West Bromwich – Manchester United 0:3 (kon.) | Cardiff – Fulham 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Southampton 0:1 (kon.)
Norwich – Stoke City 1:1 (kon.) | Chelsea – Tottenham 4:0 (kon.)
koniec
Chelsea FC
4:0 (0:0)
Tottenham Hotspur
Sobota 08.03.2014, 18:30 • Stamford Bridge (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    86
    César Azpilicueta si tridsať metrov od bránky pomáhal zbytočným faulom, za ktorý videl ešte zbytočnejšiu žltú kartu. Oliverov kartový mariáš pokračuje.
     
    59
    No a už môže byť po zápase! Hazard prihrával z ľavej strany na Samuela Eto´oa, ktorého v poslednej chvíli postrčil Younés Kaboul. Kamurunčanova koncovka sa tak nekonala, ale ako satisfakcia bude nasledovať pokutový kop. Francúzsky stopér sa navyše porúča z hracej plochy!
     
    54
    No a krátko na to ho nasledoval i kolega Sandro, ktorý na polovici ihriska zozadu zastavil unikajúceho Ivanoviča. Po dvoch dohovoroch tak došlo i k činom.
     
    53
    Chelsea sa po rohovom kope nepresadila, ale z druhého sledu ešte útočil Eden Hazard, ktorého podrazil Kyle Naughton. Od Olivera to má za žltú.
     
    40
    Bitkár Sandro ochutnal vlastnú medicínku, keď ho na polovici ihriska zozadu zložil Frank Lampard. Rozhodca Oliver mu ukázal žltú kartu, ktorú Frankie príjme.
     
    9
    Samuel Eto´o bol na polovici ihriska „seknutý" Bentalebom a Michael Oliver bol prinútený po prvýkrát tasiť. Londýnske derby nám začína pekne zostra.

    Erik Farkaš

    Góly: 56. Eto´o, 60. Hazard (pen.), 88. Ba, 90. Ba

    Karty:   40. Lampard (CHE), 86. Azpilicueta (CHE) – 9. Bentaleb (TOT), 53. Naughton (TOT), 54. Sandro (TOT)   59. Kaboul (TOT)


    Chelsea FC: Čech – Ivanović, Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Ramires, Matić, Schürrle, Lampard, Hazard – Eto´o
    Náhradníci: Schwarzer – Kalas, Oscar, Mikel, Willian, Ba, Salah

    Tottenham Hotspur: Lloris – Naughton, Dawson (C), Kaboul, Vertonghen – Walker, Bentaleb, Lennon, Sandro, Sigurdsson – Adebayor
    Náhradníci: Friedel – Fryers, Paulinho, Townsend, Chadli, Soldado, Kane

    Rozhodca: Michael Oliver – J. Brooks, A. Garratt – C. Foy