NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Philadelphia – NJ Devils 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
Tampa Bay – Colorado 1:2 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:1 (kon.)
Dallas – Vancouver 4:3 (po pr.) | Edmonton – Montreal 4:3 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
New Jersey Devils
cz Piatok 30.10.2015, 00:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Andy GREENE - 1:4
     
    59:53
    Devils právě vstřelili branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Jakub Voráček se neprosadil po pasu od Simmondse před branku a ANDY GREENE přes celé hřiště poslal kotouč do prázdné brány, New Jersey bere dva body za výhru 4:1! Bez asistence.
    Travis ZAJAC - 1:3
     
    42:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilová hra je využita a už je to o dva góly pro Devils! TRAVIS ZAJAC se v mezikruží dostal po parádní přihrávce od Palmieriho k zakončení bekhendem a překonal Stevea Masona podruhé v dnešním utkání! Kyle Palmieri si navíc připisuje třetí bod v tomto zápase. Asistence: Kyle Palmieri a Eric Gelinas.
    Kyle PALMIERI - 1:2
     
    41:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové z New Jersey otočili skóre a dostávají se do vedení! KYLE PALMIERI zblokoval střelecký pokus Jevgenije Medveděva, unikl tak obraně Flyers a následnou střelou zápěstím nedal Masonovi šanci! Bez asistence.
    Travis ZAJAC - 1:1
     
    38:12
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey využilo přesilovou hru a je vyrovnáno! Kyle Palmieri vymyslel krásnou střílenou přihrávku a TRAVISI ZAJACOVI jen stačilo nechat hůl položenou na ledě, aby přizvedl puk do branky za záda Stevea Masona! Je to 1:1 a začínáme znovu od začátku. Asitence: Kyle Palmieri a Jacob Josefson.
    Luke SCHENN - 1:0
     
    35:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku, Letci otevírají skóre a jdou do vedení 1:0! LUKE SCHENN střílel od pravého mantinelu, Cory Schneider puk vyrazil jen před sebe, kde se po velmi nešťastném odrazu od Stephena Gionty dostal do branky! Domácí celek tak zařídil první gól v dnešním zápase. Asistence: Vincent Lecavalier a Brayden Schenn.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 36. L. Schenn (Lecavalier, B. Schenn) – 39. Zajac (Palmieri, Josefson), 42. Palmieri, 43. Zajac (Palmieri, Gelinas), 60. Greene


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Del Zotto, Streit "A", Schultz, Medveděv, Manning, L. Schenn – Raffl, Giroux "C", Voráček – Read, Gagner, Simmonds "A" – Umberger, Laughton, B. Schenn – Lecavalier, VandeVelde, White
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Schlemko, Merrill – Cammalleri, Henrique "A", Stempniak – Tlustý, Zajac "A", Palmieri – Kalinin, Josefson, Tootoo – Gionta, O'Neill

    Rozhodca: L'Ecuyer, McCauley – Murchison, Pancich

    Diváci: 19 241