Novokuzneck – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – D. Moskva 4:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Ufa 1:5 (kon.) | Záhreb – Togliatti 1:4 (kon.)
HC Slovan – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC Slovan Bratislava
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
Ak Bars Kazaň
Piatok 30.10.2015, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Partner:
    MALYCHIN - 1:2
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Ak Bars Kazaň.
    Rozhodujúci nájazd premenil FJODOR MALYCHIN.
     
    Samostatné nájazdy bude začínať HC Slovan Bratislava.
     
    64:40
    Varnakov zaviezol puk do pásma, poslal ho na pravú stranu na hokejku Malychina, ktorý sa zbavil hráča domácich, vystrelil spoza kruhov, aj Brust puk cez betón vyrazil na druhú stranu klziska.
     
    63:46
    Tvrdá strela Valacha od pravého kruhu, Garipov šiel do rozkľaku a len to tak zazvonilo na jeho betónoch, puk späť v hre.
     
    62:27
    Barker poslal do prečíslenia Bartoviča so Surovým, videli sme extrémny štart na puk v podaní Bartoviča, ktorý nakorčuľoval s ním na pravý kruh a vystrelil, Garipov puk v pokľaku schoval do náručia.
     
    46:08
    Trest pre hráčsku lavičku hostí, príliš veľa hráčov na ľade, presilovka pre Slovan.
    41:59 Výborný zákrok brankára
     
    41:59
    Rylov posielal spoza bránky puk do akcie svojim spoluhráčom, pri bránkovisku ho zachytil Tičar, škoda len, že Rok ťažký puk nedopravil do siete, Garipov bol na dvakrát proti.
     
    37:55
    Sersen zhodil prilbu z hlavy jednému z hráčov hostí a hlavný rozhodca HC Slovan nekompromisne trestá, Michal Sersen, menší trest za hrubosť.
     
    35:39
    Paré posunul puk od kruhu na modrú Sersenovi, Michal z ľavej strany poslal puk príklepom na bránku hostí, Garipov roztiahol betóny vo svojej klietke a tým pravým puk vyrazil k bránkovej čiare.
     
    35:24
    Od ľavého kruhu vystrelil pekne Lušňák, Garipov v ľahu na ľad puk ľavou rukou zachytil a vygumoval pred bránkoviskom aj Parého, ktorý sa k efektnej dorážke už nedostal.
     
    34:17
    Surový dostal puk za kruhy a pohotovo švihom vystrelil, Garipov vykorčuľoval z bránky a puk vyrazil späť do hry.
    32:02 BARKER - 1:1
     
    32:02
    Slovan Bratislava dal gól!
    A je to tu, Kašpar od kruhu posunul puk na modrú CAM BARKEROVI, ktorý prestrelil všetko, čo mu v ceste stálo. Pred Garipovom clonil výborne Nedorost. Asistencia: Lukáš Kašpar.
     
    31:15
    Azevedo poslal v stredovom kruhu na ľad Tičara a za podrazenie dostal dve minúty, Slovan dostal od hostí ponuku k vyrovnaniu.
     
    29:37
    Obrovská šanca domácich zdvihla zo sedadiel divákov, Brust oblúčikom našiel na útočnej modrej krajana Francisa Parého, ktorý nakorčuľoval s pukom na pravý kruh, vystrelil a predstavte si, Garipov puk cez hruď poslal späť do hry.
     
    25:26
    Möller vystrelil príklepom pohotovo od modrej z jej stredu, Brust v pokľaku zrazil puk pred seba a pohotovo prikryl pod rukavicu, Sjögren sa k dorážke už nedostal.
     
    24:54
    Publikum píska a myslím si, že pod tlakom emócii oprávnene, Surového poslali za držanie arbitri von na dve minúty.
     
    22:37
    Vzájomné vylúčenie po bitke, Šťastný a Jarullin, obaja po dve minúty za hrubosť, hráme štyria proti štyrom.
     
    18:40
    Hákovanie v podaní Golubeva, presilovú hru si zahrá domáci tím, taký gól do šatne by sa zišiel veru.
     
    18:04
    Jeglič v strednom pásme posunul puk vpravo na palicu Tičarovi, Rok vystrelil od pravého kruhu, Garipov puk vyrazil pred seba a pred bránkoviskom sa k dorážke dostal Jeglič, Garipov ho však vychytal.
     
    15:39
    Na druhej strane sa k zakončeniu dostal Lušňák, Garipov bol proti zmene skóre a puk vyrazil na pravú stranu klziska, na tribúnach to len zašumelo.
    14:23 TKAČOV - 0:1
     
    14:23
    Bars Kazaň dala gól!
    Krásna individuálna akcia VLADIMÍRA TKAČOVA, ktorý s pukom z pravej strany nakorčuľoval pred bránku, premiešal puk na palici a Brustovi vymietol pavučinu. Asistencie: Michail Gluchov a Jakov Rylov.
     
    11:53
    Brust vykorčuľoval za pukom za bránku a popri mantineli ho poslal na hokejku Lukojanovovi, ktorý od ľavého kruhu chcel zakončiť, Brust sa stihol vrátiť do bránky a puk ľavým betónom v páde na ľad vyrazil. Barry opäť raz zabrnkal na nervy domácim tribúnam.
    Valach vs. Garipov
     
    06:55
    Jeglič prešiel s pukom poza bránku z pravej strany a nabil po ľade Valachovi, ktorý krásnym príklepom z pravej strany preveril Garipova, Emil šiel do pokľaku a puk ukryl vo svojom náručí!
     
    04:03
    Bartovič po prechode modrou z ľavej strany nabil na stred za kruhy Surovému, ktorý vystrelil nebezpečný príklep na bránku, pred bránkoviskom však zostrelil Malychina a Garipov bol teraz bez práce.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 33. Barker (Kašpar) – 15. Tkačov (Gluchov, Rylov), rozh. náj. Malychin

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Jeglič (SBA)
    1:1   Tkačov (KZN)
    2. séria:
    1:1   Kašpar (SBA)
    1:1   Möller (KZN)
    3. séria:
    1:1   Barker (SBA)
    1:2   Malychin (KZN)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Luža, Starosta, Švarný, Valach, Sersen (A), Kozák – Paré, Nedorost, Kašpar – Miklík, Surový (C), Bartovič(A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skalický, Viedenský, Lušňák
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Konstantinov) – Rylov, Jarullin, Zacharčuk, Belov, Kornejev (A), Ďaloga – Möller, Sjögren, Azevedo –Lukojanov (C), Tkačov, Čibisov – Gluchov, Malychin, Varnakov (A) – Archipov, Golubev, Obuchov

    Rozhodca: Bondar, Sidorenko – Koršak, Černyšov

    Diváci: 8.854