Omsk – Riga 5:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Lev 1:4 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 2:5 (kon.)
Jekaterinburg – HC Slovan 8:1 (kon.) | D. Moskva – Chabarovsk 5:4 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 4:3 (2:1 po s.n.)
Novgorod – Novokuzneck 5:0 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 5:1 (kon.) | Petrohrad – Nižnekamsk 2:1 (kon.)
Dinamo Minsk – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Doneck – Ufa 4:2 (kon.) | Záhreb – Čeljabinsk 4:5 (4:5 po s.n.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Metallurg Novokuzneck
Nedeľa 24.11.2013, 14:00 • Nagorny complex, Nižnij Novgorod (Rusko) • KHL
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej dvadsaťminútovke zabrali hráči Novokuznecka naplno, no napokon nedokázali využiť ani svoje presilové hry a gólmana Gelašviliho v tomto zápase jednoducho neprekonali. Počas tretej tretiny inkasoval svoj druhý gól hosťujúci brankár Sorokin, ktorý nemal po delovke od Galuzina žiadnu šancu.

    Domáci Nižnij Novgorod si teda do tabuľky pripisuje jasné tri body, zatiaľčo hosťujúci Novokuzneck ostáva stále bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:16:35)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Aj hokejisti Torpeda Nižnij Novgorod hrajú už v plnom počte a vyzerá to tak, že gólman Gelašvili si v dnešnom zápase udrží už čisté konto. Novokuzneck sa však stále snaží niečo vymyslieť.
     
    59:15
    Domáci Potapov sa dostal do skvelej gólovej šance v oslabení, no jeho nedôrazné bekhendové zakončenie napokon minulo priestor novokuzneckej brány.
     
    58:39
    Od modrej nekompromisne pálil Giroux, no gólman Gelašvili bol v strehu a puk bez problémov zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    58:06
    Hokejisti Novokuznecka hrajú už v plnom počte a začala sa teda ich presilová hra. Uvidíme, či sa im podarí prekonať gólmana Gelašviliho aspoň raz.
     
    57:32
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť domáci obranca Valentenko.
     
    57:19
    Wolski sa dostal do dobrej šance na ľavom kruhu, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa hosťujúcej brány. Gólman Sorokin teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    56:54
    Domáci Galuzin nahodil puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostali len pozorní hosťujúci obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    56:01
    Domáce Torpedo si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Ansel Galimov.
     
    55:31
    Hosťujúci Vyglazov ostal ležať na ľade v strednom pásme, no následne sa vylučovať nebude. Hlavní rozhodcovia ohodnotili tento zákrok domáceho Paršina ako čistý.
     
    55:09
    Hráči domáceho Torpeda sa snažili dostať do útočného pásma, no mierne si nerozumeli a napokon sa previnili jasným postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    54:45
    Bernatsky nekompromisne pálil z ľavej strany, no jeho delovka napokon smerovala len mimo hosťujúcej brány. Gólman Sorokin teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    53:59
    Hokejisti Torpeda Nižnij Novgorod hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no uvidíme, či sa im proti novokuzneckej defenzíve podarí vsietiť aj šiesty gól.
     
    53:25
    Spoza kruhov tvrdo pálil hosťujúci Achmetov, no ten napokon minul priestor Gelašviliho brány. Následne sa k puku dostali len pozorná domáci obrancovia.
     
    52:34
    Mäntylä nahodil puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostali len pozorní obrancovia Torpeda, ktorí sa oslobodili spod útočného tlaku hostí.
     
    51:57
    Hosťujúci Novokuzneck si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie gólmana Sorokina odchádza sadnúť domáci Krasnoslobodcev.
     
    51:38
    Denisov nekomrpomisne pálil z pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Sorokina, ktorý zachytil puk vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    51:16
    Gólman Gelašvili mal aj tentokrát poriadny kus práce, keď svojou vyrážačkou zblokoval do bezpečia delovku od Vyglazova z ľavej strany.
     
