Leverkusen – Mainz 0:0 (kon.) | Augsburg – Paderborn 3:0 (kon.) | Hoffenheim – Kolín nad Rýnom 3:4 (kon.)
Frankfurt – Bayern 0:4 (kon.) | Freiburg – Schalke 2:0 (kon.) | Brémy – Stuttgart 2:0 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
3:4 (3:3)
1. FC Kolín nad Rýnom
Sobota 08.11.2014, 15:30 • Wirsol Rhein-Neckar-Arena • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.
     
    Pekné sobotné popoludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 11. kola najvyššej nemeckej Bundesligy. V dnešnom stretnutí na seba narazia TSG 1899 Hoffenheim a 1. FC Köln.

    TSG 1899 Hoffenheim

    Hoffenheim nám aj napriek prehre s Borussiou Mönchengladbach v posledno kole stále dokazuje, že túto sezónu je naozaj vo forme. Bola to totiž jeho vôbec prvá prehra v tejto sezóne. Zo zvyšných posledných piatich zápasov doma triumfoval proti Paderbornu a Schalke, na ihriskách Mainzu a Hamburgu uhral remízy. Hoffenheimu momentálne patrí 4. miesto v tabuľke, na jeho premožiteľa Borussiu Mönchengladbach stráca tri body rovnako ako aj na druhý Wolfsburg. O 7 bodov sa na prvej priečke neohrozene nachádza Bayern Mníchov. Naopak, s jednobodovým mankom Hoffenheimu na chrbát dýchajú Bayer Leverkusen a Hannover.

    1. FC Köln

    Kolínu to v tejto sezóne nejde tak dobre ako jeho dnešnému súperovi, s 12timi bodmi mu momentálne patrí 11 miesto v tabuľke. V tejto časti rebríčka sú však bodové rozdiely naozaj minimálne, takže každý získaný bod môže znamenať posun v tabuľke nahor. Jedenásty Augsburg má rovnaký počet bodov, no o niečo lepši skóre, na Mainz a Schalke obidva tímy strácajú dva body. Naopak, s rovnakým počtom bodov, no horším skóre sa za Kolínom nachádza Frankfurt, Hertha Berlín naň stráca jeden bod. Z posledných piatich zápasov hráči dokázali dvakrát zvíťaziť. Najprv to bolo proti stále sa trápiacemu Dortmundu a následne proti Brémam. Naopak, zápasy proti Beyernu Mníchov, Frankfurtu aj Freibugu hráči nezvládli podľa predstáv a nezískali v nich ani len bod.
     
    História vzájomných zápasov:

    Hoffenheim 1-1 Kolín
    Hoffenheim 2-1 Kolín
    Kolín 2-0 Hoffenheim
    Hoffenheim 1-1 Kolín
    Kolín 1-1 Hoffenheim
     
    Úvodné zostavy:

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Beck, Strobl, Süle, Bičakčić – Polanski, Schwegler – Elyounoussi, Roberto Firmino, Volland – Szalai
    Náhradníci: Grahl – Rudy, Schipplock, Zuber, Abraham, Modeste, Vestergaard

    1. FC Köln: Horn – Hector, Wimmer, Mavraj, Brečko – Vogt, Lehmann – Švento, Matuszczyk, Olkowski – Ujah
    Náhradníci: Kessler – Maroh, Osako, Halfar, Zoller, Finne, Gerhardt

    Rozhodca: Perl – Stein, Emmer.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci tím dnes nastúpi v modro-bielych dresoch, zatiaľ čo hostia budú hať v červenom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili domáci hráči, tí sa na začiatok zdržiavajú na svojej vlastnej polovici, s útokom sa zatiaľ neponáhľajú.
     
    2
    Polanskemu sa podarilo pretlačiť loptu až na nabiehajúceho si Vollanda, ten sa dostal do pokutového územia, zakončiť však nestihol, zastavila ho obrana.
     
    3
    Hoffenheim dal gól! Prvý gól stretnutia prichádza už v 3. minúte zápasu! Na pravej strane si loptu spracoval ÁDAM SZALAI, ktorý vyslal na bránu nenápadnú strelu, brankár Horn zaváhal a nie príliš prudkú strelu po zemi na svojej dráhe do siete končekmi prstov len spomalil.
     
