Dubnica – Žilina B 2:2 (kon.) | Šaľa – Pohronie 1:1 (kon.) | L. Mikuláš – Prešov 1:2 (kon.)
Michalovce – R. Sobota 6:0 (kon.) | Dolný Kubín – MFK Zvolen 0:2 (kon.) | Nitra – Nové Mesto n/V 2:0 (kon.)
Poprad – Trebišov 4:0 (kon.)
koniec
FK Poprad
4:0 (2:0)
Slavoj Trebišov
Sobota 08.11.2014, 17:30 • NTC Poprad • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vážení športoví priatelia, pod Tatrami sme videli dnes večerný súboj režírovaný popradskými futbalistami, ktorí deklasovali Trebišov výsledkom 4:0. V druhom polčase ešte upravil dvomi gólmi stretnutie Kubus, keď sa presadil v 62. a 87. minúte. Dokopy tak tento popradský futbalista strelil v zápase tri góly.

    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim, ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:22:34)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Popradskí futbalisti už s ľahkosťou kontrolujú hru, prihrávajú si bezpečne medzi sebou. Teraz prišla ešte od Šuľu nakopnutá lopta na hrot, no Palutka ju následne nezískal. Ešte to skúsia hostia, no dnes už ani len bod spod Tatier brať nebudú.
     
    87
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti už dávajú definitívnu bodku za dnešným zápasom, keď strieľajú štvrtý gól v tomto zápase. Erik Maliňák potiahol loptu po pravej strane, z priestoru pri rohovej zástavke centroval pred malé vápno, kde to najprv vyzeralo tak, že Marvin dosiahne na loptu, no nedosiahol a za ním bol LUKÁŠ KUBUS, ktorý pohotovo vystrelil ku pravej žrdi a tento popradský futbalista teda zaznamenáva v zápase hetrik!
     
    86
    Spoza pokutového územia vystrelil Andrely Kouessabio, ktorý vyslal peknú a prudkú strelu ku ľavej žrdi, no brankár Huszárik sa ideálne natiahol, loptu jemne vyrazil pred seba, a potom ju lapil do dlaní.
     
    85
    Trebišov znovu dokázal niečo futbalové vymyslieť, tento raz však bez koncovky. Marvin bol opäť na začiatku akcie, keď prihrávkou vo vápne našiel Lea Levického, no ten následne stroskotal na Jozefovi Troppovi.
     
    84
    Doriano Marvin dokázal vymyslieť pekný center zo stredu ihriska do pokutového územia, kde si pred Ondruša zbehol Giovanni Lorenzo, no jeho hlavičkový pokus bezpečne zastavil v rukách brankár Huszárik.
     
    83
    Po ľavej strane hracej plochy sa snažil dopredu dostať Marián Ferenc, no nepočínal si dobre proti Milanovi Lukáčovi, ktorý mu bez ťažkostí dokázal loptu odobrať. Následne sú už hostia na útočnej polovici.
     
    82
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Gluškov, prichádza Andrii Shekel.
     
    81
    Do šanci v šestnástke sa dostal Giovanni Lorenzo, ktorý si v okolí bieleho bodu spracoval prihrávku od Levického, ale potom mieril iba do popradského stopéra Šuľu.
     
    80
    Milan Ondruš sa po pravej strane pretláčal, cez Kouesabbia prešiel, ale cez Dragulu už nie.
     
    78
    Domáci futbalisti pokazili útok, na pravej strane sa lopty zmocnil Leo Levický, ktorý vyrazil do zakončenia, loptu si na pravej hranici vápna posunul dovnútra, a potom strieľal, no brankár Róbert Huszárik stopercentne zakročil, keďže loptu účinne lapil do rúk.
     
    77
    Pavol Rams si zo stredu ihriska prihral na Maliňáka na pravú stranu, ten mu okamžite oblúčikom poslal loptu ku pravej hranici šestnástky, no následne už Ramsa odzbrojil Dragula.
     
    76
    Zraneného Lukáša Janigloša, ktorý bol zasiahnutý v nedávnom súboji s Kouessabiom vystriedal Erik Šuľa.
     
    75
    Igor Dragula zachytil na obrannej polovici zlú prihrávku Popradčanov, následne vyrazil futbalista Trebišova sám cez stred ihriska, pálil z väčšej diaľky, avšak spoľahlivý Huszárik loptu dokázal jemne vyraziť pred seba a následne ju uchopiť.
     
