Bologna – Bergamo 0:2 (kon.) | AC Miláno – Chievo 3:0 (kon.)
koniec
AC Miláno
3:0 (2:0)
Chievo Verona
Sobota 29.03.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (Miláno) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    54
    AC Miláno dalo gól!
    Domáci už nadobúdajú zrejme rozhodujúci náskok. Z ľavej strany rozohrával voľný kop KAKÁ. Bola to však pomerne veľká vzdialenosť a preto iba centroval. Na hranici malého vápna našiel Hondu, ktorý však hlavičkovým koníčkom Agazziho neprekonal. Gólman hostí vyrazil pred seba no jeho zadákom sa loptu nepodarilo odvrátiť. Poslali ju presne na kopačku brazílskeho génia, ktorý z rohu šestnástky vyslal nádherný obstrel, ktorý po odraze od žrde skončil v sieti. Agazzi sa len prizeral, 3:0!
     
    27
    AC Miláno dalo gól!
    Ofsajdová pasca hostí zaklapla naprázdno a Rossoneri sa ujímajú dvojgólového vedenia! Na hranici šestnástky si loptu prebral Keisuke Honda, ktorý zodvihol hlavu a okamžite adresoval nadýchaný oblúčik do vápna. Na ofsajdovej línii operoval Mario Balotelli a KAKÁ. Lopta doletela až na druhého menovaného, ktorý si jedným dotykom loptu spracoval a druhým ju z bezprostrednej vzdialenosti poslal do siete! Agazzi nedostal priestor na reakciu.
     
    4
    AC Miláno dalo gól!
    Balotelli z priameho kopu nastrelil iba múr, no zrazená lopta znamenala i kop rohový. Kaká posielal do šestnástky pretiahnutý center, ktorý sa však hosťom nepodarilo odvrátiť. V druhej vlne prišiel Ramiho center z pravého okraja šestnástky, ktorý na hranici malého vápna našiel práve MARIA BALOTELLIHO. Ten bol päť metrov od bránky nepokrytý a pohotovo dokázal Agazziho prestreliť. Expresný úvod pre Rossoneri.

    Erik Farkaš

    Góly: 4. Balloteli, 27. Kaká, 54. Kaká

    Nepremenená penalta: 90+2. Théréau (CHI), mimo


    AC Miláno: Abbiati – Bonera, Zaccardo, Rami, Emanuelson – N. de Jong, Muntari – Honda, Kaká (C), Taarabt – Balotelli
    Náhradníci: Coppola, Gabriel – Robinho, Saponara, Pazzini, Birsa, Essien, Poli, C. Zapata, M. Silvestre

    Chievo Verona: Agazzi – Sardo, B. Dramé, Frey, Dainelli, Bernardini – Bentivoglio (C), Radovanovič, Hetemaj – Obinna, Paloschi
    Náhradníci: Puggioni, Squizzi – Claiton, Canini, Kupisz, Lazarevič, B. Cesar, L. Paredes, Guarente, Pellissier, Stoian, Théréau

    Rozhodca: Piero Giacomelli – G. Vuoto, M. Liberti – G. Bianchi