Valladolid – Barcelona 1:0 (kon.) | Real Betis – Getafe 2:0 (kon.) | Vigo – Atlético Madrid 0:2 (kon.)
Granada – Villarreal 2:0 (kon.)
koniec
Granada CF
2:0 (2:0)
Villarreal CF
Sobota 08.03.2014, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Granada si poradila s Villarrealom 2:0 a teší sa z plného bodového zisku sa pre dnes s vami lúčim, prajem dobrú noc. (23:49:14)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Nyom výborne vyviezol loptu popri pravej postrannej čiare, vybojoval daj autové vhadzovanie. Granada pravdepodobne dohrá toto stretnutie na súperovej polovici.
     
    90+2
    Hlavičkové zakončenie bolo síce z ofsajdu, hra však prerušená nebola. Fernandéz zasahovať nemusel, lopta skončila nad jeho svätyňou. Už len sekundy delia domáceho brankára od čistého konta.
     
    90+1
    Cani teraz celkom správne reklamoval ruku protihráča, po ktorej majú hostia k dispozícii ešte priamy voľný kop z ľavej strany ihriska.
     
    90
    Riadna hracia doba práve vypršala, nad jej rámec sa nadstavili tri minúty.
     
    89
    Villarrealu už naozaj neostáva veľa času, dnešný výkon si hráči Žltej ponorky určite nedajú za klobúk. Už len zázrak by im mohol z dnešného stretnutia zabezpečiť bodový zisk.
     
    88
    Cani si všimol, že sa mu rozbieha Uche, trošku to však prehnal s razanciou a svojmu spoluhráčovi adresoval pridlhú prihrávku. Okamžite sa mu za ňu ospravedlnil.
     
    87
    Benitéz je však už plne v poriadku a pri postrannej čiare sa hlási o možnosť vstúpiť na ihrisko.
     
    86
    Po tvrdom, vzdušnom súboji s Gabrielom ťažko dopadol na zem striedajúci Benitéz, ktorý potrebuje okamžitú lekársku opateru.
     
    84
    Aj tretia hviezda tohto stretnutia a pravdepodobne najlepší hráč dnešného zápasu Riki opúšťa ihrisko a do záveru stretnutia púšťa aj Fulquiera. Obaja tréneri využili všetky možnosti na striedania.
     
    83
    Pri štandardnej situácii sa rozhodli hráči v žltých dresoch pre signál, ktorý im nie príliš vyšiel. Pri lopte však ešte chvíľu ostali.
     
    82
    Domáci priaznivci a taktiež samotný Itura ostali veľmi prekvapený z verdiktu hlavného rozhodcu, ktorý potrestal domáceho záložníka žltou kartou.
     
    81
    Zaslúžený potlesk od domácich fanúšikov si vychutnáva Brahimi, ktorý odviedol dnes svoju prácu na stodvadsať percent a do hry púšťa Benitéza.
     
    80
    Po Nyomovom odkope poslal Pantic k zemi Rika, zatiaľ, čo domáci hráč ostáva ležať na zemi sme svedkami striedania Granady.
     
    79
    Alžírsky krídelník Brahimi hrá dnes veľmi dobre, po ľavej strane tam lieta hore-dole, výborný je nielen v ofenzíve, ale stíha si znamenite plniť aj povinnosti v obrane.
     
    78
    Villarreal sa veľmi rýchlo dokázal dostať späť k lopte, podarí sa hosťom, ktorí majú k dispozícii ešte zhruba pätnásť minút hracieho času, niečo vymyslieť !
     
    77
    Angulo pekne vyviezol loptu zo svojej vlastnej polovice, v jeho akcii pokračoval Brahimi, ktorý sa nedokázal presadiť individuálnym spôsobom.

    Michal Bakoš

    Góly: 23. Fran Rico, 33. El Arabi

    Karty:   25. Riki (GRA), 65. Brahimi (GRA), 82. Itura (GRA) – 46. Gabriel (VIL)


    Granada CF: R. Fernández – Nyom, Angulo, Coeff, Murillo – F. Rico, Recio, Iturra – Brahimi, El Arabi, Riki.
    Náhradníci: Karnezis – Foulquier, Benítez, Buonanotte, Pereira, Fatau, Martínez Olmedo.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, J. Costa, Paulista, Pina – Trigueros, Ó. Torres, B. Soriano, M. Gómez – Uche, Jonathan Pereira.
    Náhradníci: Juan Carlos – Jokić, Musacchio, Pantić, Perbet, G. dos Santos.