Hamburger – Frankfurt 1:1 (kon.) | Hannover – Leverkusen 1:1 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 1:2 (kon.)
Schalke – Hoffenheim 4:0 (kon.) | Stuttgart – Braunschweig 2:2 (kon.) | Wolfsburg – Bayern 1:6 (kon.)
Norimberk – Brémy 0:2 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
1:6 (1:1)
Bayern Mníchov
Sobota 08.03.2014, 15:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    80
    Bayern dal gól! Priznám sa, že mi začína byť Wolfsburg poriadne ľúto. Bavori sa už bavia hrou a krásnymi akciami tešia svojich fanúšikov, naopak zarmucujú domáce tribúny. Po vysunutí Thiaga si Muller všimol na zadnej tyči čakajúceho MANDŽUKIČA, ktorému prihral pred otvorenú kuchyňu, útočník hostí nemohol z takejto pozície nedať!
     
    78
    Bayern dal gól! Bavori zasadili do rakvy Wolfsburgu piaty klinec! Arjen Robben sa na ľavej strane zbavil svojho strážcu, po fantastickom uvoľnení našiel svojim centrom ľavačkou na zadnej tyči úplne voľného THOMASA MULLERA, ktorému už zakončenie do poloprázdnej brány nerobilo problémy. Nemeckú ofenzívy hráč tak dokonal hetrik.
     
    71
    Bayern dal gól! Dlho vyrovnané stretnutia sa v posledných minútach zmenilo na exhibíciu Bayernu, ktorý vyhráva vo Wolfsburgu už rozdielom triedy. Muller vysunul do samostatného nájazad Arjena Robbena, ktorý nezakončoval, pohral sa s celou domácou obranou aj Begnaliom, prihral ešte na RIBERYHO, ktorý aj so šťastím poslal pretlačil loptu do siete!
     
    67
    Bayern dal gól! Dovolím si tvrdiť, že o osude tohto stretnutia je už rozhodnuté! Prišiel, videl a skoroval. Asi tak by sa dal charakterizovať krátky pobyt MANDŽUKIČA na hracej ploche. Chorvátsky útočník dostal prihrávku do pokutového územia z pravého krídla od Rafinhu a prízemnou strelou k ľavej tyči prekonal Begnalia!
     
    63
    Bayern dal gól! Bavori dokázali svoj stupňujúci tlak korunovať presným zásahom, vďaka ktorému sa po prvý raz v zápase dostávajú do vedenia! Svoj fantastický prehľad v hre a výnimočný cit pre prihrávku ukázal striedajúci Thiago Alcantara, ktorý krásnou prihrávkou vysunul do samostatného nájazdu THOMASA MULLERA. Ten nasadil Begnaliovi v súboji zoči-voči hokejový blafák a bez problémov zasunul loptu do opustenej domácej svätyne!
     
    26
    Bayern dal gól! Práve z rohového kopu a dokázal Bayern dostať k vyrovnávajúcemu zásahu. Na Kroosov center si naskočil Dante, ktorého hlavičku zachytil na bránkovej čiare Ochs, pravý obranca domácich zasiahol za svojho brankára po druhý raz aj pri dorážke Alabu, no THOMASA MULLERA už nedokázal zastaviť ani on, ani brankár Begnalio!
     
    17
    VfL Wolfsburg dal gól! Domáce tribúny jasajú, Vlci sa dostávajú z ničoho nič do vedenia. Ich presný zásah prišiel ako blesk z jasného neba. Kevin de Bruyne našiel svojim centrom v pokutovom území na zadnej tyči NALDA, ktorý bol dôraznejší ako Alaba, pretlačil sa k lopte a zakončením pravou nohou prekonal Neuera!

    Michal Bakoš

    Góly: 17. Naldo – 26. Thomas Muller, 63. Thomas Muller, 67. Mario Mandžukič, 71. Ribery, 78. Thomas Muller, 80. Mario Mandžukič

    Karty:   58. Medojevič (WOL)


    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Ochs, Naldo, Knoche, Rodríguez – Caligiuri, Arnold, de Bruyne, Medojević, Perišić – Dost.
    Náhradníci: Grün – Schäfer, Klose, Malanda, Polák, Olić, Kutschke.

    Bayern Mníchov: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba – Robben, Shaqiri, Lahm (C), Kroos, Ribéry – T. Müller.
    Náhradníci: Starke – van Buyten, Alcântara, Martínez, Schweinsteiger, Mandžukić, C. Pizarro.

    Rozhodca: Welz – Foltyn, Thomsen