    4
    Hostia sa okamžite snažia o vyrovnanie, tlačia sa na súperovu polovicu, ten však hráčom Kolínu zatiaľ nedovoľuje vystreliť.
     
    5
    1. FC Köln dáva gól! Tak toto je veru ostrý začiatok! Po centri na Ujaha sa lopta odrazila na hranicu pokutového územia, kde si na ňu počkal nikým nebránený PAWEL OLKOWSKI, ktorý strelou do pravej šibenice vyrovnáva!
     
    6
    Začíname teda od nuly, pri lopte však aj naďalej zostávajú najmä hráči Kolín, ktorí sa aj naďalej tlačia do útoku.
     
    7
    Z ich zvýšenej aktivity plynie aspoň prvý rohový kop v zápase. Uvidíme, čo vymyslia hráči tentoraz.
     
    8
    Nič z toho nebolo, pre loptu si skúsene zbehol brankár Baumann, loptu chytil a okamžite vyslal svojich spoluhráčov do rýchleho protiútoku.
     
    9
    Tam si Volland vypýtal faul, Hoffenheim tak zahrával priamy kop. Po prudkej strele lopta letela mimo ihriska od obrancu hostí, roh budú zahrávať aj domáci hráči.
     
    10
    Ani v tomto prípade z toho nevzniklo nebezpečenstvo pre brankára. Po niekoľkých hlavičkových súbojoch sa lopta odrazila k obrancovi Kolínu, ktorý ju s prehľadom poslal ďaleko od svojej brány.
     
    11
    Priamy kop k dispozícii bude mať pre zmenu Kolín, Matuszczyk totiž inkasoval pred hranicou pokutového územia Hoffenheimu nepríjemného šľapáka.
     
    12
    1. FC Köln dáva gól! Krásny gól, naozaj parádny! Loptu si postavil MATTHIAS LEHMANN a ten parádnou strelou k ľavej tyči nedal Baumannovi šancu zakročiť!
     
    13
    Na rade sú teda domáci hráči, tí sa budú musieť tentoraz snažiť vyrovnať, zatiaľ sledujeme naozaj bláznivé stretnutie.
     
    14
    A neboli sme ďaleko od vyrovnania! Szalai si tentoraz spracoval prihrávku na ľavom krídle, odkiaľ vyslal na bránu jedovatú strelu, Horn bol tentoraz pozornejší a jeho prudkú strelu vyrazil.
     
    15
    Ďalšia prihrávka do útoku na Szalaia prišla až vtedy, keď sa útočiaci hráč nachádzal za posledným z obrancov, postranný rozhodca tak signalizuje ofsajd.
     
    16
    Horn upokojuje hru, s rozohrávkou sa neponáhľa, čaká, kým sa jeho spoluhráči rozostavia do formácie.
     
    17
    Volland si pýta priamy kop, po súboji s jedným z obrancov sa totiž ocitol na zemi, hlavný arbiter však nepíska, naopak ukazuje mu aby rýchlo vstal.
     
    18
    Hector tentoraz už Vollanda fauloval, aj keď to bolo len v strednej časti ihriska. Rozhodca ho napomína, nabudúce to už bude žltá karta.
     
    19
    Pekná kombinácia domácich, Szalai na ľavom krídle operoval s Vollandom, toho vysunul až do šestnástky súpera, útočník si ale hodil loptu až príliš ďaleko pred seba a tak o ňu prišiel.
     
    20
    Pri lopte sú už hráči Kolínu, tí sa zatiaľ nikam neponáhľajú, obrancovia si vymieňajú loptu len na svojej polovici ihriska, do hry zapájajú aj Horna.
     
    21
    Po menšej chybičke v rozohrávky sa lopty zmocnil Elyounoussi, ten sa snažil na ľavom krídle vysunúť Becka, nepresná prihrávka však mieri za postrannú čiaru.
     
    22
    Na opačnej strane po rýchlej akcii hostí rohový kop zahrával Švento, center pred bránou zakončujúcim hráčom uchmatol Baumann.
     
    23
    Ujah skúsil šťastie z veľkej diaľky, zdalo sa, že jeho strela ešte bola tečovaná domácim hráčom, to si ale hlavný rozhodca nevšimol, Baumann tak bude rozohrávať od svojej brány.
     
