Bayern – Brémy 5:2 (kon.) | Hertha – Braunschweig 2:0 (kon.) | Hoffenheim – Frankfurt 0:0 (kon.)
Mainz – Norimberk 2:0 (kon.) | Wolfsburg – Freiburg 2:2 (kon.) | Leverkusen – Dortmund 2:2 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
2:2 (1:0)
SC Freiburg
Sobota 26.04.2014, 15:30 • Volkswagen Arena • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    83
    Freiburg dal gól!
    Günter vysunul krížnou prihrávkou na ľavej strane striedajúceho MARCA TERRAZZINA, ktorý obišiel Träscha a z ostrého uhla dokázal prestreliť domáceho brankára, čím si otvára svoj strelecký účet v tejto sezóne a vyrovnáva na 2:2. Asistencia: Christian Günter.
     
    70
    VfL Wolfsburg dal gól!
    Vierinha posunul loptu zo stredu na pravú stranu Träschovi, ktorý nabral rýchlosť a poslal pekný prízemný center do vápna, kde Fernandes nedokázal odzbrojiť IVANA PERIŠIČA. Ten z tesnej blízkosti zakončoval do odkrytej brány a svojím druhým gólom v dnešnom zápase posiela domácich do vedenia 2:1. Asistencia: Christian Träsch.
     
    61
    Freiburg dal gól!
    Darida posunul loptu ADMIROVI MEHMEDIMU, ktorý sa na ľavej strane dokázal uvoľniť a spoza Christiana Träscha vypálil k bližšej žrdi, kde síce stál Max Grün, ale lopte v ceste do brány nezabránil a hosťujúci útočník svojím dvanástym presným zásahom v tomto ročníku vyrovnáva na 1:1. Asistencia: Vladimír Darida.
     
    3
    VfL Wolfsburg dal gól!
    Domáci zahrávali voľný kop po Krmašovom faule na de Bruyneho. Loptu z voľného kopu poslal do vápna ľavačkou Ricardo Rodríguez a hoci Naldo na jeho center vyskočiť nedokázal, IVAN PERIŠIČ už áno a svojím ôsmym gólom v sezóne otvára skóre dnešného stretnutia. Asistencia: Ricardo Rodríguez.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 3. Perišič, 70. Perišič – 61. Mehmedi, 83. Terrazzino

    Karty:   41. Bruyne (WOL), 70. Perišič (WOL) – 3. Krmaš (FRE), 88. Terrazzino (FRE)


    VfL Wolfsburg: M. Grün – Naldo, R. Rodriguez, R. Knoche, J. Polák, I. Perišić, C. Träsch, S. Medojević, K. De Bruyne, M. Arnold, I. Olić
    Náhradníci: P. Ochs, M. Schäfer, T. Klose, D. Caligiuri, Vieirinha, P. Drewes, P. Seguin

    SC Freiburg: O. Baumann - P. Krmaš, M. Ginter, C. Günter, K. Guédé, G. Fernandes, J. Schuster, J. Schmid, V. Darida, S. Kerk, A. Mehmedi
    Náhradníci: V. Hedenstad, A. Schwolow, M. Terrazzino, N. Höfler, S. Freis, I. Höhn, M. Philipp

    Rozhodca: D. Aytekin – B. Brand, M. Achmüller