NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Philadelphia – NJ Devils 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
Tampa Bay – Colorado 1:2 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:1 (kon.)
Dallas – Vancouver 4:3 (po pr.) | Edmonton – Montreal 4:3 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
New Jersey Devils
cz Piatok 30.10.2015, 00:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Andy GREENE - 1:4
     
    59:53
    Devils právě vstřelili branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Jakub Voráček se neprosadil po pasu od Simmondse před branku a ANDY GREENE přes celé hřiště poslal kotouč do prázdné brány, New Jersey bere dva body za výhru 4:1! Bez asistence.
     
    57:14
    Letci už to nyní zkusí bez brankáře, není nač čekat!
     
    57:14
    Nyní ale dobře zabojoval Ryan White a okolo brány se poté obtáčel Sam Gagner, naštěstí pro New Jersey se ale nedokázal prosadit. K dorážce se poté probojoval Voráček, to už ovšem bylo pozdě, jelikož Cory Schneider stál na správném místě a podržel puk!
     
    54:34
    Zblokovaná střela a Lee Stempniak jel sám na branku! Podobnou situaci jsme v dnešním utkání neviděli poprvé. Zakončení útočníka Ďáblů s číslem 20 na zádech šlo ovšem vedle brány Masona.
     
    51:32
    Po nahození od Palmieriho se před brankou ve velmi dobré šanci zjevil Travis Zajac, který chtěl dovršit hattrick! Steve Mason proti němu ale vyjel a chytil puk.
     
    45:36
    Letošní debut mohl Vincent Lecavalier ozdobit brankou, když unikal obraně po levém křídle! Jeho střelu ovšem dokázal dobře vyrazit brankář Cory Schneider.
    Travis ZAJAC - 1:3
     
    42:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilová hra je využita a už je to o dva góly pro Devils! TRAVIS ZAJAC se v mezikruží dostal po parádní přihrávce od Palmieriho k zakončení bekhendem a překonal Stevea Masona podruhé v dnešním utkání! Kyle Palmieri si navíc připisuje třetí bod v tomto zápase. Asistence: Kyle Palmieri a Eric Gelinas.
     
    42:16
    Podruhé dnes budou Flyers pykat za příliš mnoho hráčů na ledě! Dave Hakstol na trestnou znovu posílá odpykat týmový trest Braydena Schenna (PHI).
    Kyle PALMIERI - 1:2
     
    41:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové z New Jersey otočili skóre a dostávají se do vedení! KYLE PALMIERI zblokoval střelecký pokus Jevgenije Medveděva, unikl tak obraně Flyers a následnou střelou zápěstím nedal Masonovi šanci! Bez asistence.
     
    39:39
    Voráček našel před brankou mezi kruhy Braydena Schenna naprosto krásnou přihrávkou, ale útočník Flyers zamířil jen do připraveného Schneidera!
     
    39:12
    Za hákování míří na trestnou lavici Jon Merrill (NJD). Flyers budou hrát v početní výhodě dnes teprve podruhé.
    Travis ZAJAC - 1:1
     
    38:12
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey využilo přesilovou hru a je vyrovnáno! Kyle Palmieri vymyslel krásnou střílenou přihrávku a TRAVISI ZAJACOVI jen stačilo nechat hůl položenou na ledě, aby přizvedl puk do branky za záda Stevea Masona! Je to 1:1 a začínáme znovu od začátku. Asitence: Kyle Palmieri a Jacob Josefson.
     
    37:33
    Dvouminutový trest za nedovolené bránění inkasuje Scott Laughton (PHI). New Jersey tak bude hrát počtvrté v početní výhodě.
    Luke SCHENN - 1:0
     
    35:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku, Letci otevírají skóre a jdou do vedení 1:0! LUKE SCHENN střílel od pravého mantinelu, Cory Schneider puk vyrazil jen před sebe, kde se po velmi nešťastném odrazu od Stephena Gionty dostal do branky! Domácí celek tak zařídil první gól v dnešním zápase. Asistence: Vincent Lecavalier a Brayden Schenn.
     
    32:15
    Travis Zajac po objetí branky krásně nahrál na Jacoba Josefsona, jehož pokus z mezikruží byl nebezpečně tečován, naštěstí pro domácí byl ale Steve Mason připraven!
     
    29:39
    Třetí přesilovka pro Devils. Nick Schultz (PHI) zabrzdil hákováním Josefsona mířícího pro pas od Kalinina, a tak dostává dvě trestné minuty.
     
    17:06
    Palmieri byl před brankou zasažen holí do obličeje. Chris VandeVelde (PHI) tak inkasuje dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    14:30
    Matt Read měl dosud největší šanci Philadelphie, když se dostal do samostatného úniku! Jeho bekhendový blafák ale skončil i díky dobré práci Schneidera mimo!
     
    11:38
    První přesilovou hru si zahraje také Philadelphia. Andy Greene (NJD) inkasuje dvouminutový trest za hákování kapitána Girouxe.
     
    08:42
    A po druhé za Masonem zvonila tyčka! Před brankou se nejprve snažil neúspěšně prosadit Brian O'Neill. Poté se dostal puk na modrou čáru k Larssonovi, který ale trefil právě brankovou konstrukci. Velké štěstí pro Letce!
     
    07:43
    Parádní zákrok Steva Masona! Ke střele se totiž po odrazu kotouče dostal v mezikruží Kyle Palmieri, ale gólman nosící číslo 35 na zádech si zákrok vychutnal skvělým semaforem!
     
    06:10
    A pozor, máme tu i vyloučení. Flyers hráli v šesti a Ďáblové tak dostanou k dispozici přesilovou hru! Trest odpyká Brayden Schenn (PHI).
     
    00:26
    Obrovská šance hned v první minutě! Mezi kruhy se osamocený zjevil Stempniak, ale naštěstí pro Letce trefil tyčku Masonovy brány!

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 36. L. Schenn (Lecavalier, B. Schenn) – 39. Zajac (Palmieri, Josefson), 42. Palmieri, 43. Zajac (Palmieri, Gelinas), 60. Greene


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Del Zotto, Streit "A", Schultz, Medveděv, Manning, L. Schenn – Raffl, Giroux "C", Voráček – Read, Gagner, Simmonds "A" – Umberger, Laughton, B. Schenn – Lecavalier, VandeVelde, White
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Schlemko, Merrill – Cammalleri, Henrique "A", Stempniak – Tlustý, Zajac "A", Palmieri – Kalinin, Josefson, Tootoo – Gionta, O'Neill

    Rozhodca: L'Ecuyer, McCauley – Murchison, Pancich

    Diváci: 19 241