    24
    Hra sa presunula na polovicu hostí, na ľavom krídle o loptu bojoval Schwegler, ktorý svojou aktívnou hrou vybojoval priamy kop.
     
    25
    Švento to skúsil individuálne po ľavom krídle, tam bol však čisto zastavený Stroblom. Ten dlhou prihrávkou okamžite hľadal spoluhráčov v útoku.
     
    26
    Po bláznivom začiatku nám tempo hry o niečo pokleslo, obidvaja brankári v posledných minútach príliš veľa práce nemali.
     
    27
    Na svojej vlastnej polovici ihriska si loptu tentoraz vymieňajú domáci hráči, do kombinácie sa zapája aj gólman Baumann.
     
    28
    Na ihrisku sa nám začínajú množiť aj nedovolené zákroky, po vzdušnom súboji sa na zemi ocitol autor zatiaľ vedúceho gólu Lehmann.
     
    29
    Vollanda sa snažil prudkou kolmicou vysunúť Roberto Firmino, celú situáciu zachránil Brečko, ktorý ľahučko poslal loptu vlastnému gólmanovi.
     
    30
    Domáci tím získava krátku presilovku o jedného hráča, Lehmann má totiž problémy s výstrojom a musí si prezuť kopačky za postrannou čiarou.
     
    31
    A takmer sa Hoffenheimu podarilo využiť dočasnú početnú výhodu! Po centri z rohu ihriska pred bránou zavládol menší chaos, v ktorom sa najlepšie vyznal Elyounoussi, ten sa do lopty poriadne oprel, avšak Horn vytiahol parádny zákrok a na poslednú chvíľu jeho strelu vyrazil.
     
    32
    Lehmann sa už nachádza na trávniku, bude sa ale musieť zapojiť do obrannej činnosti, nakoľko Hoffenheim získava rohový kop.
     
    33
    Tentoraz sa Kolín ubránil bez väčších problémov a pod dlhšom čase sa do útoku vydali hostia. Ujah si však loptu spracoval už v ofsajde.
     
    34
    Po nevydarenej akcii Hoffenheimu bude od brány znova odkopávať Horn, ktorý si počká kým sa jeho spoluhráči správne rozostavia.
     
    35
    1. FC Köln dáva gól! Hornovi sa oplatilo počkať, dlhým odkopom poslal loptu až pred hranicu pokutového územia, kde sa jej po rýchlej výmene zmocnil ANTHONY UJAH, ktorý sa zbavil nielen len dvojice obrancov, ale na zem si položil aj domáceho gólmana a z ľavej strany pohodlne zakončil do prázdnej brány.
     
    36
    Tak toto je už pre Hoffenheim naozaj zlé, domáci hráči síce okamžite vybojovali roh, nedokázali ho však využiť. Určite by potrebovali streliť v prvom polčase aspoň jeden kontaktný gól.
     
    37
    Kolín však zavrel svoje brány, hráči sa zoskupili v strednej časti ihriska, kde prehusťujú priestor s cieľom do prestávky neinkasovať.
     
    38
    Tam zastavujú súpera všetkými možnými spôsobmi, obetavo zahral aj Švento, ktorý si navyše vypýtal faul.
     
    39
    Hoffenheim dal gól! Domácemu mužstvu sa to napokon darí a behom malej chvíľky strieľa kontaktný gól! Po dlhočiznej prihrávke si loptu na hranici pokutového územia spracoval ROBERTO FIRMINO, ktorý nemilosrdne zakončil k pravej tyči, takže Horn nemal najmenšiu šancu zasiahnuť!
     
    40
    Začala sa nám posledná päťminútovka, gólov sme už videli požehnane, na to sa určite fanúšikovia na tribúnach dnes sťažovať nebudú. Uvidíme, či sa v poslednej päťminútovke dočkáme ešte nejakého kúsku.
     
    41
    Elyounoussi to teraz nemyslel zle, peknou kolmicou sa snažil vysunúť Vollanda, prihrávka však bola príliš prudká a skončila len v rukaviciach Horna.
     
    42
    Ďalšia pekná kombinácia Hoffenheimu, ani tentoraz sa ale hráčom nepodarilo ohroziť bránu hostí. Obrana Kolínu tentoraz pracovala tak ako mala.
     
