Omsk – Riga 5:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Lev 1:4 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 2:5 (kon.)
Jekaterinburg – HC Slovan 8:1 (kon.) | D. Moskva – Chabarovsk 5:4 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 4:3 (2:1 po s.n.)
Novgorod – Novokuzneck 5:0 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 5:1 (kon.) | Petrohrad – Nižnekamsk 2:1 (kon.)
Dinamo Minsk – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Doneck – Ufa 4:2 (kon.) | Záhreb – Čeljabinsk 4:5 (4:5 po s.n.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Metallurg Novokuzneck
Nedeľa 24.11.2013, 14:00 • Nagorny complex, Nižnij Novgorod (Rusko) • KHL
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej dvadsaťminútovke zabrali hráči Novokuznecka naplno, no napokon nedokázali využiť ani svoje presilové hry a gólmana Gelašviliho v tomto zápase jednoducho neprekonali. Počas tretej tretiny inkasoval svoj druhý gól hosťujúci brankár Sorokin, ktorý nemal po delovke od Galuzina žiadnu šancu.

    Domáci Nižnij Novgorod si teda do tabuľky pripisuje jasné tri body, zatiaľčo hosťujúci Novokuzneck ostáva stále bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:16:35)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Aj hokejisti Torpeda Nižnij Novgorod hrajú už v plnom počte a vyzerá to tak, že gólman Gelašvili si v dnešnom zápase udrží už čisté konto. Novokuzneck sa však stále snaží niečo vymyslieť.
     
    59:15
    Domáci Potapov sa dostal do skvelej gólovej šance v oslabení, no jeho nedôrazné bekhendové zakončenie napokon minulo priestor novokuzneckej brány.
     
    58:39
    Od modrej nekompromisne pálil Giroux, no gólman Gelašvili bol v strehu a puk bez problémov zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    58:06
    Hokejisti Novokuznecka hrajú už v plnom počte a začala sa teda ich presilová hra. Uvidíme, či sa im podarí prekonať gólmana Gelašviliho aspoň raz.
     
    57:32
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť domáci obranca Valentenko.
     
    57:19
    Wolski sa dostal do dobrej šance na ľavom kruhu, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa hosťujúcej brány. Gólman Sorokin teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    56:54
    Domáci Galuzin nahodil puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostali len pozorní hosťujúci obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    56:01
    Domáce Torpedo si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Ansel Galimov.
     
    55:31
    Hosťujúci Vyglazov ostal ležať na ľade v strednom pásme, no následne sa vylučovať nebude. Hlavní rozhodcovia ohodnotili tento zákrok domáceho Paršina ako čistý.
     
    55:09
    Hráči domáceho Torpeda sa snažili dostať do útočného pásma, no mierne si nerozumeli a napokon sa previnili jasným postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    54:45
    Bernatsky nekompromisne pálil z ľavej strany, no jeho delovka napokon smerovala len mimo hosťujúcej brány. Gólman Sorokin teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    53:59
    Hokejisti Torpeda Nižnij Novgorod hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no uvidíme, či sa im proti novokuzneckej defenzíve podarí vsietiť aj šiesty gól.
     
    53:25
    Spoza kruhov tvrdo pálil hosťujúci Achmetov, no ten napokon minul priestor Gelašviliho brány. Následne sa k puku dostali len pozorná domáci obrancovia.
     
    52:34
    Mäntylä nahodil puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostali len pozorní obrancovia Torpeda, ktorí sa oslobodili spod útočného tlaku hostí.
     
    51:57
    Hosťujúci Novokuzneck si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie gólmana Sorokina odchádza sadnúť domáci Krasnoslobodcev.
     
    51:38
    Denisov nekomrpomisne pálil z pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Sorokina, ktorý zachytil puk vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    51:16
    Gólman Gelašvili mal aj tentokrát poriadny kus práce, keď svojou vyrážačkou zblokoval do bezpečia delovku od Vyglazova z ľavej strany.

    Góly a asistencie: 1. Salminen (Paršin, Immonen), 18. Paršin (Salminen, Immonen), 36. Bernatsky (Krasnoslobodcev, Kuljomin), 37. Salminen (Denisov, Potapov), 50. Galuzin


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (Maškovcev) – Hietanen, Bernatsky, Valentenko, Chomitsky, Grigorjev, V. Denisov, Belochvostikov – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Hodgman, Sčastlivy – Galuzin, Krasnoslobodcev, Kuljomin – Žarkov, Potapov, Iljin – Sentjurin.
    Metallurg Novokuzneck: Ložkin (36. Sorokin)– Giroux, Martynov, Mäntylä, Černov, Arzamascev, Kuklev, Kanarsky, Kapotov – Achmetov, Galimov, Žafjarov – Garejev, Kartajev, Kosourov – Kurepanov, Vyglazov, Mitrjakov – Valuisky, Jemelin, Lapenkov.

    Rozhodca: Rafael Kadyrov, Alexej Ravodin – Dmitrij Goljak, Dmitrij Golovljov