    50:39
    Tentokrát si hokejisti Novokuznecka poriadne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a puk poslali cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    50:11
    Hosťujúci Lapenkov chcel prekvapiť gólmana Gelašviliho dobrým zakončením spoza jeho brány, no pozorný ochranca domácej svätyne puk zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    49:37
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Torpedo nenechalo na seba dlho čakať ani v tretej tretine a skóruje už svoj piaty gól v dnešnom zápase! K odrazenému puku na pravom kruhu sa dostal VLADIMIR GALUZIN, ktorý svojou delovkou umiestnil puk nechytateľne k pravej žŕdke hosťujúcej brány. Bez asistencií.
     
    49:21
    Domáci Sentjurin napriahol svoju hokejku na pravom kruhu, no gólman Sorokin bol aj tentokrát v strehu a puk zblokoval svojimi betónmi do bezpečia na ochrannú sieť.
     
    48:53
    Galimov nekompromisne pálil spoza ľavého kruhu, no gólman Gelašvili potvrdil svoje kvality aj tentokrát, keď puk vo svojom páde vyrazil do bezpečia svojimi betónmi!
     
    48:22
    V tretej tretine zaberajú hokejisti Novokuznecka naplno, no zatiaľ sa im proti pozornej defenzíve Torpeda nedarí. Vyglazov zakončoval z ľavej strany, no Gelašvili zachytil puk vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    47:50
    Gelašvili opäť ukázal svoje herné kvality, keď po dobrom švihu z ľavej strany od Kartajeva zachytil puk vo svojej dobre osadenej lapačke. Následne uvidíme krátku komerčnú prestávku.
     
    47:18
    Hosťujúci Garejev potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, no následne narazil na pozorného obrancu Hietanena, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    46:38
    Gólman Sorokin vytiahol ďalší dobrý zákrok, keď po tvrdej strele z pravej strany od Galuzina dokázal puk bez problémov zblokovať do bezpečia svojou vyrážačkou!
     
    45:55
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde sa oba tímy snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Hokejisti Novokuznecka sú však predsa o niečo aktívnejší.
     
    45:10
    Rovnakú chybu v útočnej rozohrávke predviedli aj hokejisti domáceho Torpeda, ktorým bolo odpískané postavenie mimo hry. Následne sa bude vhadzovať opäť v strednom pásme.
     
    44:38
    Tentokrát si hokejisti hosťujúceho Novokuznecka mierne nerozumeli, keďže sa previnili postavením mimo hry. Následne sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    44:04
    Spoza ľavého kruhu nekompromisne pálil Mäntylä, no jeho nekompromisnú delovku napokon gólman Gelašvili videl, puk zachytil vo svojej lapačke a následne ho stihol aj rozohrať.
     
    43:37
    Z pravej strany tvrdo páilil hosťujúci Černov, no jeho delovku napokon gólman Gelašvili videl veľmi dobre a puk zblokoval svojimi betónmi na zadný mantinel.
     
    42:57
    Novokuzneck hrá v početnej výhode, no zatiaľ sa mu veľmi nedarí. Torpedo vyslalo dopredu efektívny forčeking, ktorý robí hosťom poriadne problémy v rozohrávke.
     
    42:27
    Sorokin si na svoje konto pripísal fantastické zákroky, keď najskôr zneškodnil delovku od Salminena a následne aj dorážku od Chomitskeho z pravej strany. Domáci Chomitsky si však nepočínal čisto a odchádza si sadnúť na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    41:52
    Torpedo sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť, no novokuznecká defenzíva je zatiaľ v strehu a bráni a sa naozaj veľmi dobre. Uvidíme, čo sa hosťom podarí vymyslieť tentokrát.
     
    41:16
    Denisov nekompromisne pálil od modrej čiary, no gólman Sorokin bol tentokrát v strehu a puk zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi. Následne sa bude vhadzovať v kruhu po jeho ľavej ruke.
     
    40:37
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Achmetov.
     