    43
    Až teraz sa podarilo Szalaiovi z veľkej diaľky vystreliť, jeho bomba ale preletela ponad brvno Hornovej svätyne.
     
    44
    Rozhodcom je v strednej časti ihriska napomínaný aj Olkowski, aj v jeho prípade to nabudúce bude kartový trest.
     
    45
    Hostia ešte zavelili do útoku, na Lehmannov center zareagoval hlavou Ujah, ten zakončoval iba do bočnej siete.
     
    45
    Hoffenheim dal gól! Tak predsa len ešte jeden gól! Volland z pravej strany krásnym centrom našiel úplne voľného ROBERTA FIRMINA, ktorý v poslednej minúte riadneho hracieho času opäť vyrovnáva!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Rozhodcovia nad rámec riadnej hracej doby nenadstavovali ani len minútu, Po prvom polčase je tak skóre vyrovnané 3:3. Po bláznivom začiatku polčasu prišiel menší útlm, no hráči sa ku koncu polčasu znova utrhli z reťaze a strieľali jeden gól za druhým. Sledujeme naozaj zaujímavé stretnutie. Uvidíme, či to tak zostane aj v druhom polčase, ktorý začne zhruba o 16:31.
     
    Hráči oboch tímov po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Počas prestávky neregistrujeme striedanie ani na jednej zo strán, obidva tímy tak budú mať k dispozícii všetky tri možné zmeny v zostave.
     
    47
    Domáci tím začal druhý polčas rovnako aktívne ako ten prvý skončil. Po nevydarenom centri si hráči pýtajú pokutový kop za hru rukou jedného z obrancov Kolínu, hlavný rozhodca však len krúti hlavou.
     
    48
    Hoffenheim aj naďalej zostáva aktívnejším mužstvom, dlhá nakopávaná lopta tentoraz skončila len v rukaviciach pozorného Horna.
     
    49
    V strednej časti ihriska Wimmera zozadu zostrelil Roberto Firmino, ani tentoraz z toho karta nebude, znova je to len o napomenutí.
     
    50
    Wimmer sa zahrával s osudom, na vlastnej polovici na krídle trestuhodne stratil loptu, využiť sa to okamžite snažil Szalai, ktorý hľadal pred bránou Vollanda. K nemu sa už lopta nedostala.
     
    51
    Ďalšia neúspešná nakopávaná lopta na Vollanda. Horn ani tentoraz nemal problém s jej chytením. Tempo hry zatiaľ nedosahuje to z prvej polovice hry.
     
    52
    Určite je to dané najmä tým, že obidva celky si uvedomujú, že by sa im už po inkasovanom góle nemuselo podariť vyrovnať a tak obidve mužstvá hrajú v defenzíve zodpovednejšie.
     
    53
    Aktívnejším tímom aj naďalej zostáva Hoffenheim. Hráči sa síce nedostávajú do situácii, kedy by ohrozovali bránu, no držia loptu na svojich kopačkách po väčšinu času.
     
    54
    Vogt dlhou prihrávkou hľadal voľného Šventa, ten už jeho prudkú prihrávku nedobehne, lopta skončí za postrannou čiarou.
     
    55
    Pekná výmena lopty domáceho tímu na pravej strane, Strobl sa možno trošku zbytočne tlačil do pokutového územia, namiesto toho mohol pohodlne centrovať. Takto zbytočne o loptu prišiel.
     
    56
    V zápale hry sa pred šestnástkou Hoffenheimu nepríjemne zrazili Ujah a Bičakčić. Obidvaja hráči sa z trávnika zdvíhajú len veľmi ťažko.
     
    57
    Horšie to vyzeralo práve s Bičakčićom, z opakovaných záberom môžme vidieť, že za zrážku mohol Ujah, ktorému hlavný rozhodca následne ukazuje prvú žltú kartu v zápase.
     
    58
    Ďalší stret hráčov z obidvoch tímov, tentoraz sa zo zeme hráči zdvíhajú pred Hornom, ten zachytil nepresný center na Vollanda.
     
    59
    Konečne si loptu po dlhej dobe na svojich kopačkách podržali hostia, aj keď len na vlastnej polovici ihriska. Uvidíme, čo vymyslia smerom dopredu.
     
