Southampton – Everton 2:0 (kon.) | Fulham – Hull City 2:2 (kon.) | Stoke City – Tottenham 0:1 (kon.)
Swansea – Aston Villa 4:1 (kon.) | West Bromwich – West Ham 1:0 (kon.) | Manchester United – Norwich 4:0 (kon.)
koniec
Manchester United
4:0 (1:0)
Norwich City
Sobota 26.04.2014, 18:30 • Old Trafford (Manchester) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    73
    Manchester United dal gól!
    Red Devils sa už futbalom bavia a naďalej sypú soľ do krvácajúcej rany Kanárikov. Ashley Young na ľavej strane uvoľnil Patrica Evru, ktorý mal dostatok priestoru na presný center, čo aj využil. Na zadnej žrdi našiel Antonia Valenciu, ktorý koníčkom pálil pred bránku. Tam sa najlepšie zorientoval JUAN MATA, ktorý hlavičkou doklepáva do odkrytej bránky. Španielskemu technikovi stačilo na strelenie dvoch gólov trinásť minút!
     
    63
    Manchester United dal gól!
    Červení Diabli koncertujú i naďalej a Neil Adams už pôsobí značne rezignovaným dojmom. Patrice Evra na ľavej strane uvoľnil Rooneyho, ktorý z hranice šestnástky vyprášil Ruddyho rukavice. Ten dokázal jeho jedovku vyraziť do strany, kde však operoval iba Antonio Valencia, ktorý prihrával pod seba na Phila Jonesa. Anglický obranca posielal do šestnástky prudký strielaný center, ktorý na hranici malého vápna za Ruddyho usmernil JUAN MATA. Tomu tak na skórovanie stačili tri minútky. Gólman hostí bol tentokrát už bez šance na reakciu.
     
    48
    Manchester United dal gól!
    Norwich City si v druhom polčase takmer nesiahol na loptu a razom prehráva už o dva góly. Situácia začala Carrickovou rozohrávkou na polovici ihriska. K lopte sa následne dostal Shinji Kagawa, ktorý prihrával doľava na neobsadeného WAYNA ROONEYHO. Ten si loptu naviedol na os ihriska a z vyše dvadsiatich metrov vystrelil absolútne dokonale. Lopta sa po odraze od ľavej žrde trepotala v sieti. John Ruddy bol bez nároku na zákrok a Wazza tak druhým gólom zdvojnásobuje vedenie Devils!
     
    41
    Manchester United dal gól!
    Zodpovednosť na seba zobral anglický univerzálny zakončovateľ WAYNE ROONEY, ktorý nedal Ruddymu šancu. Loptu poslal presne k ľavej žrdi, zatiaľčo hosťujúci gólman šiel po svojej pravej ruke. Red Devils sa tak dstávajú do zaslúženého vedenia!

    Erik Farkaš

    Góly: 41. Rooney (pen.), 48. Rooney(Kagawa), 63. Mata(Jones), 73. Mata(Valencia)

    Karty:   65. Evra (MU) – 29. Howson (NRW)


    Manchester United: De Gea – P. Jones, Vidič (C), Ferdinand, Evra – Carrick, Cleverley – Valencia, Kagawa, Welbeck – Rooney
    Náhradníci: Lindegaard – Mata, Smalling, Chicharito, Nani, A. Young, D. Fletcher
    Manažér: Ryan Giggs (WAL)

    Norwich City: Ruddy – Whittaker, Martin (C), M. Turner, M. Olsson – Fer, B. Johnson – Snodgrass, Howson, Redmond – van Wolfswinkel
    Náhradníci: Bunn – Hooper, J. Gutiérrez, Elmander, E. Bennett, Tettey, J. Murphy
    Manažér: Neil Adams (ENG)

    Rozhodca: Lee Probert – R. Ganfield, M. McDonough – N. Swarbrick