Olomouc – Liberec 2:1 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:3 (po pr.) | Zlín – Mladá Boleslav 6:5 (2:1 po s.n.)
Slavia – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Jihlava – Hradec Králové 1:4 (kon.) | HC Plzeň – Sparta Praha 2:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
Berani Zlín
6:5 (1:2, 3:2, 1:1 - 0:0)
BK Mladá Boleslav
cz Piatok 30.10.2015, 17:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    DOMINIK HLADIŠ zakončil svůj nájezd střelou mezi nohy a Zlín si tak připisuje důležité dva body.
     
    49:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka 5 na 3 využita. Zlín se dostal do pásma, Gazda předal na modré puk MICHALU STUCHLÍKOVI, ten se opřel do puku a jeho rána skončila až za zády Kořínka. Asistence: Daniel Gazda, Jiří Karafiát.
     
    46:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav jde do vedení. KRONI MUSLIU si krásně protáhl od mantinelu až k brance a poté ač byl faulován, tak zakončil ke vzdálenější tyči a zajistil hostům vedení. Asistence: Denis Pätoprstý.
     
    31:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A opět je srovnáno. Trenéři dnes obránce asi nepochválí. Musliu byl sám na kruhu, odkud předal puk na druhou stranu, kde k němu měl nejblíž RADEK POŘÍZEK a ten překonal přesouvajícího se Halodu. Asistence: Kroni Musliu, Stanislav Brzák.
     
    28:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    S góly se roztrhl pytel. Ševci si berou vedení zpět. Miko vyslal pas za obranu Boleslavi, kde se do úniku řítil JIŘÍ KARAFIÁT. Byl sice podražen, ale tak trochu po vzoru Alexe Ovečkina stihl zakončit i v pádu a mezi betony Groha procedil puk do sítě. Asistence: Petr Miko.
     
    27:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté rychle odpovídají a znovu je vyrovnáno. ZDENĚK BOROVEC se zmocnil puku, pláchl zlínské obraně a povedenou kličkou do forhendu překonal brankáře Halodu. Bez asistence.
     
    26:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další nabídnutá přesilovka je rychle využita. Hlaváč si parádně objel branku, nalákal na sebe hráče, mezitím si před bránu najel PATRIK DALAJKA, počkal si na přihrávku a poté uklidil puk do sítě. Asistence: Michael Hlaváč.
     
    23:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a máme vyrovnáno. Ševci se usadili v útočné třetině, JIŘÍ KARAFIÁT dostal puk na kruh, odkud dlouho neváhal, vystřelil a poslal puk do horního růžku boleslavské branky. Asistence: Michal Gago, Michal Stuchlík.
     
    14:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí skóre zápasu. Borovec obral v rohu o puk zlínského beka a poté předložil přesný pas před bránu na DENISE PATOPRSTÉHO, který si pohrál s Halodou a přidal druhý gól svého týmu. Asistence: Zdeněk Borovec.
     
    12:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a Boleslav snižuje. STANISLAV BRZÁK obral o kotouč zlínského hráče na modré a v té chvíli mu už nic nestálo v cestě a řítil se sám na branku. Střelou mezi nohu a vyrážečku pak zavěsil kotouč do sítě. Bez asistence.
     
    10:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku zápasu. VLADIMÍR VÁŇA se s tím nemazal. Na modré zachytil puk od Stiksy, našlápl si to směrem k brance a když se dostal na kruh, přesnou střelou nad rameno Groha poslal ševce do vedení. Asistence: Filip Stiksa, Petr Lainka.

    Michal Sedláček

    Góly a asistencie: 11. Váňa (Stiksa, Lainka), 24. Karafiát (Gago, Stuchlík), 27. Dalajka (Hlaváč), 29. Karafiát (Miko), 50. Stuchlík (Gazda, Karafiát), rozh. náj. Hladiš – 13. Brzák, 15. Pätoprstý (Borovec), 28. Borovec, 32. Pořízek (Musliu, Brzák), 47. Musliu (Pätoprstý)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Procházka (ZLN)
    0:0   Motloch (MBL)
    2. séria:
    0:0   Gago (ZLN)
    0:0   Musliu (MBL)
    3. séria:
    0:0   Karafiát (ZLN)
    0:1   Ďurač (MBL)
    4. séria:
    1:1   Dalajka (ZLN)
    1:1   Pätoprstý (MBL)
    5. séria:
    2:1   Hladiš (ZLN)


    Berani Zlín: Haloda (Barvík) – Sirota, Váňa, Stuchlík, Procházka, Gazda, Kolařík – Hlaváč, Gago, MIko, Dalajka, Lainka, Stiksa, Peška, Horváth, Vyoral, Karafiát, Hladiš, Hořanský.
    BK Mladá Boleslav: Groh (od 29. minuty Kořínek) – Maše, Mattis, Štosek, Uřidil, Tůma, Žalud, Červinský – Průšek, Prokop, Musliu, Brzák, Pätoprstý, Borovec, Ďurač, Pořízek, Planý, Sedmík, Motloch.

    Rozhodca: Fiedler – Hanzlík, Wesley.