    74
    Giovanni Lorenzo sa šikovne pred šestnástkou uvoľnil cez Ondruša, následne strieľal, no jeho prízemné zakončenie bezpečne zachytil popradský brankár Huszárik.
     
    73
    Popradskí futbalisti si loptu momentálne presúvajú v strede poľa vyčkávajúc na maličkú medzeru v obrane Slavoja. Teraz sa to snažil využiť Pavol Rams, ktorý pridal do nôh a spoza šestnástky vystrelil, ale mieril nepresne.
     
    72
    Lukáš Janigloš bol v súboji s čerstvo naskočeným Kouessabiom zasiahnutý práve hráčom Trebišova, no je pískaný len faul a lopta pre Poprad.
     
    71
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Šimko, prichádza Andrely Kouessabio.
     
    69
    Maliňák ponúkol loptu z priestoru pri rohovej zastávke Milanovi Ondrušovi, ktorý si ju pýtal pri pravej krajnej hranici šestnástky. Následne sa snažil ešte Ondruš prihrávať na opačnú žrď, no dobre vtedy zasiahol Dragula, ktorý zblokoval túto prihrávku a následne to už bolo v réžii brankára Baráta.
     
    68
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Gallovič, prichádza Milan Ondruš.
     
    67
    Na center si nikto nenaskakoval, ale potom zachytenú loptu domácich získal Giovanni Lorenzo, ktorý strieľal spoza pokutového územia, no Huszárik s istotou loptu zachytil.
     
    67
    Za pokutovým územím si loptu na streľbu pripravil Emil Lukáč, no jeho nerazantné zakončenie bolo ešte zblokované popradskými futbalistami. Znamená to rohový kop pre Slavoj.
     
    66
    Ani si ju hostia príliš nestihli vychnutnať a už pochybili v prihrávke. Po pravej strane potom vyšprintoval Kubus, ktorý nakopával loptu pred malé vápno, kde si už zbiehal Maliňák, no to bolo výrazne neskoro.
     
    65
    Popradskí futbalisti sa snažili znovu ísť do ohrozenia brány Trebišova, no Sedlák fauloval na útočnej polovici protihráča a Trebišov má loptu.
     
    63
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Krochta, prichádza Giovanni Lorenzo.
     
    62
    Poprad dal gól!
    Ešte predtým však prišla štandardka Popradu, ktorá sa skončila gólom! Marián Ferenc odcentroval spoza ľavej krajnej hranice šestnástky smerom pred malé vápno, no tam bezpečne zasiahol Marek Olah. Lopta sa následne poodrážala cez hráčov a dostal sa k nej LUKÁŠ KUBUS, ktorý pomedzi nohy Lea Levického a následne mimo dosahu rúk brankára Baráta skóruje v tomto zápase po druhýkrát!
     
    61
    Na striedačke Trebišova sa už pripravuje Giovanni Lorenzo. Pri následnom pozastavení hry by sme teda mohli vidieť striedanie hostí.
     
    60
    Ako prvý striedajú v tomto zápase Popradčania. Útočníka Róberta Ujčíka nahradí v tomto zápase Pavol Rams.
     
    58
    Tropp hľadal po ľavej strane ihriska Mariána Ferenca, ktorý sa mu už vysúval do medzierky v trebišovskej obrane, no napokon tam bol ešte Milan Lukáč, ktorý vystihol smer tejto kolmej nahrávky.
     
    56
    Bendík pochybil na útočnej polovici s prihrávkou, loptu získal Gluškov, ktorý po chvíli presúval na pravú stranu, kde bol Šimko. Ten ešte prihrával nakrátko v šestnástke Tomášovi Krochtovi, no jeho nerazantné zakončenie nenarobilo problém brankárovi Huszárikovi.
     
    55
    Nasledoval rohový kop, ktorý zahrával Marián Ferenc pred malé vápno, kde hľadal Jozefa Troppa, no krajný obranca Popradu neodhlavičkoval do priestoru brány.
     
    54
    Sedlák zahrával štandardku Popradu niekde spoza ľavej krajnej hranice vápna. Loptu namieril vzdialene na Galloviča, ktorý posunul ešte Maliňákovi, ale jeho prihrávka už z pravej strany neprešla pred bránu, keďže bola zblokovaná.
     
