Jekaterinburg – Novokuzneck 2:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Ufa – D. Moskva 2:4 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Chabarovsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Togliatti 3:0 (kon.)
Čerepovec – Nižnekamsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Novgorod – Dinamo Minsk 1:2 (po pr.) | Helsinki – Viťaz 3:4 (kon.)
Petrohrad – Vladivostok 4:3 (kon.) | Riga – A. Mytišči 4:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Atlant Mytišči
Utorok 23.09.2014, 18:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    NĚMEC - 4:2
     
    47:49
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia sa ale po vhadzovaní dostali dopredu a dorážkou znižuje opäť na rozdiel dvoch gólov ONDŘEJ NĚMEC.
    Asistencia: Sergej Šmeľov.
    HOSSA - 4:1
     
    47:19
    Dinamo Riga dalo gól!
    Situácia spočiatku zahraná dosť na náhodu, domácim sa nedarilo skrotiť puk a presilovkový útok po ľavom krídle, kde si ho mohli poľahky prihrať, takmer celkom pokazili. K odrazenému puku sa ale napokon na ľavom kruhu dostal Sčastlivý, oklamal Engrena náprahom a potom poslal puk cez os – MARCEL HOSSA delovkou na protipohyb využíva presilovku.
    Asistencie: Piotr Sčastlivý a Charles Genoway.
    JURČINA - 3:1
     
    39:53
    Dinamo Riga dalo gól!
    Veľký úsmev na tvári MILANA JURČINU. Po odsedení trestu sa dostal na ľad, jeho spoluhráči práve získali puk, Upitis dokonca mal čas ho pred prihrávkou dôkladne premiešať, Lipták bol na útočnej polovici totálne zabudnutý. Vo veľkej pohodičke si to teda hodil na nájazd, mal dosť času a pokoja, strelou z jednej nohy zvyšuje na 3:1.
    Asistencia: Juris Upitis.
    SKVORCOVS - 2:1
     
    24:31
    Dinamo Riga dalo gól!
    Saulietis napádal síce Rukavišnikova neúspešne – ale ten po ráznej kľučke, ktorou sa ho chcel zbaviť prišiel o puk – a venoval ho rovno na GUNARSA SKVORCOVSA, ktorý bol tak na tri kroky od brány v ideálnej pozícii a nedal Engrenovi šancu!
    Bez asistencie.
    DARZINŠ - 1:1
     
    15:10
    Dinamo Riga dalo gól!
    Krisjanis Redlihs na modrej premiešal puk a poslal za ľavý kruh, LAURIS DARZINŠ si puk tiež trochu pripravil a zasadil krásnu strelu do vinkla.
    Asistencie: Krisjanis Redlihs a Oskars Cibulskis.
    RADULOV - 0:1
     
    01:16
    Atlant Mytišči dál gól!
    Tak to je teda úvod ako hrom! Hádam aj prvá strela, a ani nie poriadna strela, a hostia vyhrávajú! Gluchov dostal prihrávku rovno na modrú čiaru, mal pri sebe hráča, tak ju zadovkou takou otočkou posunul na druhú. IGOR RADULOV si puk ani nedokázal poriadne spracovať na strelu, len ho posunul k bráne a keďže Sedláček práveže nejakú strelu čakal, puk po ľade dokĺzal až do jeho brány...
    Asistencie: Michail Gluchov a Jaroslav Dyblenko.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 16. Darzinš (K. Redlihs, Cibulskis), 25. Skvorcovs, 40. Jurčina (Upitis), 48. Hossa (Sčastlivý, Genoway) – 2. Radulov (Gluchov, Dyblenko), 48. Němec (Šmeľov)


    HC Dinamo Riga: Sedláček (Masalskis) – K. Redlihs, Cibulskis, Genoway, Pujacs (C), Sotnieks, Jurčina, Augstkalns – Darzinš, Videll, M. Redlihs – Hossa, Sčastlivij, Meija – Bukarts, Džerinš, Indrašis – Saulietis, Upitis, Skvorcovs.
    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Gilroy, Dyblenko, Novopašin, Němec, Ťuľapkin, Rukavišnikov, Baldajev, Malevič – Engqvist, Černov, Šmeljov, Radulov, Taratuchin, Gluchov, Leščenko, Kolcov, Jašin, Kozlov, Levickij, Kadejkin

    Rozhodca: Ščenyjov, Olenin – Metalnikov, Sirotkin