Dubnica – Žilina B 2:2 (kon.) | Šaľa – Pohronie 1:1 (kon.) | L. Mikuláš – Prešov 1:2 (kon.)
Michalovce – R. Sobota 6:0 (kon.) | Dolný Kubín – MFK Zvolen 0:2 (kon.) | Nitra – Nové Mesto n/V 2:0 (kon.)
Poprad – Trebišov 4:0 (kon.)
koniec
FK Poprad
4:0 (2:0)
Slavoj Trebišov
Sobota 08.11.2014, 17:30 • NTC Poprad • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vážení športoví priatelia, pod Tatrami sme videli dnes večerný súboj režírovaný popradskými futbalistami, ktorí deklasovali Trebišov výsledkom 4:0. V druhom polčase ešte upravil dvomi gólmi stretnutie Kubus, keď sa presadil v 62. a 87. minúte. Dokopy tak tento popradský futbalista strelil v zápase tri góly.

    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim, ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:22:34)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Popradskí futbalisti už s ľahkosťou kontrolujú hru, prihrávajú si bezpečne medzi sebou. Teraz prišla ešte od Šuľu nakopnutá lopta na hrot, no Palutka ju následne nezískal. Ešte to skúsia hostia, no dnes už ani len bod spod Tatier brať nebudú.
     
    87
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti už dávajú definitívnu bodku za dnešným zápasom, keď strieľajú štvrtý gól v tomto zápase. Erik Maliňák potiahol loptu po pravej strane, z priestoru pri rohovej zástavke centroval pred malé vápno, kde to najprv vyzeralo tak, že Marvin dosiahne na loptu, no nedosiahol a za ním bol LUKÁŠ KUBUS, ktorý pohotovo vystrelil ku pravej žrdi a tento popradský futbalista teda zaznamenáva v zápase hetrik!
     
    86
    Spoza pokutového územia vystrelil Andrely Kouessabio, ktorý vyslal peknú a prudkú strelu ku ľavej žrdi, no brankár Huszárik sa ideálne natiahol, loptu jemne vyrazil pred seba, a potom ju lapil do dlaní.
     
    85
    Trebišov znovu dokázal niečo futbalové vymyslieť, tento raz však bez koncovky. Marvin bol opäť na začiatku akcie, keď prihrávkou vo vápne našiel Lea Levického, no ten následne stroskotal na Jozefovi Troppovi.
     
    84
    Doriano Marvin dokázal vymyslieť pekný center zo stredu ihriska do pokutového územia, kde si pred Ondruša zbehol Giovanni Lorenzo, no jeho hlavičkový pokus bezpečne zastavil v rukách brankár Huszárik.
     
    83
    Po ľavej strane hracej plochy sa snažil dopredu dostať Marián Ferenc, no nepočínal si dobre proti Milanovi Lukáčovi, ktorý mu bez ťažkostí dokázal loptu odobrať. Následne sú už hostia na útočnej polovici.
     
    82
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Gluškov, prichádza Andrii Shekel.
     
    81
    Do šanci v šestnástke sa dostal Giovanni Lorenzo, ktorý si v okolí bieleho bodu spracoval prihrávku od Levického, ale potom mieril iba do popradského stopéra Šuľu.
     
    80
    Milan Ondruš sa po pravej strane pretláčal, cez Kouesabbia prešiel, ale cez Dragulu už nie.
     
    78
    Domáci futbalisti pokazili útok, na pravej strane sa lopty zmocnil Leo Levický, ktorý vyrazil do zakončenia, loptu si na pravej hranici vápna posunul dovnútra, a potom strieľal, no brankár Róbert Huszárik stopercentne zakročil, keďže loptu účinne lapil do rúk.
     
    77
    Pavol Rams si zo stredu ihriska prihral na Maliňáka na pravú stranu, ten mu okamžite oblúčikom poslal loptu ku pravej hranici šestnástky, no následne už Ramsa odzbrojil Dragula.
     
    76
    Zraneného Lukáša Janigloša, ktorý bol zasiahnutý v nedávnom súboji s Kouessabiom vystriedal Erik Šuľa.
     
    75
    Igor Dragula zachytil na obrannej polovici zlú prihrávku Popradčanov, následne vyrazil futbalista Trebišova sám cez stred ihriska, pálil z väčšej diaľky, avšak spoľahlivý Huszárik loptu dokázal jemne vyraziť pred seba a následne ju uchopiť.
     
    74
    Giovanni Lorenzo sa šikovne pred šestnástkou uvoľnil cez Ondruša, následne strieľal, no jeho prízemné zakončenie bezpečne zachytil popradský brankár Huszárik.
     
    73
    Popradskí futbalisti si loptu momentálne presúvajú v strede poľa vyčkávajúc na maličkú medzeru v obrane Slavoja. Teraz sa to snažil využiť Pavol Rams, ktorý pridal do nôh a spoza šestnástky vystrelil, ale mieril nepresne.
     
    72
    Lukáš Janigloš bol v súboji s čerstvo naskočeným Kouessabiom zasiahnutý práve hráčom Trebišova, no je pískaný len faul a lopta pre Poprad.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím Slavoj Trebišov. Viac informácií tu.

    Góly: 34. Maliňák, 38. Kubus, 62. Kubus, 87. Kubus


    FK Poprad: Huszárik – Bendík ("C"), Janigloš, J. Tropp, Sedlák, Palutka, M. Ferenc, Gallovič, Kubus, Ujčík, Maliňák
    Náhradníci: Pilát, Ondruš, Rams, T. Ferenc, Šuľa, Monka, Ilavský

    Slavoj Trebišov: Barát – Marvin, Capko ("C"), Gluškov, Dragula, M. Lukáč, E. Lukáč, Olah, Šimko, Krochta, Levický
    Náhradníci: Kouessabio, Čižmár, Vaňo, Shekel, Lorenzo

    Rozhodca: Trenčianský (46. Kozák) – Weiss, Perát

    Diváci: 1046