West Bromwich – Manchester United 0:3 (kon.) | Cardiff – Fulham 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Southampton 0:1 (kon.)
Norwich – Stoke City 1:1 (kon.) | Chelsea – Tottenham 4:0 (kon.)
koniec
Chelsea FC
4:0 (0:0)
Tottenham Hotspur
Sobota 08.03.2014, 18:30 • Stamford Bridge (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90
    Chelsea dala gól!
    Tottenham sa však nezahráva iba so svojou cťou, ale i priazňou svojich priaznivcov. Toto je už hanebné a zabudnutia hodné. Lloris rozohrával na Walkera, ktorý však šaškoval a riešil situáciu okolo seba. Na túto prihrávku tak zareagoval neskoro a hlavou ju posielal iba na Llorisa. Nevšimol si však, že pred ním operoval DEMBA BA, ktorý poľahky obišiel i Llorisa a štvrtý klinec zabíja do prázdnej bránky.
     
    88
    Chelsea dala gól!
    Blues si naďalej pochutnávajú na Kohútoch na víne. Po prvýkrát sa nám výraznejšie predviedol i Oscar, ktorý z pravej strany prihrával na DEMBU BA. Pred ním síce ešte zasahoval Sandro, ale loptu nedokázal odohrať preč. Senegalský zakončovateľ si loptu prebral a z hranice malého vápna prestrelil bezradného Llorisa, ktorému prešla lopta pomedzi nohy.
     
    60
    Chelsea dala gól!
    Pri neúčasti Franka Lamparda zodpovednosť na seba prebral EDEN HAZARD, ktorý dokázal na Llorisa vyzrieť. Francúzsky gólman šiel po svojej pravej strane, no Belgičan pálil do stredu bránky, kam nedosiahli ani Hugove nohy. Už po hodine hry tak môže byť rozhodnuté.
     
    56
    Chelsea dala gól!
    Teraz sa však José Mourinho už radovať môže! Vďačiť môže nielen svojmu strelcovi, ale predovšetkým Janovi Vertonghenovi, ktorý vymyslel priam barcelonsku prihrávku. Pri rozohrávke totiž podkĺzol a v páde ideálne namazal pred vlastnú šestnástku, kde sa ocitol osamotený SAMIUEL ETO´O. Ten mal dostatok času i priestoru na vniknutie do vápna a obstrelenie bezmocného Llorisa. Chelsea opäť ukazuje svoju taktickú vyzretosť.

    Erik Farkaš

    Góly: 56. Eto´o, 60. Hazard (pen.), 88. Ba, 90. Ba

    Karty:   40. Lampard (CHE), 86. Azpilicueta (CHE) – 9. Bentaleb (TOT), 53. Naughton (TOT), 54. Sandro (TOT)   59. Kaboul (TOT)


    Chelsea FC: Čech – Ivanović, Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Ramires, Matić, Schürrle, Lampard, Hazard – Eto´o
    Náhradníci: Schwarzer – Kalas, Oscar, Mikel, Willian, Ba, Salah

    Tottenham Hotspur: Lloris – Naughton, Dawson (C), Kaboul, Vertonghen – Walker, Bentaleb, Lennon, Sandro, Sigurdsson – Adebayor
    Náhradníci: Friedel – Fryers, Paulinho, Townsend, Chadli, Soldado, Kane

    Rozhodca: Michael Oliver – J. Brooks, A. Garratt – C. Foy