    53
    Milan Lukáč sa po pravej strane ihriska rútil do pokutového územia, hľadal na hornej hranici vápna Emila Lukáča, no popradský kapitán a stopér Bendík sa rýchlo vrátil a loptu teda odkopol do bezpečia.
     
    52
    Róbert Ujčík mal loptu na kopačke v šestnástke, no asi až príliš dlho čakal a následne si už na malom priestore nevypracoval priestor na zakončenie. Poprad potom získal roh, ktorý zahrával Ferenc, no bezpečne odhlavičkoval Capko.
     
    51
    Práve sme sa na štadióne v Poprade dozvedeli informáciu, že hlavnému rozhodcovi Trenčianskemu prišlo po prvom polčase nevoľno, a tak od 46. minúty vedie stretnutie Igor Kozák.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1046 divákov.
     
    49
    Do vápna s loptou zamieril celkom pekne Bendík, no potom sa tam trošku zamotal. Na pomoc mu prišiel Ujčík, získal loptu a hľadal spoluhráčov. Vybral si za pokutovým územím Sedláka, no tomu akosi lopta preskočila cez kopačku a následne už domáci nezakončovali.
     
    48
    Lukáš Kubus sa nikam s loptou na útočnej polovici neponáhľal. Radšej posunul na zadného hráča Troppa, ktorý následne v spolupráci s Janiglošom a Bendíkom rozohrali cez opačnú stranu.
     
    47
    Jozef Tropp vysúval po ľavej strane ihriska Mariána Ferenca, no napokon čiarový rozhodca posúdil, že tento center je už v ofsajdovej pozícii.
     
    46
    Po výmene strán začínajú výkopom futbalisti Slavoja Trebišov. Tí však kvôli nepresnej rozohrávke prišli okamžite o loptu, domáci získali autové vhadzovanie.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V úvodnom dejstve sme videli celkom pozoruhodný futbal, v ktorom dominovala lopta na kopačkách Popradčanov. Tí sa presadili dvakrát, keď v 34. minúte skóroval Maliňák a v 38. minúte ho napodobnil Kubus.
    Druhý polčas sa začne približne o 18:33.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Kubus pretlačil loptu cez Marvina na Maliňáka v otvorenom priestore pred pokutovým územím, no následne už trebišovský ďalší obranca Milan Lukáč odkopol loptu mimo nebezpečenstva.
     
    45+1
    Náhradný rozhodca ukazuje, že sa bude nadstavovať jedna minúta.
     
    44
    Dávid Gallovič fauloval na obrannej polovici Nikitu Gluškova. Trebišov sa ešte bude usilovať o nejaké ohrozenie brány, no cez popradskú defenzívu to pôjde naozaj ťažko.
     
    43
    Gallovič teraz vysunul prihrávkou na ľavú stranu Mariána Ferenca. Znovu pri ňom už bol pripravený Marvin, ktorý prihrávku popradského hráča zastavil.
     
    42
    Ferenc posunul nakrátko Ujčíkovi ku ľavej krajnej hranici šestnástky, Ujčík následne Ferencovi vrátil ku bránkovej čiare, no následná prihrávka už neprešla cez Doriana Marvina, ktorý účinne likvidoval loptu sklzom.
     
    41
    Trebišovský futbalista odchádza z ihriska s menšími ťažkosťami, akurát to rozbeháva za postrannou čiarou pri striedačkách. Mal by sa zapojiť onedlho do hry.
     
    40
    Jaroslav Capko spadol na útočnej polovici mimo pohybu lopty, pravdepodobne nepríjemne stúpil na trávnik, pretože okamžite sa hodil na zem. Hneď k nemu prichádza tímový lekár.
     
    38
    Poprad dal gól!
    Po štyroch minútach tu máme druhý presný zásah v sieti Popradu! Z pravej strany prišiel do šestnástky center od Filipa Palutku. Najprv to skôr vyzeralo tak, že zatiaľ stopercentný Marvin bezpečne loptu zlikviduje, no aj on teraz akosi pochybil, guľatý predmet mu uchmatol LUKÁŠ KUBUS, ktorý krásnou a tvrdou strelou zakončil ku ľavému hornému rohu!
     