    40:13
    V úvode druhej tretiny majú hokejisti Novokuznecka k dispozícii presilovú hru, no zatiaľ sa nedokážu dlhšie usadiť v útočnom pásme. Torpedo sa bráni naozaj veľmi dobre.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Aj druhá dvadsaťminútovka bola o niečo lepšie zahraná na strane domáceho Torpeda, ktoré sa tlačilo pred novokuzneckú bránu, no veľmi dlho nedokázalo prekonať gólmana Ložkina. Ten však napokon v 36. minúte po góle Bernatskeho kapituloval a pustil do brány svojho kolegu Sorokina. Ten sa však nestihol dlho zohriať a už po minúte inkasoval po skvelej strele od Salminena. Novokuznecký výkon je podľa mnohých už beznádejný, keďže hostia mali k dispozícii niekoľko presilových hier, no nedokázali prekonať gólmana Gelašviliho.

    Podarí sa Novokuznecku počas tretej tretiny vsietiť aspoň jeden gól?
    Tretia tretina začne v znení presilovej hry hostí, ktorá bude trvať ešte 1 minútu a 44 sekúnd.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:44
    Na rad prichádza presilová hra pre Novokuzneck. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Potapov.
     
    39:16
    Za ľavým kruhom napriahol svoju hokejku domáci obranca Hietanen, no jeho delovka napokon nedokázala prekonať betóny gólmana Sorokina, ktoré puk zachytili.
     
    38:56
    Tentokrát z pravého kruhu pálil domáci Salminen, no nedokázal zavŕšiť svoj hetrik. Gólman Sorokin dobre zapracoval svojimi betónmi, ktorými zblokoval puk do bezpečia.
     
    38:22
    Galuzin nekompromisne pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Sorokin videl veľmi dobre a puk zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    37:36
    Torpedo je po štyroch vsietených góloch pri hernej chuti a momentálne sa stále snaží niečo vymyslieť. Po dobrej strele od Belochovstikova však gólman Sorokin dobre zakročil svojou lapačkou.
     
    36:05
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Aj vystriedaný gólman Sorokin napokon inkasoval! Po peknej krátkej prihrávke od Potapova sa k puku na hranici ľavého kruhu dostal Denisov, ktorý dlho neváhal a skvelou prihrávkou našiel SAKARIHO SALMINENA. Ten už bez problémov trafil odkrytú bránu Novokuznecka. Asistencie si pripisujú hráči Vladimir Denisov a Maxim Potapov.
     
    35:53
    Sorokin si na svoje konto pripisuje prvý úspešný zákrok, keď vo svojej lapačke zachytil delovku od Denisova spoza pravého kruhu. Následne sa bdue vhadzovať po jeho pravici.
     
    35:06
    Do brány Novokuznecka nastupuje namiesto Ložkina oddýchnutý gólman Sorokin!
     
    35:05
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Domáci sa dostávajú do trojgólového vedenia! Po parádnej prihrávke z ľavého kruhu od Kuljomina sa k puku v medzikruží dostal SERGEJ BERNATSKY, ktorý svojou delovkou medzi betóny nedal gólmanovi Ložkinovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Vadim Krasnoslobodcev a Vjačeslav Kuljomin.
     
    34:52
    Domáci Krasnoslobodcev tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho projektil z otočky napokon nedokázal prekonať dobre osadené betóny gólmana Ložkina.
     
    34:19
    Hokejisti Novokuznecka hrajú už v plnom počte, no zatiaľ sa im nedarí vymyslieť niečo veľmi zaujímavé. Po dobrej strele od Arzamasceva od modrej gólman Gelašvili skvele zapracoval svojimi betónmi a puk zblokoval do bezpečia k zadnému mantinelu.
     
    33:56
    Ložkin opäť skvele zasiahol! Tentokrát po skvelej prihrávke od Valentenka zneškodnil delovku z ľavej strany od aktívneho Chomitskeho!
     
    33:07
    Ložkin predvádza v dnešnom zápase veľmi svojské zákroky, no tie sú zatiaľ na hokejistov domáceho Torpeda platné. Tentokrát zneškodnil delovku z ľavej strany od aktívneho Immonena.
     
    32:33
    Domáci sa natlačili pred bránu gólmana Ložkina, no svoju ofenzívnu aktivitu mierne prehnali, keďže posunuli hosťujúcu bránu. Následne sa bude vhadzovať pred gólmanom Ložkinom, no až po krátkej komerčnej prestávke.
     
