Novokuzneck – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – D. Moskva 4:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Ufa 1:5 (kon.) | Záhreb – Togliatti 1:4 (kon.)
HC Slovan – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.)
koniec
HC Dinamo Minsk
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Piatok 30.10.2015, 17:30 • Minsk Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:38
    Na trestnou lavici míří další domácí borec. Lukáš Krajíček (MIN) dostává dvě minuty za krosček.
    54:54 Dmitrij MAKAROV - 1:5
     
    54:54
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak toto je pro domácí možná až moc kruté. Hosté ve vlastním oslabení ujeli do přečíslení dvou na jednoho. Hartikainen následně nalezl ideálně najetého DMITRIJE MAKAROVA, který se z voleje nemýlil. Asistence: Teemu Hartikainen, Zachar Arzamacev.
     
    53:44
    A další trest, tentokráte za hákování. Hříšníkem se stal hostující Denis Bodrov (UFA).
     
    50:57
    A další vyloučení, domácí si zahrají přesilovou hru. Podražením se provinil Alexandr Něstěrov (UFA). Jedna z posledních domácích šancí.
    49:27 Linus OMARK - 1:4
     
    49:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je o osudu duelu rozhodnuto. LINUS OMARK dostal z levé strany přesnou přihrávku, kterou rozhodně nepohrdl. S milimetrovou přesností poté poslal puk do levého horního rohu domácí branky. Asistence: Andreas Engqvist, Igor Grigorenko.
     
    42:04
    Přesilová hra pro domácí celek, za podražení odjíždí pykat Nikolaj Prochorkin (UFA).
     
    39:04
    Další trest pro domácí celek. Za hákování odjíždí pykat Paul Szczechura (MIN).
    38:30 Linus OMARK - 1:3
     
    38:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nyní již ale domácí nedokázali vzdorovat. LINUS OMARK dostal z modré čáry vynikající přihrávku, načež neotálel a zamířil přesně do odkryté klece. Asistence: Sami Lepistö, Dmitrij Makarov.
     
    37:41
    Glass nyní výtečně zasáhl proti dorážce z mezikruží. Puk se kutálel do prázdné branky, ovšem domácí brankář po něm srdnatě skočil a zastavil jej.
     
    35:46
    Před Něstěrovem se odkryla zcela prázdná brána, ovšem hostující forvard v tisíciprocentní příležitosti přestřelil. Sám celou věc evidentně nechápe a odjíždí střídat.
     
    26:59
    Přesilová hra pro domácí, Dinamo má solidní příležitost k vyrovnání. Za podražení putuje na lavici hanby Kirill Culygin (UFA).
     
    23:18
    A další vyloučení za faul kolenem, na dvě minuty odjíždí Jevgenij Nogačjov (MIN). Jak Salavat s touto možností naloží?
    20:17 Matt ELISSON - 1:2
     
    20:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí hned v úvodu druhé části snižují, Svedberga překonal MATT ELLISON. Dinamo tak snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Nic Bailen, Ryan Gunderson.
    16:57 Andreas ENGQVIST - 0:2
     
    16:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají! Lepistö dorážel těsně před Glassem, ovšem ten puk vytěsnil k ANDREASI ENGQVISTOVI. Forvard Salavatu poté neměl problém se zakončením do odkryté branky. Asistence: Sami Lepistö.
     
    15:57
    Opět se bude vylučovat, Alexandr Matěruchin (MIN) odjíždí pykat podruhé v tomto utkání. Nyní se provinil faulem kolenem.
     
    12:24
    Cheechoo měl obrovskou možnost ke srovnání, puk ležel v hostujícím brankovišti. Domácí forvard jej ale nedokázal doklepnout za brankovou čáru, Svedberg touš schoval pod své tělo.
     
    08:39
    Síly na ledové ploše se srovnají, Alexandr Matěruchin (MIN) se provinil podražením. Chvíli se tak bude hrát ve čtyřech, poté začne zkrácená přesilová hra Ufy.
     
    07:24
    Současně se bude vylučovat, potrestán je hostující celek, a to za příliš mnoho hráčů na ledové ploše.
     
    04:35
    Bude se poprvé vylučovat, a to na domácí straně. Za nebezpečnou hru vysokou holí putuje na lavici hanby Konstantin Kolcov (MIN).
    03:00 Denis CHLYSTOV - 0:1
     
    03:00
    Ufa právě vstřelila branku!
    První šanci Ufy ještě Dinamo přečkalo bez úhony, ovšem podruhé již kapitulovalo. Sojn se procpal do útočného pásma, kde nalezl na levé straně najíždějícího DENISE CHLYSTOVA. Forvard Salavatu poté zakončil do odkryté klece. Asistence: Sergej Sojn, Alexandr Něstěrov.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 21. Elisson (Bailen, Gunderson) – 3. Chlystov (Sojn, Něstěrov), 17. Engqvist (Lepistö), 39. Omark (Lepistö, Makarov), 50. Omark (Engqvist, Grigorenko), 55. Makarov (Hartikainen, Arzamacev)


    HC Dinamo Minsk: Glass (Lalande) – Gunderson, Bailen, Lisovec, Krajíček, Nogačjov, Šinkevič – Ellison, Vesce, Kaljužnij – Szczechura, Matěruchin, Cheechoo Drozd, Meleško, Stěpanov – Pavlovič, Michaljov
    HC Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Bodrov, Culygin, Arzamacev, Derljuk – Grigorenko, Engqvist, Omark – Hartikainen, Makrov, Lisin – Soin, Chlystov, Vorobyov – Prochorkin, Lazarev, Kabanov, Něstěrov

    Rozhodca: Naumov, Oskirko – Lazarev, Medveděv

    Diváci: 14128