    36
    Ujčík elegantnou pätičkou prenechal pred vápnom Palutkovi, ktorý následne ešte dozadu dával na Tomáša Sedláka. Ten vyslal prudkú prízemnú strelu, ktorá mierne natiahla Baráta, ale trebišovský brankár dokázal loptu pozorne vyraziť pred seba, kde už boli jeho spoluhráči.
     
    35
    Kubus s Ujčíkom v šestnástke bojovali o loptu proti Marvinovi, ktorého faulovali a Slavoj teda získal loptu po tomto útočnom zákroku Popradčanov.
     
    34
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! V priestore pri rohovej zástavke sa k lopte dostal Marián Ferenc, ktorý krásnym, chirurgicky presným centrom, našiel v malom vápne ERIKA MALIŇÁKA a ten už nemal problém hlavičkou zakončiť popri rukách brankára Baráta!
     
    32
    Zo štandardky sme nebezpečenstvo nevideli, po niekoľkých sekundách si však loptu za šestnástkou pripravil Lukáš Kubus, ktorého strela pravačkou však šla mimo brány.
     
    31
    Filip Palutka sa prebojoval cez jedného protihráča na útočnej polovici, následne však bol zastavený Gluškovom, ale Poprad získal štandardku, keďže to bol nedovolený zákrok.
     
    30
    Marián Ferenc následne zahrával štandardku Popradu, ktorá však nebezpečenstvo pre Slavoj neznamenala. Po chvíli sa ešte na pravej strane zmocnil lopty Gallovič, ktorý centrom v pokutovom území hľadal Kubusa, no ten sa napokon nedostal k hlavičke.
     
    29
    Marián Ferenc ťukol na útočnej polovici Troppovi, ten krátkym oblúčikom hľadal na útočnej polovici Erika Maliňáka, no lopta letela za postrannú čiaru.
     
    28
    V týchto chvíľach predviedol dobrý ťah na bránu Maliňák, ktorý šprintoval s loptou po ľavej strane, dobiehal ho Marvin. Napokon mu futbalista Slavoja loptu sklzom odobral až v pokutovom území.
     
    27
    Capko hľadal krátkym centrom na hornej hranici vápna Gluškova, no Bendík si účinne poradil s loptou a odhlavičkoval ju za postrannú čiaru.
     
    26
    Dávid Gallovič nepríjemne zasiahol Tomáša Krochtu v oblasti stredového kruhu. Futbalista Slavoja je však po krátkej chvíli strávenej na trávniku späť v hre.
     
    25
    Marián Ferenc zahrával rohový kop smerovaný k vzdialenejšej žrdi, na ktorý siahol brankár Barát rukou a lopta smerovala až za postrannú čiaru. Z nasledujúceho rohového kopu Sedlák nenašiel svojich spoluhráčov.
     
    24
    Teraz nastala veľmi podivuhodná situácia. Ujčík predlžoval hlavičku na hrot, kde bol Kubus, ktorý však stál v ofsajde. Lopty sa dotkol Marvin, ihneď na neho vybehol Kubus, ktorý už posúval Maliňákovi dopredu, no až v tej chvíli rozhodcovia prerušili popradskú akciu kvôli ofsajdu.
     
    23
    Emil Lukáč sa s loptou na obrannej polovici dostal tesne za postrannú čiaru, čo znamená aut pre Poprad. Trebišovčania potom získali loptu, no zaváňalo to nedovoleným zákrokom na Kubusa. Nepíska sa.
     
    22
    Spoza pokutového územia sa nerazantnou prízemnou strelou prezentoval Milan Lukáč. Brankár Huszárik nemal vôbec problém zakročiť proti tejto lopte, keďže si ju s istotou počkal a chytil do svojich rúk.
     
    21
    Dávid Gallovič sa dostal do vnútra pokutového územia, následne však k nemu pribehol Milan Lukáč, ktorý ho dokázal bezpečne telom odstaviť od lopty.
     
    20
    Napokon sa tak nestalo. Sedlákov center bezpečne zrazil jeden z trebišovských hráčov za postrannú čiaru. Domáci ostávajú na útočnej polovici.
     