    32:13
    Torpedo si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci Garejev.
     
    31:35
    Po pravom krídle sa veľmi dobre presúval Chomitsky, ktorý mohol prihrávať v prečíslení, no napokon sa rozhodol strieľať, čo sa mu stalo osudným. Gólman Ložkin svojou výstrojou opäť skvele zapracoval a pukm zblokoval na ochrannú sieť!
     
    31:08
    Od modrej nekompromisne pálil domáci obranca Valentenko, no jeho delovka napokon gólmana Ložkina nedokázala prekvapiť. Ten zakročil svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    30:24
    Novokuzneck sa zatiaľ veľmi dobre bráni a nedáva domácemu Torpedu veľa priestoru na efektívny útočný prienik. Doposiaľ sa odmáci do útočného pásma počas tejto presilovej hry nedostali.
     
    29:35
    Torpedo si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hrubosť odchádza sadnúť hosťujúci Černov.
     
    29:20
    Krasnoslobodcev sa s pukom dobre presúval po pravom krídle, následne sa dostal za bránu gólmana Ložkina a snažil sa prekvapiť ho zakončením spoza jeho brány, no nepodarilo sa mu to. Pozorný novokuznecký gólman zachytil puk pod svojim ľavým betónom.
     
    28:56
    Garejev sa s pukom dobre presúval po ľavom krídle, no pozorný Chomitsky ho dobrým bodyčekom od puku bez problémov odstavil. Následne sa Torpedo snaží efektívne zaútočiť.
     
    28:22
    Gelašvili po dobrej strele od hosťujúceho Lapenkova z pravej strany zachytil puk vo svojej dobre osadenej lapačke. Následne uvidíme vhadzovanie puku po jeho ľavici.
     
    27:52
    Hokejisti domáceho Torpeda si tentokrát mierne nerozumeli vo svojom prieniku do útočného pásma a previnili sa tesným postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    27:22
    Z ľavej strany tvrdo zakončoval Wolski, no jeho delovku gólman Ložkin videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    26:46
    Hosťujúci Žafjarov sa s pukom preštrikoval cez celú ľadovú plochu až k bráne domáceho Torpeda, no proti pozornému obrancovi Hietanenovi napokon zakončovať nedokázal.
     
    26:06
    Novokuzneck sa snažil dostať do útoku, no jeho hráčom sa to napokon nepodarilo. Čiaroví rozhodcovia boli aj tentokrát v strehu a odpískali jasné postavenie mimo hry, po ktorom uvidíme krátku komerčnú prestávku a následné vhadzovanie v strednom pásme.
     
    25:34
    Domáci Valentenko je už späť na ľade a domáce Torpedo hrá teda v plnom počte. Hokejisti Novokuznecka sa síce snažili, no napokon nedokázali na svojich súperov nič zaujímavé vymyslieť.
     
    24:49
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Martynov, no jeho strelecký pokus napokon jeden z domácich obrancov zblokoval do bezpečia a následne vyhodil puk cez všetky čiary.
     
    24:20
    Novokuzneck sa stále snaží efektívne zaútočiť, no hosťom sa zatiaľ veľmi nedarí. Domáci sa bránia naozaj veľmi dobre a nedávajú svojim súperom veľa priestoru.
     
    23:36
    Hosťujúci Arzamascev tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Gelašvili videl veľmi dobre a puk svojim pravým betónom zblokoval do bezpečia.
     
    22:55
    Hokejistom Novokuznecka sa v ich presilovej hre zatiaľ veľmi nedarí. Domáce Torpedo je v strehu a bráni sa naozaj veľmi dobre. Pri puku je momentálne domáci Chomitsky, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    22:21
    Giroux nahodil puk na zadný mantinel, kde si ho dokorčuľovali jeho spoluhráči, no pozorní obrancovia Torpeda sú zatiaľ v strehu a bránia sa veľmi dobre.
     
    21:34
    Pri domácej bráne sme mohli vidieť poriadnu potýčku, ktorú zinscenoval domáci Valentenko. Ten tvrdo napadol a následne sa pustil do bitky s Mäntyläom. Valentenko si za túto zbytočnosť odpyká trest dve + dve minúty za hrubosť.
     
