Hamburger – Frankfurt 1:1 (kon.) | Hannover – Leverkusen 1:1 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 1:2 (kon.)
Schalke – Hoffenheim 4:0 (kon.) | Stuttgart – Braunschweig 2:2 (kon.) | Wolfsburg – Bayern 1:6 (kon.)
Norimberk – Brémy 0:2 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
1:6 (1:1)
Bayern Mníchov
Sobota 08.03.2014, 15:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Hlavný rozhodca veľmi citlivo ukonči stretnutie bez nadstaveného času, ktorý by bol za tohto stavu zbytočný. Bavori sa opät tešia z vysokánskeho víťazstva, ktoré sa síce nerodilo ľahko, no bolo absolútne zaslúžené. Domáci si za svoj dnešný výkon zaslúžia obrovské absolutórium, na všetky tímy Bundesligy by to asi stačilo, Bavori sú momentálne niekde úplne inde, hrajú si vlastne svoju vlastnú súťaž. Ja sa s vami pre dnes lúčim, pekný zvyšok soboty prajem. (17:21:58)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    V čase, kedy sa chýli riadna hracia doba ku svojmu koncu ešte ukryl loptu do svojho náručia Begnalio pred Robbenom.
     
    89
    Ďalšia prienikovú prihrávka v podaní hosťujúceho tímu, tentoraz sa však hráči Bayernu vytlačili z nebezpečného územia sami.
     
    87
    Centrovanú loptu z ľavej strany Neuer s prehľadom stiahol do svojej moci.
     
    85
    Posledné striedanie domáceho tímu. Ihrisko opustil de Bruyne, ktorého nahradil Malanda. Obaja tréneri dnes vyčerpali všetky možnosti na striedanie.
     
    84
    Medojevič si riešil svoju frustráciu na Mandžukinčovi, do ktorého tvrdo vrazil. Môže byť rád, že nedostal žlté napomenutie.
     
    83
    Pri lopte sú hráči Bayernu Mníchov, ktorí chcú dohrať záver stretnutia v pokoji a hlavne bez zbytočných súbojov, z ktorých by mohli vyplývať zranenia.
     
    81
    Pri pohľade na výsledok to vyzerá ako jednoznačná záležitosť, no dlho to bola vyrovnaná partia. Potom, čo sa Bayern dostal do vedenia však totálne ovládol zápas, zobral jeho opraty pevne do rúk a so súperom si začal robiť, čo sa mu zachcelo.
     
    80
    A stretnutie sa skončilo desať minút pred koncom riadneho hracieho času aj pre Caliguriho, ktorého nahradil do záverečnej fázy stretnutia Schafer.
     
    80
    V slede presných zásahov Bavorov sme Vám zabudli oznámiť, že domáci tréner ešte pred šiestym zásahom dva krát prestiredal. Arnolda nahradil na hracej ploche Polák.
     
    80
    Bayern dal gól! Priznám sa, že mi začína byť Wolfsburg poriadne ľúto. Bavori sa už bavia hrou a krásnymi akciami tešia svojich fanúšikov, naopak zarmucujú domáce tribúny. Po vysunutí Thiaga si Muller všimol na zadnej tyči čakajúceho MANDŽUKIČA, ktorému prihral pred otvorenú kuchyňu, útočník hostí nemohol z takejto pozície nedať!
     
    78
    Bayern dal gól! Bavori zasadili do rakvy Wolfsburgu piaty klinec! Arjen Robben sa na ľavej strane zbavil svojho strážcu, po fantastickom uvoľnení našiel svojim centrom ľavačkou na zadnej tyči úplne voľného THOMASA MULLERA, ktorému už zakončenie do poloprázdnej brány nerobilo problémy. Nemeckú ofenzívy hráč tak dokonal hetrik.
     
    76
    Domáci sa napokon dostali do zakončenia. Zakončenie Caligiuriho pravačkou sa však medzi tri tyče nevošlo, lopta skončila nad bránou.
     
    73
    Svoje umenie nám naplno deklaroval aj Manuel Neuer. Ivan Perišič našiel na malom vápne prihrávkou Dosta, ktorého však fantastickým spôsobom vychytal nemecký reprezentačný brankár číslo jeden.
     
    71
    Bayern dal gól! Dlho vyrovnané stretnutia sa v posledných minútach zmenilo na exhibíciu Bayernu, ktorý vyhráva vo Wolfsburgu už rozdielom triedy. Muller vysunul do samostatného nájazad Arjena Robbena, ktorý nezakončoval, pohral sa s celou domácou obranou aj Begnaliom, prihral ešte na RIBERYHO, ktorý aj so šťastím poslal pretlačil loptu do siete!
     
    70
    Stretnutie, samozrejme, stratilo na tempe. Bayern v pokoji kombinuje a s prehľadom kontroluje priebeh zápasu. Domáci sú bezradní.
     
    68
    Hostí čaká cez týždeň odvetný duel osemfinále Ligy majstrov proti Arsenalu. Pep Guardilo sa tak rozhodol posledné striedanie využiť na pošetrenie jedného zo svojich kľučových hráčov, kapitána Lahma, ktorého na záverečných niečo viac ako dvadsať minút nahradil Martinézom.
     
    67
    Bayern dal gól! Dovolím si tvrdiť, že o osude tohto stretnutia je už rozhodnuté! Prišiel, videl a skoroval. Asi tak by sa dal charakterizovať krátky pobyt MANDŽUKIČA na hracej ploche. Chorvátsky útočník dostal prihrávku do pokutového územia z pravého krídla od Rafinhu a prízemnou strelou k ľavej tyči prekonal Begnalia!

    Michal Bakoš

    Góly: 17. Naldo – 26. Thomas Muller, 63. Thomas Muller, 67. Mario Mandžukič, 71. Ribery, 78. Thomas Muller, 80. Mario Mandžukič

    Karty:   58. Medojevič (WOL)


    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Ochs, Naldo, Knoche, Rodríguez – Caligiuri, Arnold, de Bruyne, Medojević, Perišić – Dost.
    Náhradníci: Grün – Schäfer, Klose, Malanda, Polák, Olić, Kutschke.

    Bayern Mníchov: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba – Robben, Shaqiri, Lahm (C), Kroos, Ribéry – T. Müller.
    Náhradníci: Starke – van Buyten, Alcântara, Martínez, Schweinsteiger, Mandžukić, C. Pizarro.

    Rozhodca: Welz – Foltyn, Thomsen