    60
    Zatiaľ z toho nič nebude, pretože po nepresnej prihrávke končí lopta len u Baumanna, ktorý rozohráva nakrátko.
     
    61
    Prichádza prvé striedanie v zápase, z ihriska odchádza Matuszczyk, jeho miesto na poslednú polhodinu zajme Gerhardt.
     
    62
    Hlavný rozhodca začína s hráčmi strácať trpezlivosť, po nedovolenom zákroku na Šventa vidí žltú kartu Polanski.
     
    63
    To sa očividne nepáčilo Beckovi, ktorý si za pripomienky a protesty vyslúžil taktiež kartu žltej farby.
     
    64
    Hostia tak zahrávali priamy kop, Šventov center skončil v rukaviciach Baumanna, prihrávka veru mohla byť o niečo nižšia.
     
    65
    Hostia zvyšujú svoju aktivitu, väčšinu svojich akcii riešia práve cez nášho reprezentanta Dušana Šventa, tomu sa ale zatiaľ nedarí dostať do dobrej streleckej pozície.
     
    66
    Brečko nám predviedol obetavý obranný zákrok, keď odobral súperovi loptu vo vlastnej šestnástky a v poslednej chvíli ešte stihol loptu odohrať do bezpečia.
     
    68
    Hra sa presunula najmä do strednej časti ihriska, tam sa o loptu už dve minúty tvrdo bojuje, ani jeden z tímov momentálne nemá vyslovene navrch.
     
    69
    Hra je prerušená, na zemi sa ocitol znova Bičakčić, ktorý má po súboji s Ujahom problémy s ľavou nohou. Na ihrisku sa nachádza už aj lekársky tím.
     
    70
    Zrejme to bude vážnejšie, Bičakčić už do hry nezasiahne, za postrannou čiarou sa musí podrobiť ošetreniu, jeho miesto medzitým zaujme Rudy.
     
    71
    V hre sa konečne pokračuje, Hoffenheim zaútočil, no pozorná obrana Kolínu blokuje všetky pokusy o ohrozenie Hornovej brány.
     
    72
    Krásnou fintičkou sa nám prezentoval Roberto Firmino, ten sa šikovne dostal až do pokutového územia, kde hľadal Vollanda. Prihrávka naňho však vola zablokovaná.
     
    73
    Švento z ľavej strany posielal pred bránu prudkú prihrávku, tá bola v poslednej chvíli zblokovaná na rohový kop.
     
    73
    Po rohovom kope prišla takmer identická situácia, Šventov center bol znova Beckom zrazený mimo ihriska.
     
    74
    Tentoraz sa už domáci tím oslobodil, Roberto Firmino okamžite vyrazil do rýchlej kontry, pri snahe ho zastaviť si Vogt pomohol rukami, za čo vidí žltú kartu.
     
    75
    Hráči Hoffenheimu teraz krásne zakombinovali, akoby sa na chvíľu na ihrisku ocitol tím Barcelony, po akcii na jeden dotyk Szalai pred bránu posielal z pravej strany príliš prudkú loptu a Volland na ňu už nedosiahol.
     
    77
    Hostia následne rýchlo vyviezli loptu až k rohovej zástavke Hoffenheimu, loptu sa im pred bránu pretlačiť nepodarilo. Čas nám rýchlo plynie a v druhom polčase sme stále gól nevideli.
     
    78
    Šťastie z väčšej diaľky vyskúšal Lehmann, ten zatiaľ druhý gól v zápase nestrieľa, jeho pokus nebol presný a letí ponad bránu.
     
    79
    Veľká šanca domáceho tímu! Po prihrávke od Roberta Firmina, ktorý prihrával takmer od rohovej zástavky z prvej pálil Schwegler, no mieril tesne vedľa.
     
    80
    Následne to znova skúšal Schwegler, jeho pokus bol tentoraz zablokovaný a on sám bude zahrávať rohový kop.
     
    80
    Hostia sa bez problémov oslobodili a zásluhou Brečka sa dostali pred bránu Baumanna. Tam o loptu vo vzdušnom súboji bojoval Ujah, no bol neúspešný.
     