    21:19
    Domáci Sčastlivy dobre zakončoval spoza ľavého kruhu, no jeho strelecký pokus napokon gólman Ložkin videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    20:46
    Tréner Novokuznecka musel počas prestávky poriadne vynadať svojim zverencom za ich herný prejav. Momentálne sú hostia usadení v útočnom pásme, kde si vytvárajú poriadny ofenzívny tlak.
     
    20:17
    Gólman Gelašvili si v úvode druhej tretiny pripísal na svoje konto veľmi dobrý zákrok. Tentokrát vo svojej lapačke zachytil puk po delovke z ľavej strany od Galimova.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá dvadsaťminútovka dnešného zápasu sa hrala jasne v znení domáceho Torpeda, ktoré ukázalo na ľadovej ploche oveľa viac ako jeho dnešný súper z Novokuznecka. Hostia museli loviť puk zo svojej svätyne až dvakrát, keď už po 22 sekundách hry skóroval domáci Salminen a následne v 18. minúte pridal druhý gól Denis Paršin. Výrazne však treba pochváliť hosťujúceho gólmana Ložkina, bez ktorého by hostia prehrávali už o oveľa viac gólov.

    Podarí sa hokejistom hosťujúceho Novokuznecka zabrať naplno v druhej tretine a prekonať tak pozorného gólmana Gelašviliho?
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:53
    V závere prvej tretiny sa k zakončeniu na pravom kruhu mohol dostať hosťujúci Giroux, no napokon sa mu nepodarilo dostatočne spracovať puk. Následne hokejisti Torpeda upokojujú tempo hry.
     
    19:24
    Ložkin si na svoje konto pripísal ďalšie skvelé zákroky, keĎ najskôr zneškodnil delovku od Denisova z ľavej strany a následne si poradil aj so švihom od Galuzina z pravého kruhu!
     
    18:56
    Garejev sa preštrikoval cez dvoch domácich obrancov a následne zakončoval od modrej, no nedokázal trafiť priestor brány gólmana Gelašviliho.
     
    18:23
    Tentokrát si hokejisti domáceho Torpeda mierne nerozumeli a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Gelašvilim.
     
    17:42
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia po obrovskom zaváhaní v novokuzneckej defenzíve! Po parádnej prienikovej prihrávke od Salminena sa k puku dostal DENIS PARŠIN, ktorý prekorčuľoval všetkých svojich súperov a puk umiestnil nechytateľne k pravej žŕdke hosťujúcej brány. Asistencie si pripisujú hráči Sakari Salminen a Jarkko Immonen.
     
    17:18
    Domáci hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia efektívne útočiť. Novokuzneck sa však veľmi dobre bránia očividne sa snaží vyrovnať.
     
    16:38
    Hokejisti Novokuznecka hrajú vo svojej početnej výhode len veľmi zle a momentálne sa im nedarí dostať na dlhšiu dobu k puku. O malú chvíľu budú domáci hokejisti hrať už v plnom počte.
     
    15:43
    Domáci Kuljomin sa v oslabení dostal do samostatného úniku smerom na hosťujúcu bránu, no gólman Ložkin bol v strehu a puk svojimi betónmi zblokoval do bezpečia!
     
    15:02
    Po dobrej strele od Vyglazova z ľavého kruhu sa puk dostal len na ochrannú sieť, kde ho zblokoval jeden z pozorných domácich obrancov. Následne uvidíme krátku komerčnú prestávku.
     
    14:59
    Novokuzneck si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť domáci Hietanen.
     
    14:28
    Gelašvili si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď svojimi betónmi dokázal zblokovať do bezpečia delovku z pravej strany od Kartajeva.
     
    13:51
    Po veľmi nepresnej prihrávke od Sčastliveho sa k puku dostali len obrancovia Novokuznecka, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Zatiaľ však len upokojujú tempo hry vo vlastnej obrannej tretine.
     
    13:06
    Salminen potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma a následne zakončoval z medzikružia, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa hosťujúcej brány.
     