    19
    Lukáš Kubus šiel po loptu na útočnej polovici, no nepekne ho zrazil k zemi Doriano Marvin. Hlavný rozhodca prisúdil štandardku Popradčanom, ktorí teraz môžu z tejto nebezpečnej pozície spoza ľavej krajnej hranice šestnástky prekvapiť.
     
    18
    Tréner Lajčák sa teraz veľmi vynervoval, keď zblízka videl nepodarenú výmenu lopty medzi svojimi zverencami. Hlavne sa vyventiloval na Mariánovi Ferencovi.
     
    17
    Marián Ferenc ukázal dobrý ťah na ľavej strane šestnástky, posunul si loptu na ľavú nohu a pred malým vápnom hľadal Kubusa, no všetko dokázal vyriešiť brankár Denis Barát.
     
    16
    Jozef Šimko chcel priamou loptou pred šestnástku vysunúť Milana Lukáča, no bola to naozaj pridlhá lopta, ktorú bezpečne do rúk lapil brankár Huszárik.
     
    15
    Loptu na ľavej strane získal Nikita Gluškov, ktorý sa dostal do pokutového územia a za hornou hranicou pekne našiel Jaroslava Capka, ktorého delovka z prvej letela vedľa ľavej žrde.
     
    14
    Marián Ferenc si spracoval loptu pár metrov za deliacou čiarou, chcel okamžite na stred posúvať Maliňákovi, no ten zbiehal do opačnej strane, a tak všetko vyriešil Marvin odkopom na útočnú polovicu.
     
    12
    Palutka hľadal na hrote Kubusa, ktorému loptu dokázal odobrať Marvin. Následne ju hráč Slavoja prihral brankárovi Barátovi, ktorý pochybil v prihrávke a našiel iba Ferenca za šestnástkou. Toho však stihol ešte účinne odzbrojiť Marvin, ktorý teda v týchto sekundách zlikvidoval dve možnosti Popradu o zakončenie.
     
    11
    Dávid Gallovič chcel po ľavej strane vysunúť Kubusa, ktorý mu tam celkom dobre šprintoval, no Milan Lukáč bol pri lopte skôr a následne ju pre svoj tím získal.
     
    10
    Tomáš Sedlák zahrával prvý rohový kop domáceho mužstva v tomto zápase. Hľadal Erika Maliňáka pri vzdialenejšej žrdi, no pred ním stihol ešte zapracovať Levický, ktorý nepustil popradského futbalistu ku koncovke.
     
    9
    Igor Dragula dokázal vymyslieť z ľavého kraja pokutového územia prihrávku pred malé vápno, kde mal Nikitu Gluškova, no pred ním bezpečne zasiahol Tropp, ktorý odkopol loptu za postrannú čiaru.
     
    8
    Lukáš Kubus sa pretláčal po ľavej strane, no napokon kľučkou neuspel proti Dorianovi Marvinovi. Tento futbalista okamžite rozohral do útoku, no Trebišovčania stratili loptu, Poprad začína z obrannej polovice.
     
    6
    Palutka posunul loptu pred šestnástkou na Dávida Galloviča, no jeho delovka smerovala len na protihráča. V následnom osobnom súboji fauloval Palutka futbalistu súpera a Trebišov odohrá loptu spoza vápna.
     
    5
    Lukáš Janigloš zastavil pred šestnástkou možno prvý pokus o útok hostí, keď likvidoval nepresnú prihrávku od Emila Lukáča. Potom loptu odohral Huszárik a Poprad šiel dopredu, kde však na Maliňákov center zasiahol len brankár Barát.
     
    4
    Erik Maliňák len tesne získal loptu na útočnej polovici, už zozadu na neho číhal Igor Dragula, no popradský futbalista si napokon dokázal s tým trebišovským poradiť a loptu odohrať.
     
    3
    Marián Ferenc zahrával prvú štandardku Popradu v tomto zápase, Trebišovčania zastavili loptu na hranici šestnástky, no po tom sa ešte k nej dostal Jozef Tropp, ktorého delovka však našla len pozorné ruky brankára Baráta.
     
    2
    Maliňák si na útočnej polovici nakrátko narazil s Ujčíkom, ktorý okamžite posúval na Lukáša Kubusa, no pre neho bola táto prihrávka pridlhá. Zastaviť ju následne dokázal Milan Lukáč.
     