    81
    Prichádza ďalšie striedanie na strane domáceho tímu, zápas končí pre Elyounoussiho, ktorého vymení Zuber.
     
    81
    Ide o dvojité striedanie, z ihriska odkráčal aj Schwegler, opačným smerom vybieha čerstvý Schipplock.
     
    82
    V hre sa nepokračovalo dlho, ihneď pri ďalšom prerušení využíva tréner Stöger druhé striedanie v zápase. V ňom sťahuje z ihriska Lehmanna, ktorého vymení Maroh.
     
    83
    1. FC Köln dáva gól! Z ničoho nič prichádza gól do siete Baumanna! Na pravej krídle si loptu spracoval PAWEL OLKOWSKI, ten sa zbavil dvojice brániacich hráčov a nechytateľnou strelou k ľavej tyči znova strháva vedenie na stranu Kolínu.
     
    84
    Hoffenheim sa zúfalo snaží vyrovnať, po nepresnom zakončení domáci tím získava aspoň rohový kop, keďže sa lopta ešte obtrela o jedného z hráčov v červenom.
     
    85
    Z rohového kopu nič nebude, nakoľko zakončujúci hráč sa dostal do kontaktu s brankárom Hornom a ak sa píska útočný faul.
     
    86
    Horn sa pochopiteľne s rozohrávkou nikam neponáhľa, od hráčov Kolínu tak môžeme čakať zbieranie cenných sekúnd všade kde sa len dá.
     
    87
    Domácemu tímu sa snažia pomôcť aj domáce tribúny, ktoré ho hlasným povzbudzovaním ženie vpred. Firmino získal aspoň ďalší roh.
     
    88
    Ani z tohto mraku nezaprší, hostia sa ľahko oslobodzujú a dopredu vysielajú Šventa.
     
    89
    Ten si veril, no v útoku ho nikto nepodporil a tak v súboji proti štvorici obrancov nemal najmenšiu šancu na úspech. Získal však aspoň zopár cenných sekúnd.
     
    90
    Medzitým sa ná začala posledná minúta riadnej hracej doby, Kolínu sa dar držať súpera ďaleko od brány a tak si nedokážu hráči Hoffenheimu vytvoriť súvislejší tlak.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nám signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte extra 3 minúty.
     
    90+1
    V nadstavenom čase sa domáci hráči zúfalo snažia dostať na dostrel brány, no je na nich badať aj frustráciu, keďže sa im to už dlhšiu dobu nedarí.
     
    90+2
    Naopak hostia vôbec nevymýšľajú, pri prvej príležitosti loptu dlhým odkopom posielajú až k Baumannovi, v obrane svojmu tímu pomáha najmä skvele hrajúci Brečko.
     
    90+3
    V závere nadstaveného času prichádza ešte posledné striedanie v zápase, z ihriska odchádza Švento, ktorého na pár sekúnd nahradí Osako.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    V zvyšnom čase sme už toho veľa nevideli a tak sa dnes trošku prekvapivo z víťazstva tešia hráči Kolínu. Po nerozhodnom prvom polčase sme v druhej polovici zápasu videli len jeden, rozhodujúci gól z kopačky Olkowskeho. Hostia si už tesný výsledok ustrážili a tak si z Hoffenhemu vezú všetky tri body.

    Kolín sa po dnešnom zápase bodovo dotiahne na Padeborn, o presnom postavení tímov v tabuľke budú rozhodovať výsledky ostatných zápasov 11. kola.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok dna. (17:24:33)

    Andrej Marienka

    Góly: 3. Szalai, 39. Firmino, 45. Firmino – 5. Olkowski, 12. Lehmann, 35. Ujah, 83. Olkowski

    Karty:   62. Polanski (HOF), 63. Beck (HOF) – 57. Ujah (KOL), 74. Vogt (KOL)


    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Beck, Strobl, Süle, Bičakčić – Polanski, Schwegler – Elyounoussi, Roberto Firmino, Volland – Szalai
    Náhradníci: Grahl – Rudy, Schipplock, Zuber, Abraham, Modeste, Vestergaard

    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – Hector, Wimmer, Mavraj, Brečko – Vogt, Lehmann – Švento, Matuszczyk, Olkowski – Ujah
    Náhradníci: Kessler – Maroh, Osako, Halfar, Zoller, Finne, Gerhardt

    Rozhodca: Perl – Stein, Emmer