    12:26
    Oba tímy hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia zaútočiť hokejisti domáceho Torpeda. Do rýchleho úniku sa mohol dosta´t naskočený Denisov, no narazil na pozorného Mäntyläho, ktorý ho od puku odstavil.
     
    11:55
    Gelašvili si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď svojimi betónmi zblokoval delovku z pravej strany od Kapotova na ochrannú sieť.
     
    11:24
    V úvode vyrovnanej hry štyroch na štyroch sú mierne aktívnejší hráči hosťujúceho Novokuznecka. Z pravého kruhu tvrdo pálil Jemelin, no jeho delovku napokon gólman Gelašvili s prehľadom zblokoval do bezpečia.
     
    10:24
    Na rad prichádzajú vylúčenia na oboch stranách. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť domáci Denisov a na dve minúty za nedovolené bránenie hosťujúci Galimov.
     
    10:05
    Domáci Paršin sa natlačil pred bránu gólmana Ložkina z ľavého kruhu a následne tvrdo zakončoval, no gólman Ložkin bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    09:53
    Gólman Ložkin síce v úvode prvej tretiny nepríjemne inkasoval, no momentálne je v skvelej forme. Tentokrát dokázal svojou vyrážačkou zneškodniť delovku od Žarkova z pravého krídla.
     
    09:29
    Tentokrát si hokejisti domáceho Torpeda mierne nerozumeli a následne sa previnili postavením mimo hry, po ktorom uvidíme krátku komerčnú prestávku a vhadzovanie v strednom pásme.
     
    08:57
    Hosťujúci Novokuzneck pridáva na ofenzívnej aktivite, no Torpedo je zjavne proti a bez problémov sa bráni. Pozorný Hietanen tentokrát nekompromisne zastavil rýchly Vyglazovov únik po pravom krídle.
     
    08:24
    Novokuzneck je s pukom usadený v útočnom pásme, kde sasnaží niečo zaujímavé vymyslieť, no domáci obrancovia sú zatiaľ v strehu a bránia sa bez väčších problémov.
     
    07:34
    Na oboch stranách sme mohli vidieť dva skvelé zákroky gólmanov! Najskôr sa vyznamenal hosťujúci Ložkin, ktorý zblokoval do bezpečia delovku od Denisova z medzikružia a následne domáci Gelašvili zastavil únik a následné zakončenie Galimova z pravej strany!
     
    06:45
    Hostia hrajú už v plnom počte, no stále sa musia brániť. Domáce Torpedo sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť, no Novokuzneck je naozaj v strehu.
     
    06:24
    Od modrej čiary tentokrát nekompromisne pálil domáci Chomitsky, no jeho delovka napokon nedokázala prekonať dobre osadené betóny gólmana Ložkina, ktoré zblokovali puk k zadnému mantinelu.
     
    05:56
    Ložkin si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď svojimi betónmi dokázal zblokovať na ochrannú sieť puk po delovke z ľavej strany od Valentenka.
     
    05:24
    Gólman Ložkin si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď svojimi betónmi zblokoval do bezpečia delovku od Chomitskeho z tesnej blízkosti. Následne z ľavej strany tvrdo pálil aj Salminen, no gólman Ložkin odolal aj tentokrát!
     
    04:58
    Domáci hokejisti sa hneď v úvode svojej presilovej hry dostali do útočného pásma, kde si puk veľmi dobre prihrávajú, no zatiaľ sa neodhodlávajú k strelám.
     
    04:30
    Torpedo si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť hosťujúci Kuklev.
     
    03:56
    Martynov nekompromisne pálil spoza ľavého kruhu, no jeho tvrdý projektil napokon jeden z domácich obrancov úspešne zblokoval na ochrannú sieť svojimi korčuľami.
     
    03:18
    Domáci Grigorjev potiahol puk cez stred a následne veľmi dobre zakončoval z centrálnej časti, no gólman Ložkin bol v strehu a puk svojimi betónmi zblokoval na zadný mantinel.
     
