topoľčany
Streda 12.11.2014, 18:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V dueli sme videli celkovo 8 gólov a nudiť sme sa rozhodne nemohli. Všetko ale s prehľadom zvládli senickí hokejisti, ktorí si do tabuľky pripisujú dôležité tri body.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám krásny zvyšok večera. Ďakujeme za pozornosť. (20:06:07)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    55:43
    Senica sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie na 2+2 minúty Janík. Rozhodca zároveň vylučuje aj na opačnej strane, kde Bosák inkasuje dvojminútový trest za seknutie.
     
    55:30
    Do záverečnej sirény ostávajú už iba niečo viac ako štyri minúty a my si dovolíme tvrdiť, že o víťazovi je už dávno rozhodnuté. Tri body s určitosťou ostanú v Senici.
     
    52:29
    Hostia v plnom počte.
     
    52:29
    Senica dala gól!

    Domáci si zo súpera robia trhací kalendár a pridávajú už svoj siedmy gól v tomto zápase. Úspešným strelcom sa stáva aj ROMAN JURÁK. Asistencie: Martin Kalináč, Jakub Loydl.
     
    50:59
    Hostia sa budú opäť brániť. Tentokrát sa hákovaním previnil Bystričan.
     
    48:55
    Senica dala gól!

    Domáci majú tento duel plne pod kontrolou a využívajú aj túto presilovku. Do štatistík sa zapisuje JAKUB LOYDL. Asistencia: Martin Kalináč.
     
    47:11
    Hostia sa budú opäť brániť! Mrázik sa previnil podrazením.
     
    45:00
    V Senici v ostatných minútach rozhodcovia nemuseli riešiť ani gólové situácie, ani žiadne vylúčenia. Domáci tím vyhráva pohodlným štvorgólovým rozdielom a všetko nasvedčuje tomu, že Senica tento zápas dotiahne do víťazného konca.
     
    41:37
    Hostia v plnom počte.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina sa skončila triumfom domáceho tímu, ktorý po štyridsiatich minútach vyhráva zaslúženým štvorgólovým rozdielom a smeruje za ziskom troch bodov.

    Ospravedlňujeme sa za technické problémy, ktoré v Senici nastali. Intenzívne pracujeme na oprave internetového pripojenia, zatiaľ vám zo zápasu ponúkneme to najdôležitejšie aspoň prostredníctvom informácií o góloch a vylúčeniach. Ďakujeme za vaše pochopenie a priazeň.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:37
    Hostia sa budú opäť brániť! Na trestnú lavicu smeruje tesne pred prestávkou za hákovanie Fusek.
     
    37:43
    Hostia v plnom počte.
     
    37:43
    Senica dala gól!

    Domáci hokejisti bleskovo využívajú výhodu presilovky a zásluhou MARTINA MIKOLÁŠEKA vyhrávajú už o 4 góly. Asistencie: Filip Surovka, Martin Kalináč,
     
    37:05
    Topoľčany sa budú opäť brániť! Káčer je vylúčený za seknutie.
     
    34:40
    Hostia v plnom počte.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Petra Beblavá


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Dukla Senica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 6. Penák (Surovka, Mikolášek), 7. Vereš (Daniel, Blaško), 18. Chomič (Videlka, Brzobohatý), 27. Blaško (Brzobohatý), 38. Mikolášek (Surovka, Kalináč), 49. Loydl (Kalináč), 53. Jurák (Kalináč, Loydl) – 26. Káčer (Bystričan)


    HC Dukla Senica: Peksa – Reissmuller, Gula, Janík, Loydl, Všetečka, Mikéska, Fian, Neumann – Jurák, Kalináč, Šúrek – Penák, Surovka, Mikolášek – Brzobohatý, Videlka, Chomič – Vereš, Daniel, Blaško
    HC Topoľčany: Račko – Bystričan, Mrázik, Guričan, Kopecký, Chromý, Georgievský – Fusek, Hurtaj, Káčer – Bosák, Bikbulatov, Szalay – Záhorský, Dobrý, Záborský

    Rozhodca: Babeliak – Moravec, Polakovič