Košice – Trenčín 2:0 (kon.) | B. Bystrica – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Ružomberok – Trnava 0:0 (kon.)
koniec
MFK Košice
2:0 (1:0)
AS Trenčín
Sobota 08.11.2014, 13:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Šinglár, prichádza Dávid Škutka.
     
    85
    Košice dali gól!

    Domáci útočník JÁN NOVÁK z bieleho bodu nezaváhala loptu nekompromisne poslal do siete.
     
    84
    Trenčiansky kapitán si za faul vyslúžil aj žltú kartu.
     
    84
    Košičania budú po veľkej chybe hostí zahrávať pokutový kop! Kleščík vo vápne zrazil striedajúceho Dimuna a domáci môžu definitívne rozhodnúť.
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Oumar Diaby, prichádza Milan Dimun.
     
    82
    Šemrinec teraz poriadne zaváhal a domáci mohli vyhrávať už 2:0! Trenčiansky gólman podbehol loptu a Novák zakončoval z obrovského uhla, no iba do bočnej siete bránky AS.
     
    80
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Haris Hajradinovič, prichádza Patrik Mišák.
     
    79
    Po rohu hostia opäť zaváhali a domáci išli do situácie dvoch proti jednému. Dvojicu si na seba naviazal Novák a prihrával ešte spoluhráčovi na ľavú stranu, no Čögley sa zahral na brankára a loptu z čiary vyrazil.
     
    76
    Košickí futbalisti sa presunuli do útoku a po faule vybojovali aj štandardku z väčšej vzdialenosti. Po centri do vápna prišla hlavička Haskiča, ktorá smerovala priamo do bránky, ale Šemrinec neuveriteľným spôsobom loptu vytlačil na rohový kop.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Peter Šinglár (MFK Košice).
     
    73
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Miroslav Viazanko, prichádza Ján Novák.
     
    72
    Tak toto mohlo byť zaujímavé! Šinglár sa po chybnej rozohrávke hostí dostal do úniku, no napokon ho dobehol jeden z obrancov a jeho šancu zmaril.
     
    70
    Zaujímavá šanca hostí! Simon získal loptu na ľavej strane, jasličkami si ju posunul až do vápna a tam hľadal jaira. To sa mu síce podarilo, ale druhý menovaný bol iba dobre bránený a nedokázal vypáliť.
     
    65
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Matúš Bero, prichádza Ibrahim Rabiu.
     
    63
    Domáci hráči sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Diaby potiahol loptu po pravej strane, ale cez Kleščíka ju na spoluhráča v lepšej pozícii nepretlačil.
     
    58
    Žltú kartu dostáva Martin Bukata (MFK Košice).
     
    56
    Zaujímavá šanca hostí! Simon v súboji jeden na jedného pretlačil loptu cez skúsenejšieho Bašistu, no jeho zakončenie napokon smerovalo iba tesne vedľa bránky.
     
    46
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Karol Mondek.
     
    41
    Domáci Huk skosil k zemi prenikajúceho Holúbeka a právom za to vidí žltú kartu.
     
    30
    Tak toto je neuveriteľné. Košičania z priameho kopu nič nevymysleli a Trenčín išiel do útoku, teda rovno do vyrovnávajúcej šance. Domáca obrana veľkým spôsobom pochybila pred svojou bránkou, poslala loptu priamo v šestnástke na Simona, no ten v rýchlosti nedokázal zakončiť.
     
    29
    Hosťujúci obranca Čögley pri defenzívnych povinnostiach skosil protihráča a keďže už dnes bol výrazne napomínaný, tak dostáva žltú kartu.
     
    26
    Hostia úplne pochybili v defenzíve a Košičania sa rútili dvaja na brankára! Diaby mal loptu na kopačke a na ľavej strane pred opustenou bránkou Bukatu, no aj tak volil strelu, ktorú Šemrinec vyrazil na rohový kop.
     
    21
    Trenčania si teraz museli dávať veľký pozor. Huk poslal loptu do vápna na Diabyho, ktorému ofsajd odmávaný nebol. Šemrinec preto musel rýchlo zareagovať a hodiť sa do jeho rany.
     
    16
    Domáci hráči mohli ísť do gólovej šance. Diaby si našprintoval do dobrej šance a rútil sa do útoku, no k zemi ho skosil Čögley. ROzhodca všetko rieši veľmi ráznym dohovorom a Košice získajú priamy kop spoza rohu šestnástky.
     
    10
    Košice dali gól!

    Hosťujúca obrana pri rohovom kope úplne prepadla a domáci to využívajú na otvorenie skóre. Lopta sa po štandardke odrazila tesne za hranicu šestnástky, odkiaľ pálil BORIS SEKULIĆ a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    10
    Loptu rozohral Šinglár a poslal ju priamo pred bránku. Tam sa napriahol zrejme Hajradinovič, ale bude z toho iba rohový kop.
     
    5
    Košickí futbalisti rýchlo rozohrali a mohli otvoriť skóre duelu na opačnej strane! Šinglár potiahol akciu po pravej strane, avšak vo finálnej pozícii sa rozhodol zvláštne – nevedno či to bola strela alebo prihrávka na Haskiča priamo pred bránku, každopádne sa ale lopta odrazila od hostí a nasledovať bude rohový kop.
     
    4
    Trenčania mohli z ničoho nič otvoriť skóre zápasu! Guba po pravej strane potiahol útočnú akciu, v jej závere sa odpútal od Sekuliča a loptu poslal na Hajradinoviča. Ten nezaváhal a okamžite pálil, no Tofiloski predviedol skvelý zákrok a loptu za svoj chrbát nepustil.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 10. Sekulić, 85. Novák (pen.)

    Karty:   41. Huk (KOS), 58. Bukata (KOS), 74. Šinglár (KOS) – 29. Čögley (TRE), 84. Kleščík (TRE)


    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Huk, Korijkov, Kavka – Bašista, Šinglár (C) (89. Škutka), Bukata, Viazanko (73. Novák) – Diaby (83. Dimun), Haskič.
    Náhradníci: Ružinský – Tóth, Gáll, Dimun, Vancák, Škutka, Novák.

    AS Trenčín: Šemrinec – Rundič, Čögley, Kleščík (C), Holúbek – Bero (65. Rabiu), Hajradinovič (80. Mišák), Simon, Lobotka – de Macedo da Silva, Guba (46. Mondek).
    Náhradníci: Zemanovič – Skovajsa, Lawrence, Mišák, Rabiu, Mondek, Opatovský.