    02:53
    Hokejisti hosťujúceho Novokuznecka sú usadení v útočnom pásme, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im nedarí nájsť ten správny recept na pozorného Gelašviliho, ktorý je v strehu.
     
    02:06
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil hosťujúci Kosourov, no jeho projektil napokon gólman Gelašvili videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    01:08
    V úvode prvej tretiny sa k puku dostali hráči domáceho Torpeda, ktorí sa okamžite snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Hosťujúci Novokuzneck sa však veľmi dobre bráni.
     
    00:22
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hokejisti domáceho Torpeda sa hneď v úvodnej minúte dnešného zápasu dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Paršina sa k puku na ľavom kruhu dostal SAKARI SALMINEN, ktorý svojou delovkou prekonal bezmocného gólmana Ložkina. Asistencie si pripisujú hráči Denis Paršina a Jarkko Immonen.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (Maškovcev) – Hietanen, Bernatsky, Valentenko, Chomitsky, Grigorjev, V. Denisov, Belochvostikov – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Hodgman, Sčastlivy – Galuzin, Krasnoslobodcev, Kuljomin – Žarkov, Potapov, Iljin – Sentjurin.

    Metallurg Novokuzneck: Sorokin (Ložkin) – Giroux, Martynov, Mäntylä, Černov, Arzamascev, Kuklev, Kanarsky, Kapotov – Achmetov, Galimov, Žafjarov – Garejev, Kartajev, Kosourov – Kurepanov, Vyglazov, Mitrjakov – Valuisky, Jemelin, Lapenkov.

    Rozhodca: Rafael Kadyrov, Alexej Ravodin – Dmitrij Goljak, Dmitrij Golovljov.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 28. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Nagorny complex, kde proti sebe od 14:00 nastúpia tímy HC Torpedo Nižnij Novgorod a Metallurg Novokuzneck.

    Torpedo Nižnij Novgorod je na tom v tabuľke východnej konferencie oveľa lepšie ako jeho dnešný súper z Novokuznecka. Spomínaný tím sídli po 27 odohraných zápasoch na priebežnej šiestej priečke (3. miesto Charlamovovej divízie) so ziskom 43 bodov a gólovým skóre 70:57 za 14 výhier a 13 prehier. Pred Torpedom momentálne na piatej priečke sídli tím Sibir Novosibirsk s náskokom ôsmich bodov za Torpedom na siedmej priečke tím Traktor Čeljabinsk so stratou štyroch bodov.

    Metallurg Novokuzneck je na tom v tabuľke východnej konferencie po 28 odohraných zápasoch veľmi zle. Sídli na poslednej štrnástej priečke (7. miesto Černyševovej divízie) so ziskom 18 bodov a gólovým skóre 49:92 za štyri výhry a až 24 prehier. Pred Metallurgom sídli na trinástej priečke Amur Chabarovsk s náskokom ôsmich bodov a na dvanástej priečke Avangard Omsk s náskokom tiež ôsmich bodov.

    Podarí sa hosťujúcemu Novokuznecku po veľmi nepríjemných prehrách zabojovať naplno a zabodovať na ľade Torpeda?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Góly a asistencie: 1. Salminen (Paršin, Immonen), 18. Paršin (Salminen, Immonen), 36. Bernatsky (Krasnoslobodcev, Kuljomin), 37. Salminen (Denisov, Potapov), 50. Galuzin


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (Maškovcev) – Hietanen, Bernatsky, Valentenko, Chomitsky, Grigorjev, V. Denisov, Belochvostikov – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Hodgman, Sčastlivy – Galuzin, Krasnoslobodcev, Kuljomin – Žarkov, Potapov, Iljin – Sentjurin.
    Metallurg Novokuzneck: Ložkin (36. Sorokin)– Giroux, Martynov, Mäntylä, Černov, Arzamascev, Kuklev, Kanarsky, Kapotov – Achmetov, Galimov, Žafjarov – Garejev, Kartajev, Kosourov – Kurepanov, Vyglazov, Mitrjakov – Valuisky, Jemelin, Lapenkov.

    Rozhodca: Rafael Kadyrov, Alexej Ravodin – Dmitrij Goljak, Dmitrij Golovljov