    1
    K zahrávaniu úvodného výkopu sa dostali popradskí futbalisti, ktorí začínajú dnešný zápas z pravej strany do ľavej. Hneď sa snažia o prvý útok, ktorý však Ferencovym centrom okamžite skončil, keď lopta letela výrazne vysoko nad bránu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -3
    Príjemný podvečer všetkým fanúšikom futbalovej DoXXbet ligy! V Poprade je momentálne pekné počasie, vyhovujúce podmienky, teplota okolo 10 stupňov Celzia. O malú chvíľu hráči vybehnú na ihrisko. Domáci futbalisti odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch a hostia sa predstavia v žlto-modrej kombinácii. Ak ste len teraz pribehli, nezabudnite si pozorne prečítať úvodné zostavy.
     
    -5
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Huszárik – Bendík ("C"), Janigloš, J. Tropp, Sedlák, Palutka, M. Ferenc, Gallovič, Kubus, Ujčík, Maliňák
    Náhradníci: Pilát, Ondruš, Rams, T. Ferenc, Šuľa, Monka, Ilavský

    Slavoj Trebišov: Barát – Marvin, Capko ("C"), Gluškov, Dragula, M. Lukáč, E. Lukáč, Olah, Šimko, Krochta, Levický
    Náhradníci: Kouessabio, Čižmár, Vaňo, Šekel, Lorenzo

    Rozhodca: Trenčianský – Weiss, Perát.
     
    Pri obrazovkách srdečne vítam všetkých fanúšikov DoXXbet ligy! Dnes uvidíme pod Tatrami súboj 16. kola medzi domácim FK Poprad a hosťujúcim Slavojom Trebišov. Stretnutie sa začne o 17:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Od podvečerných hodín sa začne v popradskom národnom tréningovom centre súboj dvoch tímov zo spodnej časti tabuľky. Popradčania sa nachádzajú na nepostupovom siedmom mieste so ziskom 20 bodov. Z pätnástich zápasov vyhrali šesť, dvakrát remízovali a ostatne sedemkrát prehrali. Trebišovskí futbalisti sa usadili na samotnom dne tabuľky, kde momentálne hľadajú formu s dvanástimi získanými bodmi. Z rovnakého počtu 15 zápasov vyhrali tri, rovnako tri razy remízovali a deväťkrát podľahli súperovi.
    Čo sa týka efektivity streľby, tak na tom sú lepšie popradskí futbalisti, ktorí sa presadili dokopy 22-krát, zatiaľ čo Trebišovčania skórovali len desaťkrát v tejto sezóne.
    Z posledných troch zápasov vyhrali domáci jeden, ostatné dva prehrali. Hosťom sa v posledných troch zápasoch nepodarilo ani len remízovať.
    Poprad bol minulú sobotu sfúknutý zvolenskými futbalistami vonku 3:0, zatiaľ čo Slavoj doma podľahol Moldave nad Bodvou tesne 2:3.

    Favoritom v tomto zápase by mal byť Poprad. Takto to vidia stávkové kancelárie, ktoré s týmto faktom súhlasia kurzom pohybujúcim sa okolo 1.45. Na výhru hostí je kurz vyšší, približne 6.50. Ak si myslíte, že sa body budú deliť, tak je pre vás pripravený kurz okolo 3.80.

    Zápas sa teda začína tridsať minút po piatej, Onlajny.eu vám ako jediné prinášajú on-line prenos, v ktorom vám zo zápasu prinesú všetko podstatné. Želám vám ešte príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím Slavoj Trebišov. Viac informácií tu.

    Góly: 34. Maliňák, 38. Kubus, 62. Kubus, 87. Kubus


    FK Poprad: Huszárik – Bendík ("C"), Janigloš, J. Tropp, Sedlák, Palutka, M. Ferenc, Gallovič, Kubus, Ujčík, Maliňák
    Náhradníci: Pilát, Ondruš, Rams, T. Ferenc, Šuľa, Monka, Ilavský

    Slavoj Trebišov: Barát – Marvin, Capko ("C"), Gluškov, Dragula, M. Lukáč, E. Lukáč, Olah, Šimko, Krochta, Levický
    Náhradníci: Kouessabio, Čižmár, Vaňo, Shekel, Lorenzo

    Rozhodca: Trenčianský (46. Kozák) – Weiss, Perát

    Diváci: 1046